ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 17:46

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:Феновете на двата отбора не мога ви разбера.
Хипотетично единия отбор го няма, тогава с кой ще се джавкате?

Ти да си видял някой армеец да иска да се закрие Левски?Единственото нещо което искаме от подуенци е да върнат името на Апостола.Те са недостойни за него.А защо левскарите мечтаят да ни закрият е ясно за всички.Та ние сме най-титулувания клуб с най-големи успехи в ЕКТ от българските отбори.Нещо което те никога няма да будат докато ние съществуваме!

На кого да го върнат?

На българите.Просто да не употребяват повече това име и да не се крият зад него.

Крият се зад едно име?! Ти усещаш ли какви глупости говориш? В България има над 20 отбора с това име-всички ли трябва да го върнат? Вие кога ще върнете името на БА, след като отдавна нямате нищо общо с нея?
Имаш ли си на идея в колко населени места на България е имало отбори с имена на революционери от Освободителното движение и най-вече на Левски, Ботев и Бенковски?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 ное 2013 17:49

Lubaka1892 написа:
CTAHKO написа:
pampi написа:
CTAHKO написа:
Кировец написа:Палячо, първо Станко обижда отбора на ЦСКА, ама за да го проумее неуврялата ти тиква, трябва да се върне няколко страници назад и да чете.
Едва след това се измъква с титлите преди комунизма по стар милиционерски обичай, заобикаляйки епитетите за ЦСКА.

Батко ти Станко никого не е обидил 8-) Говори ви с факти, а това че вие се обиждате от истината, проблема не е негов ;)

Бате Станко рече и отсече:
" Вся комунистическа сволач с ЕГН между 45 и 89 на сапун. Смърт на комунизма, свобода на народа!"
Браво Станко, браво браннико!

Абсолютно :!: Плюс циганите :!: Най-накрая някой да ме разбере правилно 8-)

И какви действия предприемаш в защита на каузата си, или само пропагандираш анонимно по форумите :?

Кви действия бе, та той е виждал АК само на снимка...Ако пропищи куршум покрай ухото му , ще напълни шушоните с жълта течност. Форумен герой...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 17:51

pampi написа:
Lubaka1892 написа:
CTAHKO написа:
pampi написа:
CTAHKO написа:
Кировец написа:Палячо, първо Станко обижда отбора на ЦСКА, ама за да го проумее неуврялата ти тиква, трябва да се върне няколко страници назад и да чете.
Едва след това се измъква с титлите преди комунизма по стар милиционерски обичай, заобикаляйки епитетите за ЦСКА.

Батко ти Станко никого не е обидил 8-) Говори ви с факти, а това че вие се обиждате от истината, проблема не е негов ;)

Бате Станко рече и отсече:
" Вся комунистическа сволач с ЕГН между 45 и 89 на сапун. Смърт на комунизма, свобода на народа!"
Браво Станко, браво браннико!

Абсолютно :!: Плюс циганите :!: Най-накрая някой да ме разбере правилно 8-)

И какви действия предприемаш в защита на каузата си, или само пропагандираш анонимно по форумите :?

Кви действия бе, та той е виждал АК само на снимка...Ако пропищи куршум покрай ухото му , ще напълни шушоните с жълта течност. Форумен герой...

Искрено се съмнявам, че Станко е виждал АК47 само на снимка, за разлика от много от т.н. "армейци" 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 28 ное 2013 17:51

Служебните пак са се размечтали.
3-0 не ви ли стига :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 ное 2013 17:51

Lubaka1892 написа:И какви действия предприемаш в защита на каузата си, или само пропагандираш анонимно по форумите :?

Не се опитвай да ме дискредитираш 8-) Аз съм духовен водач 8-) Аватар 8-) Съвременият Паисий Хилендарски 8-) Цяла България събудих, само червените промити мозъци не успях 8-) Ама в техните глави е пълно с Добри Джуровци, Георги Димитровци и Вълко Червенковци 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 28 ное 2013 17:52, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 ное 2013 17:52

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:Феновете на двата отбора не мога ви разбера.
Хипотетично единия отбор го няма, тогава с кой ще се джавкате?

Ти да си видял някой армеец да иска да се закрие Левски?Единственото нещо което искаме от подуенци е да върнат името на Апостола.Те са недостойни за него.А защо левскарите мечтаят да ни закрият е ясно за всички.Та ние сме най-титулувания клуб с най-големи успехи в ЕКТ от българските отбори.Нещо което те никога няма да будат докато ние съществуваме!

На кого да го върнат?

На българите.Просто да не употребяват повече това име и да не се крият зад него.

Крият се зад едно име?! Ти усещаш ли какви глупости говориш? В България има над 20 отбора с това име-всички ли трябва да го върнат? Вие кога ще върнете името на БА, след като отдавна нямате нищо общо с нея?
Имаш ли си на идея в колко населени места на България е имало отбори с имена на революционери от Освободителното движение и най-вече на Левски, Ботев и Бенковски?!?

А всички ли го използват за ПР, всички ли го цапат, както подуенските сволочи?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 ное 2013 17:58

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Lubaka1892 написа:И какви действия предприемаш в защита на каузата си, или само пропагандираш анонимно по форумите :?

Не се опитвай да ме дискредитираш 8-) Аз съм духовен водач 8-) Аватар 8-) Съвременият Паисий Хилендарски 8-) Цяла България събудих, само червените промити мозъци не успях. Ама в техните глави е пълно с Добри Джуровци, Георги Димитровци и Вълко Червенковци.

Духаш или ти духат :mrgreen:
На Първи ноември честваха ли те, като съвременен народен будител :roll:

При тях денят на будителите е 9-ти Септември и 7-ми Ноември :lol: Някъде се разминаваме в пробуждането :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 28 ное 2013 17:59

CTAHKO написа:

Не се опитвай да ме дискредитираш 8-) Аз съм духовен водач 8-) Аватар 8-) Съвременият Паисий Хилендарски 8-) Цяла България събудих, само червените промити мозъци не успях 8-) Ама в техните глави е пълно с Добри Джуровци, Георги Димитровци и Вълко Червенковци 8-)

Ясно за къде си
Там може и Наполеон и Хитлер да срещнеш, че току виж дори и Васил Левски. :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 ное 2013 18:00

CTAHKO написа:

Ще видиш ти от де изгрява слънцето, като дойдат след 5-10 години талибаните тука и от Станко станеш Станка...Бомбета, главите ви пълни само с бръмбари, пред компютъра сте големи мъже, ама иначе даже собствените си дупета не можете опази...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 ное 2013 18:00

Като прочетох няколко страници си помислих че това са протоколи на заседание на Народното събрание.После разбрах
това си форума на Гонг.Всички сте готови за депутати-цветист език епитети.Чудо сте!

Върни се в “ЦСКА”