Как живее Волен Сидеров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Емигрант 45

Re: Как живее Волен Сидеров

Мнениеот Емигрант 45 » 13 дек 2013 16:42

Чета и не мога да повярвам,че в България живеят толкова ограничени и заблудени хора.Ако подобни снимки и данни бяха изнесени в някоя бяла държава,изключвам
"братските"Русия,Сев.Корея и Куба,то с този политик щеше да е свършено,а тук във форума има личности(не ми е удобно да ги нареха ХОРА),който оправдат или защитават подобно поведение.
Сънародници,прогледнете!!!на къде върви Родината ни?!

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 13 дек 2013 16:53

При положение, че според изследване на световната банка, българчетата не могат да тълкуват и разбират текст, какво очаквате. Ние сме една затъпяваща, застаряваща нация, с все по-голяма разлика между бедни и богати, умни и глупави. Политиците вече не се хабят да привличат интелигентните и разумни хора, а напротив. разчита се на по-бедния, първичен не образован електорат, който по-лесно се обработва. Това е таргет групата на партии като Атака и Бареков, БСП, ДПС а вече и останалите акцентират върху тези хора. Политиците ни въобще не са глупави, напротив, добре са си направили сметката, какви хора управляват и затова се държат по този начин и си живеят много добре на наш гръб, а ние глупаците ще продължим да си се мразим по форумите...
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 дек 2013 16:53

Емигрант 45 написа:Чета и не мога да повярвам,че в България живеят толкова ограничени и заблудени хора.Ако подобни снимки и данни бяха изнесени в някоя бяла държава,изключвам
"братските"Русия,Сев.Корея и Куба,то с този политик щеше да е свършено,а тук във форума има личности(не ми е удобно да ги нареха ХОРА),който оправдат или защитават подобно поведение.

Ако бяхме нормална държава такива като Бойко щяха да са портиер на някой хотел, а не гл.секретар на МВР, кмет на София и мин. председател! Няма да се учудя, ако се кандидатира за прездент и го изберат отново.. Ама както казаха по-горе - прост народ, слаба държава! ;)

П.П. И пак казвам: лично аз не защитавам Волен, даже не съм гласувал за него.. Но ми е адски смешно как всички плюят първосигнално по Сидеров и АТАКА, докато Бойко им обяснява, че видиш ли това е дългата ръка на Доган и че в момента той управлява задкулисно държавата. Ах, колко удобно само! И всички риби налапват въдицата.. Ако Волен беше най-грешният политик в България - с мед да го намажеш, ама нали сме си тъпо племе.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2013 17:00

RedeviL написа:Говорех за снимките в началото на темата.. Те са от 2009-та.

Не зная от коя година са снимките от темата, но тези на плажа в Куба, откъдето се започна скандала, са от този месец. А защо чак сега се показват другите, ако наистина са от 2009 година, може би защото след отцепването на двама депутати от ГЕРБ за управляващите Атака вече не е от това значение от каквото беше до сега, те вече си имат 122-ма депутати и дефакто БСП, ДПС и тези двамата формират необходимото мнозинство в парламента.
Сидеров и хората от Атака злорадстват заради отцепването на тези двата, явно неосъзнвайки, че те в случая стават излишни за формирането на мнозинство в парламента и губят позиции. Личната омраза към ББ и ГЕРБ ги е заслепила и не виждат, че от това отцепване най-голямите губещи ще бъдат те. Така БСП и ДПС и правителството няма да зависят от Атака и ще ги изолират.
А Сидеров с действията си след изборите показа, че е дребен човечец, който не може да израстне като политик, а да не говорим, че вече не може и да се нарече националист, тъй като заради лична вражда предаде и продаде интересите на България и подкрепи правителството на БСП и ДПС. Навремето П. Каравелов след нанесен му побой в Народното събрание от опонентите му, запитан от чужди журналисти дали наистина е бил бит отговаря, че такова нещо в България не може да се случи, независимо от все още личащите му белези по челото. Ето това е национализъм да защитиш и не излагаш страната си и тази мисъл да е на първо място, а не заради лични амбиции да я предадеш и да плюеш на всичко което си говорил години наред.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 дек 2013 17:11

galin56 написа:
plamenst7 написа:Така ще е като голяма част от що годе разумните и образовани хора са безотговорни и са оставили съдбата на родината си да се опредля от цигани и неграмотни българи живеещи някаде по паланките. Оправданието на всички е, че нямало било за кой да се гласува и всички били едни и същи. Ама като мислите, че е така вземете се организирайте и направете една различна партия бе, ама да ми оставяте съдбата на България в ръцете на цигани и неграмотни е национално предателство.

Браво бе, разбираш значи. И кои "цигани и неграмотни българи, живеещи в паланки" те управляват, че нещо не се сещам. Сигурно Симеон Дянков, който реално управляваше икономиката и финансите последните 4 години е неграмотен, живеещ в паланка циганин. Само където неговата квалификация и кариера ги имат единици в световен мащаб.

Айде сега като сме прочели нещо, да се опитаме и да го разберем. Прочети още веднъж това което съм написал и си отговори на въпроса: Кой ги избира тези които ни управляват?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 дек 2013 17:13

От изказванията на хора от БСП и ГЕРБ след излизането на въпросните снимки, някак си не ми се връзва БСП или ДПС да са опитват да дискредитират АТАКА.. Веднага последва моментална атака срещу Сидеров от страна на ГЕРБ (поискаха му оставката като шеф на комисията по корупция). Иначе снимките от хотела във Франция, поне според Нова са направени през 2009-та година.
Последна промяна от RedeviL на 13 дек 2013 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2013 17:15

RedeviL написа:
Емигрант 45 написа:Чета и не мога да повярвам,че в България живеят толкова ограничени и заблудени хора.Ако подобни снимки и данни бяха изнесени в някоя бяла държава,изключвам

Ако бяхме нормална държава такива като Бойко щяха да са портиер на някой хотел, а не гл.секретар на МВР, кмет на София и мин. председател! Няма да се учудя, ако се кандидатира за прездент и го изберат отново.. Ама както казаха по-горе - прост народ, слаба държава! ;)

П.П. И пак казвам: лично аз не защитавам Волен, даже не съм гласувал за него.. Но ми е адски смешно как всички плюят първосигнално по Сидеров и АТАКА, докато Бойко им обяснява, че видиш ли това е дългата ръка на Доган и че в момента той управлява задкулисно държавата. Ах, колко удобно само! И всички риби налапват въдицата.. Ако Волен беше най-грешният политик в България - с мед да го намажеш, ама нали сме си тъпо племе.

Бойко, Цецо и т.н. са вече в опозиция, изолирани са и от тях не зависи нищо. Да ги разследват и докаже ли се, че са нарушили законите, отклонили са средства и т.н. да ги съдят и да си понесат отговорността за действията си.
Тук става дума за един от голямите застъпници за бедните и онеправданите, човека който призовава за морал в политиката, за намаляване и спиране финансирането на партиите от държавният бюджет, но който вместо да присъства на заседанията за приемане на бюджета за следващата година, е в Куба с пари от данакоплатците. Това е и председателя на етичната комисия в парламента. Бойко вече е бита карта и няма думата за каквото и да е, не може да влияе на решенията които се приемат в Парламента, докато Сидеров и Атака са тези които държаха правителството до отцепването на двамата от ГЕРБ. А, че Доган управлява задкулисно ДПС и чрез нея БСП и Държавата, в това няма нищо удобно и смешно, а е тревожно и дори страшно.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 дек 2013 17:29

Лайнометът няма спирка.Не съм защитник на Волен,но не виждам каква е разликата между Кубата-та на Волен и Израел на Бойко? Единият не може да ходи на плаж,защото е с патерици,но за сметка на това не стъпва в парламента! Защо всяка сутрин ни занимават с плажовете в Куба? Няма такова лицемерие като ГЕРБ ! Платените журналисти също прекалиха! А кой обикаляше плажовете в Катар? Кой летя като ''Батман'' с авиоотряда? Кой плащаше на Веско концертите? Има толкова много въпросителни,че километрите до Куба дори са наполовина на въпросите относно някои други личности!По инициатива на АТАКА фотоволтаиците и ветрогенераторите бяха обложени с 20% данък. Отговорът не закъсня.Или цялата жалка истерия, която се вдига цели да прикрие логичните въпроси.Каква беше целта на посещението на Бойко в Израел? Защо Плевнелиев ще сезира Конституционния съд за ВЕИ данъка? И какво му е антиконституционното на този данък?
Май думите на Жорж Ганчев ''българския народ е малък, на изключително прост за размерите си'' ще се окажат истина!?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 дек 2013 17:37

v.r.s. написа:
RedeviL написа:

Бойко, Цецо и т.н. са вече в опозиция, изолирани са и от тях не зависи нищо. Да ги разследват и докаже ли се, че са нарушили законите, отклонили са средства и т.н. да ги съдят и да си понесат отговорността за действията си.
Тук става дума за един от голямите застъпници за бедните и онеправданите, човека който призовава за морал в политиката, за намаляване и спиране финансирането на партиите от държавният бюджет, но който вместо да присъства на заседанията за приемане на бюджета за следващата година, е в Куба с пари от данакоплатците. Това е и председателя на етичната комисия в парламента. Бойко вече е бита карта и няма думата за каквото и да е, не може да влияе на решенията които се приемат в Парламента, докато Сидеров и Атака са тези които държаха правителството до отцепването на двамата от ГЕРБ. А, че Доган управлява задкулисно ДПС и чрез нея БСП и Държавата, в това няма нищо удобно и смешно, а е тревожно и дори страшно.

Пак ще се повторя, че не искам да го онеправдавам! Аз също не приемам за нормално един политик да се шири в едни от най-луксозните хотели на света, докато повечето негови избиратели предимно от малки градове и села тънат в мизерия.. Някак си обаче не усещам същия негативен отзвук в медиите и обществото, когато наяве излизат далаверите на ГЕРБ.. Като започнем от изтеклите записи на Борисов с Кокинов и М.Найденов, минем през скандалите около Цветанов и стигнем до тефтерчето на Златанов. Три дни медиите ни занимаваха с това как от АТАКА били в Куба по време на обсъжането за бюджет 2014, докато в същото време "болният" Бойко беше на почетна обиколка в Израел.. Някак си обаче това се пропуска. А това, че в момента ГЕРБ били в опизиця и че нищо не зависело от тях изобщо не е така! Да не забравяме, че те все още управляват на общинско ниво, не е за подценяване и това, че са най-голямата партия в парламента. Що се отнася до приказките за Доган, никой няма никакви факти за това и по скоро ми прилича на конспиративна теория, която Бойко пробутва винаги, когато му е удобно
Последна промяна от RedeviL на 13 дек 2013 17:51, променено общо 3 пъти.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 дек 2013 17:40

miromov написа:При положение, че според изследване на световната банка, българчетата не могат да тълкуват и разбират текст, какво очаквате. Ние сме една затъпяваща, застаряваща нация, с все по-голяма разлика между бедни и богати, умни и глупави. Политиците вече не се хабят да привличат интелигентните и разумни хора, а напротив. разчита се на по-бедния, първичен не образован електорат, който по-лесно се обработва. Това е таргет групата на партии като Атака и Бареков, БСП, ДПС а вече и останалите акцентират върху тези хора. Политиците ни въобще не са глупави, напротив, добре са си направили сметката, какви хора управляват и затова се държат по този начин и си живеят много добре на наш гръб, а ние глупаците ще продължим да си се мразим по форумите...

Мойте поздравления!!Едно голямо БРАВО!!!

Върни се в “Свободна зона”