Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
C&A_MALE
-
Контакти:
Мнениеот C&A_MALE » 09 яну 2014 19:01
Djack_84 написа:Аз мисля,че тук няма място за подигравки и излишни разсъждения.Който иск да праща смс,който иска да не праща.Аз лично мисля,че съм допринесъл достъчно според вузможностите.Всеки месец пращам смс,отделно н яколко пъти си закупих артикули от фен магазина - това са около 100 лв,които са отишли за фонда.След няколко дни ще се учреди и тръста "Синя България" - където също мисля да участвам с около 100 лв.Мисля,че няма от какво да се срамувам

Освен от аватара си. Пукната пара не давам за такива
-
Stahlgewitter
-
Контакти:
Мнениеот Stahlgewitter » 09 яну 2014 20:04
C&A_MALE написа:Djack_84 написа:Аз мисля,че тук няма място за подигравки и излишни разсъждения.Който иск да праща смс,който иска да не праща.Аз лично мисля,че съм допринесъл достъчно според вузможностите.Всеки месец пращам смс,отделно н яколко пъти си закупих артикули от фен магазина - това са около 100 лв,които са отишли за фонда.След няколко дни ще се учреди и тръста "Синя България" - където също мисля да участвам с около 100 лв.Мисля,че няма от какво да се срамувам

Ти от кой отбор си?
-
C&A_MALE
-
Контакти:
Мнениеот C&A_MALE » 09 яну 2014 20:30
Stahlgewitter написа:C&A_MALE написа:Djack_84 написа:Аз мисля,че тук няма място за подигравки и излишни разсъждения.Който иск да праща смс,който иска да не праща.Аз лично мисля,че съм допринесъл достъчно според вузможностите.Всеки месец пращам смс,отделно н яколко пъти си закупих артикули от фен магазина - това са около 100 лв,които са отишли за фонда.След няколко дни ще се учреди и тръста "Синя България" - където също мисля да участвам с около 100 лв.Мисля,че няма от какво да се срамувам

Ти от кой отбор си?
Ботафого Саранци
-
Djack_84
-
Контакти:
Мнениеот Djack_84 » 09 яну 2014 21:46
C&A_MALE написа:Stahlgewitter написа:C&A_MALE написа:Djack_84 написа:Аз мисля,че тук няма място за подигравки и излишни разсъждения.Който иск да праща смс,който иска да не праща.Аз лично мисля,че съм допринесъл достъчно според вузможностите.Всеки месец пращам смс,отделно н яколко пъти си закупих артикули от фен магазина - това са около 100 лв,които са отишли за фонда.След няколко дни ще се учреди и тръста "Синя България" - където също мисля да участвам с около 100 лв.Мисля,че няма от какво да се срамувам

Ти от кой отбор си?
Ботафого Саранци
Е той пък твоя аватар е най - убав

-
morqk88
-
Контакти:
Мнениеот morqk88 » 13 яну 2014 11:19
-
zlobul
-
Контакти:
Мнениеот zlobul » 14 яну 2014 22:55
Пари за адвокати , чалгаджии и гугутки -НЯМАМ !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Върни се в “Левски”