"Локомотив" ПД-"Ботев"ПД - истинското Дерби

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: "Локомотив" ПД-"Ботев"ПД - истинското Дерби

Мнениеот alive » 08 юни 2009 00:23

Е,КАК С КАКВО?ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ГО ЗНАЕ,ЧЕ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН!САМО ВИЕ НЕРАЗБРАХТЕ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2009 00:24

drughi написа:И аз не отричам нищо за мача с Вихрен, дойдоха хората, по-мотивирани, борят се за спасение и си взеха трите точки, а нашите както казах без заплати и премии от два месеца, в "златната среда", за какво да играят, за Галя ли ??? И след мача не са взели нищо от никой, за каквото се опитваш да подхвърляш.
А иначе не съм искал да те нападам, особено след като видях една ГОЛЯМА промяна в отношението ти към Локомотив и фенове, даже, ако бъда честен, направо се чудя как се промени толкова рязко отношението ти към нас(направо като с магическа пръчка)....нали знаеш "каквото подадеш, такова ти се връща".

Сега убеди ли се, че нямам нищо против никой отбор, включително и вашия. Ако съм говорил нещо, е било истината, както аз я виждам и само и единствено заради провокации, на ваши фенове и това съм го казвал многократно. Мога да говоря много и с примери, но в момента предпочитам, да ти благодаря за мнението. :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 08 юни 2009 00:25

drughi написа:
alive написа:drugh-със сигурност вашите играчи са взимали повече пари от нашите.може да не им е плащано,но едва ли е за такъв период като на канарите....Галка каквато и да е,е по-добре от селянина!

Парите не играят на терена, опитах се да ти кажа, че положението в двата отбора от към ръковоство и заплащане е еднакво.....с какво Г.Топалова е по-добра от Митьо ???

Може да лъже по-добре сигурно :D:D

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 юни 2009 00:28

niki_96 написа:
Blue_Lion написа:[offtopic]Forever...aко и Ботев беше с каска,а Левски с ботуши...То ако трябва да сме честни едно от най-хубавите дербита е Левски-Ботев,ама и то вече избледня ![/offtopic]

Споко Де е текло пак ще тече

[offtopic]ДАНО !

Тракиец 1912,според мен нещата ще се оправят все някога ! Докато има ботевисти,Той не умира :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 юни 2009 01:03

Този спор за дербито никога няма да се разреши.Всеки си гледа неговият отбор и си има собствено дерби.Аз наприемер съм фен на Старозагорското(освен Левски-ЦСКА).Иначе в този мач си нямам никаква представа кой ще победи.
П.С.Според мен мачове между Левски и ЦСКА не могат да се уредят(по повод мнението на Форевъра).Иначе в най-старото столично дерби е доста скучно на трибуните.В последният мач имаше само една агитка-тази на Левски.Според мен няма да е лошо феновете на Славия да си правят специална хореография за този мач и да се събират всички на него.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 08 юни 2009 08:36

Към софиянци, които си мислят, че тяхното дерби е било Н1 тази година:Не сте били на Лаута! Като си пуснете телевизора(или по-добре отидете на мача, защото си заслужава, е да, не е като БАТЕ или като Жилина, а пък може би Беверен, но все пак е дерби). Винаги съм уважавал феновете на Ботев, но винаги съм си мислел, че нашата хореография е малко по-добра от тяхната. И все пак дори дербито в 15 кръг мина вашите два мача наведнъж...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2009 11:07

0007 написа:Според мен няма да е лошо феновете на Славия да си правят специална хореография за този мач и да се събират всички на него.

Според мен ти май нещо, за пореден път се опитваш да ме провокираш! :shock: Аз смятам, че много от мачовете между Левски и ЦСКА са уредени. Нееднократно съм се аргументирал, на дълго и на широко по този въпрос, в много теми и мнения. Държа да знам, в каква връзка е написано цитираното изречение? :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 08 юни 2009 14:35

Модератор ЛокоПД написа:
football.total написа:пич хубаво си я отворил тая тема ама само от заглавието й крещи твоята комплексарщина.
ако щеш ми чети мнението, ако щеш го трий, ако щеш ме баннваи, все ми е тая, обаче като си модератор не значи че можеш да изливаш глупостите си тука.
какво му е истинското на това вашето дерби толкова. има една седмица още и сега всичките пловдивчанчета ще почнат - мача на българия, дербито. ала бала... итн.
мача ви е дерби на пловдив но не и на българия.
българия си има едно дерби и на тебе много добре ти е ясно кое е то.
дербито е мача на годината, срещата която приковава хиляди че и милиони пред телевизорите. и мача се гледа от тутракан до лом, а не само в софия или пловдив.
замисли се колко хора от бургас, варна, плевен итн ще го гледат тоя вашия мач.. ами ще ти кажа към 100тина максимум не повече. ако щете 5-5 да свършите, да има 4 дузпи и 3 червени картона, ако ще обрат от 1-4 да направи единия отбор, локо ботев пак ще си остане за местна консумация.
гледайте си мача, ок. ама спрете с тая комплексарщина вече.

Пич,"комплексарщината" се вижда в аватара ти."Ман Юн"... :roll: Не те знам,може и да си левскар или цесекар,или кой знае кво..Писал съм "Истинското Дерби",а не нещо друго.Мисли си,че истинско дерби е ЦСКА- "Левски".Нямам нищо против.От Тутракан до Лом,само това се гледа.Във Варна си имат дерби,имат си и "Черно море".В Бургас чакат Нафтата,в Стара Загора - Берое.В Сливен си имат отбор,в Перник и Благоевград - също.В Тутракан и Лом е друга работа.А ти от кой отбор си ?Ахаааа,да - от Ман Юн.Това с Барса беше кофти. ;)

и какво му е комплексарското на аватара ми ако смея да попитам? че фен съм си на юнайтед и си нося емблемата им с гордост. но да не помислиш че съм станал фен от 2-3 години откакто юнайтед спечелиха всичко което може да се спечели във футбола. фен съм им от 1991 година като ги гледах за първи път на финала за КНК с барса. та да не ме объркаш с оноя феновете на силните на деня. за мача с барса - аз си имам мое виждане. барса изкараха луд късмет че отбелязаха с първата си атака още в 10тата минута и мача тръгна по тяхната свирка. ако видя как юнайтед почна мача през първите 10 минути резултата спокойно можеше да е 2-0 за дяволите и барса беше до там. но лош късмет при гола, слаба игра след това и заслужена загуба. има го и това във фитбола.
а относно мнението ти за дербито ви, не се заяждам с никого просто е смешно да твърдиш че локо - ботев било дербито на българия както се опитвате да го изкарате. това си е пловдивското дерби, но не си мисли че хората извън пловдив много много ги интересува това дерби. за тях просто това е един нормален мач. а левски цска приковава цяла българия пред екраните. дори другия мач да излезнат да играят белот в центъра на терена двата отбора, вечното дерби пак си остава вечно дерби. както е рома-лацио. както е юнайтед-ливърпул. както е барса-реал итн...

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 08 юни 2009 17:04

drughi написа:
alive написа:drugh-със сигурност вашите играчи са взимали повече пари от нашите.може да не им е плащано,но едва ли е за такъв период като на канарите....Галка каквато и да е,е по-добре от селянина!

Парите не играят на терена, опитах се да ти кажа, че положението в двата отбора от към ръковоство и заплащане е еднакво.....с какво Г.Топалова е по-добра от Митьо ???

По-секси е ! :D

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 08 юни 2009 17:50

По-секси, а?
Ти ако знаеш на една снимка с какви жълти зъби е видях... :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”