Волен Сидеров отвръща на удара!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr127

Re: Волен Сидеров отвръща на удара!

Мнениеот pomiqr127 » 13 яну 2014 13:29

boabbb написа:Мнението идва от човек със 120, така че, повярвай ми и се озапти с помиярските изпълнения :lol:

Като имаш 120 да не изкарваш повече пари от мен? Загасяй лампите и си лягай.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 13 яну 2014 13:31

pomiqr127 написа:
Laetitia написа:
pomiqr127 написа:Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?
За сестра си ли говориш, помиярче? Иди си набий една злобарка, че не ти е лесно без секс...

Приятелят ти дали не е закъсал здраво щом ти го слага. Да не би да е болен или го привличат жени тип Баба Яга или страда от някакво заболяване? Като ти видя аватара ми се доповръща. Само на задна ли ти го слага? Не съм виждал по-отблъскваща жена. Вероятно мнозинството от форума е на същото мнение.

Ходи да се оплачеш в нужда от модераторска помощ да ми сложат бан :D

Някои хора няма да се научат как да се държат с една жена.Нормално все пак живеем в държава,където възпитаните и добри хора ги смятат за кретени.А и момичето се изказало доста културно,така че едва ли заслужава такова отношение.Това,че някой не е на твоето мнение не ти дава права да го обиждаш.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 13:34

pomiqr127 написа:
boabbb написа:Мнението идва от човек със 120, така че, повярвай ми и се озапти с помиярските изпълнения :lol:

Като имаш 120 да не изкарваш повече пари от мене? Загасяй лампите и си лягай.

А, бе, я

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 13 яну 2014 13:35

pomiqr127 написа:

Като имаш 120 да не изкарваш повече пари от мен? Загасяй лампите и си лягай.

Това кой колко пари изкарва какво отношение има към това колко е интелигентен.

pomiqr127

Мнениеот pomiqr127 » 13 яну 2014 13:39

bold написа:
pomiqr127 написа:
Laetitia написа:
pomiqr127 написа:Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?
За сестра си ли говориш, помиярче? Иди си набий една злобарка, че не ти е лесно без секс...

Приятелят ти дали не е закъсал здраво щом ти го слага. Да не би да е болен или го привличат жени тип Баба Яга или страда от някакво заболяване? Като ти видя аватара ми се доповръща. Само на задна ли ти го слага? Не съм виждал по-отблъскваща жена. Вероятно мнозинството от форума е на същото мнение.

Ходи да се оплачеш в нужда от модераторска помощ да ми сложат бан :D

Някои хора няма да се научат как да се държат с една жена.Нормално все пак живеем в държава,където възпитаните и добри хора ги смятат за кретени.А и момичето се изказало доста културно,така че едва ли заслужава такова отношение.Това,че някой не е на твоето мнение не ти дава права да го обиждаш.

Аз знам как да се държа с една [bold]ЖЕНА[/bold], но с парцала се отнасям като с парцал. А момичето e доста невъзпитана лицемерка.

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 13 яну 2014 13:42

pomiqr127 написа:
boabbb написа:
pomiqr127 написа:
boabbb написа:
pomiqr127 написа:
Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.

Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?

Сельо, бегай регистрирай новия акаунт и докато го правиш, си помисли дали е редно да се говори така на жена, независимо какво е казала, написала или показала :mrgreen:

Гражданино, съжалявам, но истинските мъже казваме това, което мислим и мислим това, което казваме. Педерастчетата са по тази част с мазненето

Не :!: Това сте хората с едноцифрено число IQ. Каквото ти е на акъл - това ти е на устата :oops:

Съжалявам, но преди 5 години като си правих теста IQ ми излезе 95, така че не те върза.

Помияр, там където липсват аргументи, започват обидите.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 яну 2014 13:44

Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.

Laetitia
Национализмът е преди всичко любов и привързаност към своята Родина, към своя народ и неговите традиции. В основата на думата “национализъм” стои разбирането за нацията като висше благо. Политическите измерения на национализма се изразяват в стремежа към свобода, независимост и справедливост.
Освен това национализма се усъвършенства в съответствие с историческото време и потребностите на народа. Не може да сравняваш бедна България с останалия свят, напълно нормално е за момента националистическите идеи да имат ляв уклон. Нека това да не звучи като оправдание за Волен. Пак казвам, ако е ударил полицай трябва да си понесе последствията.
Докато народа се дели на „леви“ и „десни“ той не избира между представителя на „левите“ и на „десните“, а просто между два представителя на две противопоставящи се в държавата олигархични шайки и икономически кръгове. А най-отгоре имаме ЕС и САЩ, които избират кой ще е „по-послушен“ и кой повече е „заслужил“ пред тях, за да го подкрепят.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 яну 2014 13:48

donDiego написа:Как отвръща, да не би да сваля имунитета на..Цацаров :) Очевидно е ,че БСП се страхуват за мнозинството в парламента, ако не беше така, Миков можеше и сам да му свали имунитета. За съжаление, държането на Сидеров и защитаващите го сред управляващата коалиция се изложиха сериозно :idea:

Не е ли справедливо да се чуе и другата страна в конфликта, и тогава да се съди? Щото досега слушахме само едната плюс медийните ѝ глашатаи. да излезе истината за случката, пък тогава ще видим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 яну 2014 13:55

alexveselinov написа:Laetitia
Национализмът е преди всичко любов и привързаност към своята Родина, към своя народ и неговите традиции. В основата на думата “национализъм” стои разбирането за нацията като висше благо. Политическите измерения на национализма се изразяват в стремежа към свобода, независимост и справедливост.
Освен това национализма се усъвършенства в съответствие с историческото време и потребностите на народа. Не може да сравняваш бедна България с останалия свят, напълно нормално е за момента националистическите идеи да имат ляв уклон. Нека това да не звучи като оправдание за Волен. Пак казвам, ако е ударил полицай трябва да си понесе последствията.
Докато народа се дели на „леви“ и „десни“ той не избира между представителя на „левите“ и на „десните“, а просто между два представителя на две противопоставящи се в държавата олигархични шайки и икономически кръгове. А най-отгоре имаме ЕС и САЩ, които избират кой ще е „по-послушен“ и кой повече е „заслужил“ пред тях, за да го подкрепят.
По принцип дефиницията, която си дал, е правилна, но в световен аспект практиката показва, че националистическите партии са с дясна ориентация, а Болен и неговите хора са всичко друго, но не и десни, да не говорим за националисти.
Замазваха очите на много хора дълго време с разни постни акцийки, напудрени с популизъм, ама вече дори и рекламни клипчета с лъвчета не могат да ги спасят от забвение.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 яну 2014 14:01

castiel написа:Немога да повярвам българите какъв човек вкараха в парламента :shock: :shock: . Каза , че ще им дава по 1000 лева заплата и всички му повярваха .....

Тъжно, тъжно...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”