Лудогорец пише история
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец пише история
Браво на Лудогорец,беше наслада за окото да гледам този мач.Честито и на тези дето стискаха палци за Динамо-пръснете се от яд. 

Левски_с_дубъла написа:MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !
Някой много го е яд ,че Левски си би в Делиормана ,а Харизмътъ няма дори и равен срещу Лудогорец. Цска също с отрицателен баланс срещу ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ и с равен баланс срещу Литекс![]()
![]()
Иначе колкото за постижението на Лудогорец от 8 победи в ЕКТ е страхотно ,но имаха огромен късмет. Аз толкова слаба група в Лига Европа не съм виждал (мисля ,че ПСВ даже не е в първата половина на таблицата в холандската лига).
Марсилия вече класирали се, Артмедия с току-що разпродаден отбор след отпадане от ШЛ, Удинезе на около 14-15то място в Серия А когато играхте с тях. Да продължавам ли? А да вярно, Киево получил право да играе в ШЛ след наказание на първите 4 в класирането предната година. Средняка Херенвеен ви спука, а ЦСКА Москва би само вас в тая група и отпадна.
Red Warrior написа:Победата на Левски над Лудогорец - европобедата на сините през хилядолетието.
Е не е като да паднеш 2 пъти с голова разлика 0:5 и да не минеш центъра, но все пак.
Левски_с_дубъла написа:MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !
Някой много го е яд ,че Левски си би в Делиормана ,а Харизмътъ няма дори и равен срещу Лудогорец. Цска също с отрицателен баланс срещу ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ и с равен баланс срещу Литекс![]()
![]()
Иначе колкото за постижението на Лудогорец от 8 победи в ЕКТ е страхотно ,но имаха огромен късмет. Аз толкова слаба група в Лига Европа не съм виждал (мисля ,че ПСВ даже не е в първата половина на таблицата в холандската лига).
Е това вече са празни приказки. Групата си е много силна даже сравнение с другите групи, една от най-силните, а единствения анонимник в началото беше Лудогорец.
-
- Контакти:
Честито.
Левски_с_дубъла написа:![]()
Лудогорец си направи групата лесна. Късмет, че двата отбора с най-големия коефициент не бяха във форма, но 16 точки от 18 възможни - това за български отбор е невероятно постижение и омаловажаването му говори лошо за тези, които го правят.
[center]
[/center]

galin56 написа:Левски_с_дубъла написа:MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !
![]()
Е това вече са празни приказки. Групата си е много силна даже сравнение с другите групи, една от най-силните, а единствения анонимник в началото беше Лудогорец.
оф да бе черноморец одеса са традиционен гранд
Браво на Лудогорец!
Успех им желая при жребия.
Определено Лудогорец израстна, а най-хубавото е че се е излекувал от българския манталитет (мачовете с Динамо от миналата година) и се държи като истински класен европейски отбор! Браво!
тука нек'ви елементи се мъчат да омаловажат постижението на Лудогорец, ама то техното си е от яд и завист, а това е доказано нелечимо, тъй че нека да си пишат глупостите!
Успех им желая при жребия.
Определено Лудогорец израстна, а най-хубавото е че се е излекувал от българския манталитет (мачовете с Динамо от миналата година) и се държи като истински класен европейски отбор! Браво!
тука нек'ви елементи се мъчат да омаловажат постижението на Лудогорец, ама то техното си е от яд и завист, а това е доказано нелечимо, тъй че нека да си пишат глупостите!

mtaraduda написа:Red Warrior написа:Победата на Левски над Лудогорец - европобедата на сините през хилядолетието.
Е не е като да паднеш 2 пъти с голова разлика 0:5 и да не минеш центъра, но все пак.
E не е като да ти мушнат тези с головата разлика 3 гола за 6 минути,но все пак.....
Едно голямо Браво за Лудогорец, страхотно представяне в груповата фаза. Дано късметът им проработи при жребия и да им се падне преудолим съперник 

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ