Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00
2:1

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа: Ние сметки нямаме. Вие по едно време забълнувахте за титла, не ние. Как са играли Литекс малко ме вълнува. Нито пък Морето. Вълнува ме как ще играе Левски. Гол ще вкараме, че и повече, въпросът е колко ще пуснем.
И да-една синя победа би объркала наистина сметките на този-онзи.
Та вие не сте спирали да бълнувате за титла, нищо че не сте се доближавали на по-малко от 7-8 точки от първия. Ние, когато го направихме поне бяхме само на 2 и имаме оправдание! И да, определено трябва да те вълнува как са играли Литекс в защита, защото си правите напоследък генерални изводи за състоянието на Левски само от този ви мач. А всъщност сините не играха нищо по-различно от това, което показаха срещу ЦСКА за купата, срещу Берое или Ботев. Отново си допуснахте доволно много положения пред вашата врата и 2 греди. Отново другия отбор контролираше играта в поне 60% от времето и това, че сте вкарали голове след мелета при фаулове и един рикошет не може да промени тези факти. Та... хубаво е да се замислиш над тези неща, защото в крайна сметка Левски все още е на 5-то място в класирането и досега сте спечелили само едно гостуване на отбор от първата осмица.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Ристосков http://gong.bg/view_article.php?article_id=388049
На този терен това е равносилно на смъртно наказание за съдията.Той ако мръдне от центъра па на.Ще ръководи
мача от разстояние.
-
- Контакти:
Казах,че бием Литекс и тръгваме нагоре...така че сега продължаваме-1:3
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
-
- Контакти:
petko.h.markov написа:PFC Litex написа:Ристосков http://gong.bg/view_article.php?article_id=388049
На този терен това е равносилно на смъртно наказание за съдията.Той ако мръдне от центъра па на.Ще ръководи
мача от разстояние.
Гледам и не вярвам на очите си ,та този преди дни от БФС го предупредиха за занижена форма и представяне , неотговарящо на изискванията на СК при БФС и днес му дават най-възловия мач в кръга.Нали знаете че след мача коментарите пак ще са на тема съдийство,тези от БФС са мазохисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- LSFCforever
- Контакти:
mistreated написа:sin4ec написа: Ние сметки нямаме. Вие по едно време забълнувахте за титла, не ние. Как са играли Литекс малко ме вълнува. Нито пък Морето. Вълнува ме как ще играе Левски. Гол ще вкараме, че и повече, въпросът е колко ще пуснем.
Та вие не сте спирали да бълнувате за титла, нищо че не сте се доближавали на по-малко от 7-8 точки от първия. Ние, когато го направихме поне бяхме само на 2 и имаме оправдание! И да, определено трябва да те вълнува как са играли Литекс в защита, защото си правите напоследък генерални изводи за състоянието на Левски само от този ви мач. А всъщност сините не играха нищо по-различно от това, което показаха срещу ЦСКА за купата, срещу Берое или Ботев. Отново си допуснахте доволно много положения пред вашата врата и 2 греди. Отново другия отбор контролираше играта в поне 60% от времето и това, че сте вкарали голове след мелета при фаулове и един рикошет не може да промени тези факти. Та... хубаво е да се замислиш над тези неща, защото в крайна сметка Левски все още е на 5-то място в класирането и досега сте спечелили само едно гостуване на отбор от първата осмица.
Само да отбележа вашите спечелени гостувания на отбори от първата осмица са 0! Приятен ден, ЛЕВСКИ шампион, 0:2
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
zlobul написа:sin4ec написа:mistreated написа:Объркани сметки няма отдавна . Тара каза 4-ти след приключването на зимния сезон . И още нещо....ние продължаваме да сме пълен ташак и като отбор и като манталитет.
За съжаление си напълно прав- Левски е пълен ташак най-вече заради липса на елементарна организация. От началото на годината се смениха 4(четрима) спортно- технически директори, което предполагам е световен рекорд за има-няма 7-8 месеца активен футбол, старши-треньорите са и повече. В школата работата е същата- назначават се шефове и треньори, които постоянно се сменят или преназначават и т.н. Накрая всички са обидени и омерзени. С играчите е същата работа. Единствен Батков е непоклатим и безгрешен. Дали ще бием или паднем във Варна е все тая. И догодина пак ще сме в същото положение, ако Батков си е на същия пост. Аз, за себе си съм намерил решение- от мача с Лудогорец не съм стъпвал на стадиона(нещо, което ми се е случвало само през казармата) и няма и да стъпя. Имах глупостта да изгледам първото полувреме на мачовете с ЦСКА и Берое, както и второто с Литекс. За съжаление, всичките ми приятели, с които ходим от 40г. по мачове мислят като мен и никой дори и по телевизията не гледа тая гротеска на Батков.
- mistreated
- Контакти:
LSFCforever написа:mistreated написа:sin4ec написа: Ние сметки нямаме. Вие по едно време забълнувахте за титла, не ние. Как са играли Литекс малко ме вълнува. Нито пък Морето. Вълнува ме как ще играе Левски. Гол ще вкараме, че и повече, въпросът е колко ще пуснем.
Само да отбележа вашите спечелени гостувания на отбори от първата осмица са 0! Приятен ден, ЛЕВСКИ шампион, 0:2
Никъде не съм го отричал. Но тук говорим за Левски, а не за ЦСКА. Ние изпитваме трудности при всяко гостуване, вие също. Не виждам с какво е подплатен оптимизмът ви преди този мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...