Ще разследват ТОМЕТО ??
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще разследват ТОМЕТО ??
Гласувайте,хора,гласувайте,защото наред са еничерските ятагани-догани!!!
ТОМЕ,разбий ги.Да вървят да разследват лайняните си гащи,МАМКА ИМ малоумна да ...МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИЦИ.И после искат хората да им вярват и да имат висок рейтинг,да го сложа на всичките им кретени,помияри и БОКЛУЦИ от съда,закрила на детето и останалите ПАЧАВРИ,които позволиха това да се случи-МИЗЕРНИЦИ НЕЩАСТНИ.
Само Черно море.
Баща ми е част от тази т.н. система и това е още един факт да съм твърдо зад думите на Т.Русев!!!
Идва важен мач на националите, пълен стадион, дано използваме тази трубина правилно
Идва важен мач на националите, пълен стадион, дано използваме тази трубина правилно
“Прост народ - слаба държава”
Томе заставам твърдо зад теб, както винаги съм бил зад всичките ти минути посветени на неща извън спорта. Ти си гласа на всички българи, които искат да се изкажат. МН ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ. Вярвам, че всичко това е поредното гъзолизане от страна на нашиия измекярски политически т. нар. елит. Поредните измекяри. Сега се сещам една от закрила на детето каза, че няма на сила да се изтръгват от ръцете на родителя в случая. Това е поредната долна проява на фуражките. Плащаме за да ни терорят постоянно и да се опитват да малтретират по всякакъв начин изтрадалия български народ. Тези не заслужават да се нарекът полицаи, те са си прости мафиоти, които не ги грее, че децата ще останат травмирани за цял живот. Те нямат морал, нямат съвест, не са хора. Те са поредните поръчкови рекетьори и малтретатори. Няма истински полицай, който да седи безучастно на тази гледка. Отвратен съм от този произвол. Седят и пият, ядат понички и гледат тъпо. Не хващат истинските престъпници, защото са безсилни пред политическата поръчка.

niki_j написа:...Седят и пият, ядат понички и гледат тъпо..
+1
“Прост народ - слаба държава”
ДОКАТО НЕ СЕ ПРОЛЕЕ КРЪВ ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!ЗА КВО ГО РАЗСЛЕДВАТЕ,БЕ ПЕДАЛИ ГАДНИ?НАМЕРИ СЕ НЯКОЙ ДА ВИ КАЖЕ ИСТИНАТА И ТЕ СЕ НАСРАХА КАТО П-У-Т-К-И
- стичо
- Контакти:
Ако искат да го съдят за тези думи, да открие банкова сметка и аз ще му платя адвоката! Ако тези полицайчета дето присъстваха на бруталните сцени спят спокойно то, наистина са кухи репи и абсолютни дебили! Аз ако бях на тяхно място, там хвърлях капата и лягам пред колата! Колко организации има за защита на животните?- МНОГО!!! В щатите има зоополиция!!! Съдят лошите стопани на животни! Колко организации има за расизма?- незнам но са много! А тези деца и баща им кой ще ги защити! Крайно време е БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН ДА ТЕЖИ В СВЕТОВЕН МАщАБ, РАВНОСТОЙНО НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ, АНГЛИЧАНИ, ГЕРМАНЦИ, ПОЛЯЦИ... !!! АСЕНОВГРАДСКИ КРИМИНАЛИСТИ- НИЕ щЕ СМЕ ОТПРЕД!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, И ОСТАВЕТЕ ТОМИСЛАВ НА МИРА!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, И ОСТАВЕТЕ ТОМИСЛАВ НА МИРА!!!

напълно подкрепям Томислав Русев полицаите в Асеновград са пълни смешници.
Винаги идват когато всичко приключи, а най големите нарушители на закона са спонсори на полицията и никой не ги закача за нищо.
Винаги идват когато всичко приключи, а най големите нарушители на закона са спонсори на полицията и никой не ги закача за нищо.
- INZAGHI_99
- Контакти:
мерси че ми изтрихте МНЕНИЕТО, НАЛИ ВИЕ ПРОПАГАНДИРАТЕ СВОБОДА НА СОВОТО, КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО КАЗАХ- ЧЕ НЕ УПРАВЛЯВАТ ГЕЙОВЕ(ДА СЕ ИЗКАЖА ПО МЕКО) или ЧЕ КАЗАХ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, ИЛИ ЧЕ ДОГАН ПАША ДА СИ ХОДИ - ЗА ТОВА ЛИ МИ ИЗТРИХТЕ ПОСТА?????????????????????????????????????????????
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???? КАКВА Е ТАЗИ ЦЕНЗУРА!!! ВИЕ НЯМА ЛИ ДА РЕАГИРАТЕ ТАКА АКО ВИ ВЗЕМАТ ДЕТЕТО?????????????????????
ИЗТРИЙТЕ И ТОВА МНЕНИЕ!!!!!!!!! И МИ ЗАБРАНЕТЕ ДА ВЛИЗАМ ЗА ДНЕС ВЪВ ФОРУМА!!!!!!! ЦЕНЗУРА
ТОМЕ САМО ТАКА
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!
И ПОНЕ КАТО МИ ИЗТРИЕТЕ ПОСТА ПУСНЕТЕ ЗАПИС НА ТОМЕТО ОТ 31.05.09

ИЗТРИЙТЕ И ТОВА МНЕНИЕ!!!!!!!!! И МИ ЗАБРАНЕТЕ ДА ВЛИЗАМ ЗА ДНЕС ВЪВ ФОРУМА!!!!!!! ЦЕНЗУРА

ТОМЕ САМО ТАКА
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!
И ПОНЕ КАТО МИ ИЗТРИЕТЕ ПОСТА ПУСНЕТЕ ЗАПИС НА ТОМЕТО ОТ 31.05.09
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”