СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Само в последните 3 сезона мога да ти изброя три случая, в които аутсайдера победи фаворита: 1.Когато ни бихте 3:1 на "Герена", 2.Когато водехте 8 точки на Лудогорец , а ние бяхме в страшна криза, но ви бихме с 1:0 и ви спряхме за титлата; 3. миналия сезон когато ни бихте с гола на Нюанджи-тогава бяхме с 8 точки пред вас в класирането, и си бяхме фаворит. Друг е въпросът, че сега не виждам особени основания ЦСКА да бъде считан за фаворит- серия от победи срещу отбори като Гоце Делчев, Любимец, Черноморец и Славия които общо взето са си боксови круши и всеки ги бие, (ЛЕВСКИ също ги би тия отбори)
Тези 3 случая и аз мога да ги изброя. Друг е въпросът, че дори онзи път, когато паднахме с гола на Рамос, всъщност имахме доста по-слаб отбор поне като единици от вашия, макар да бяхме начело. А онзи път, когато ви бихме 1-3, всъщност бяхме отборът в по-добра форма (в края на есенния полусезон ви стопихме аванса наполовина за последните около 5 кръга), така че беше малко пресилено "Левски" да бъде смятан за фаворит. Това си е лично мое мнение, но само мачът, в който бихме с гола на Нюаджи, си беше 100% изненада - другите 2 резултата не бяха чак толкова изненадващи поне за мен. Ако се върнеш малко по-назад (примерно 10-15 сезона), а не гледаш само последните 3 сезона, изненадите са доста малко като процент от общия брой мачове (не повече от 6-7 изненади през новия век във всички турнири, включително тези изненади от последните години, които ти оспорих, като се има предвид, че за този период общо за А група, Купата и Суперкупата дербитата са над 30, а победител има в над 20 от тях). За последното ти изречение съм съгласен - както казах и по-горе, 4 точки не са нищо, затова не смятам, че сме някакъв явен фаворит.