Бундеслига: 17- и отложен кръг, ЩУТГАРТ - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Бундеслига: 17- и отложен кръг, ЩУТГАРТ - БАЙЕРН

Мнениеот Der Führer » 30 яну 2014 21:11

bilyaletdinov написа:Ако, човек се зачете във форума на Байерн би си помислил, че отбора е тотално разбит, отпаднал от почти всички надпревари в които участва, на непреодолима разлика след лидерите в Бундеслигата... :lol: Реално този разбит от Гуардиола тим до момента се представя по-добре в сравнение с отбора на Хайнкес от миналата година, който не ми вярва има статистика, нека погледне. В допълнение Байерн спечели и Световното клубно първенство. Добре, че има обективни колеги като 1913, които имат реален поглед над нещата. Най-ми е забавен колегата Фюрер :lol: Признавам ти, че си доста изобретателен в оплюването на Гуардиола. Хич не ми е ясно как заемаш позицията на Кроос, който си изнудва клуба за пари, потвърдено и от Кале Румениге? Или Манджукич, който се конфронтира с треньорското, зад което стои цялото ръководство на Байерн. Признавам те добър си :lol: Има време ще видим дали в края на сезона критиките срещу Гуардиола ще са заслужени или колегата Фюрер ще е недоволен, че Пеп в вдигнал на криво някоя от купите :lol:

Ако влизаш малко по-редовно , неминуемо щеше да знаеш , че бях един от тези които се радваха когато обявиха Гуардиола за наследник на Хайнкес . Защото вярвах че той е правилния човек . Най-вече поради факта , че даде път на много юноши в първия тим на Барселона . И защото вярвах , че ще направи същото в Байерн . Също така вярвах , че няма да се опита на направи отбора някакво бледо копие на отбор който миналата година беше размазан . Нормално е да съм недоволен , след като се случва точно обратното ...
Няма да сравнявам играта на отбора при Хайнкес и сега ... приемам че Гуардиола в момента иска да постигне преди всичко резултати . Но колегата Нерон е прав ... отбора създава по-малко положения и допуска повече пред собствената врата . Колкото до статистиката - както сам си казал , в края на сезона ще гледаме статистики ;) А за Световното клубно първенство :
1. Като махнем 2-3 отбора , всички останали в Бундеслигата щяха да го спечелят на мястото на Байерн .
2. По-голям успех за Гуардиола ще бъде да класира отбора за следващото издание 8-)
Кроос ... той е юноша на Байерн . Гуардиола е просто един наемник . Сипматиите ми в случая са съвсем обясними . Колкото до измисления проблем с изнудването ... Румениге може да си говори пред медиите каквото си иска . Което не означава , че това е истина . Да Кроос е поискал увеличение на заплатата в евентуален нов договор . Смятам , че заслужава да получава поне колкото Гьотце - с оглед на това кой какво е допринесъл за отбора . Това важи и за Лам , Мюлер , Алаба и Бадщубер . Юношите на клуба са с предимство пред който и да е "пришълец" дошъл на готово . Но най важното - за изнудване може да се говори , ако Кроос е отказал да си поднови договора . Ситуацията обаче е точно обратната - на него нов договор не му е бил предлаган . Което пък навежда на мисълта , че Гуардиола може и да е решил че Алкантара има прекалено много конкуренти ;) . Все пак той беше привлечен защото щял да бъде от "фундаментално значение" за клуба .
Манджукич - тук нещо си се объркал . Не съм го защитавал . Просто отбелязах , че лятото Гуардиола ще му посочи вратата , както направи и с Марио Гомес . НО няма право да се оплаква от "непрофесионализма" на хърватина , защото го предпочете пред Гомес ( който си е завършен професионалист ) .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”