Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00

Мнениеот ralimavridov » 30 сеп 2013 23:14

Ще сондирам малко мнения за подобно начинание и ще пиша пак.Много ясно,че ще е символична сума,но поне ще покажем,че не чакаме на готово.На няколко мача да се направят урни с призив всеки да даде по лев,два,15000 човека по 2лв са 30000лв,отделно в сметка да се съберат пак толкова,общо 50000лв събираш и по-може да говорим за публика-фактор.Иначе стоим малко "кухо".
Мислете сериозно,ако решим правим среща,организираме банкова сметка и започваме Национална инициатива за нашия стадион,не за нещо чуждо...
Аз съм сериозно,ЗА!Подарък за ЧЕРНО МОРЕ от ФЕНОВЕТЕ!

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 01 окт 2013 08:18

Не знам дали ще съберем пари за нещо повече от осветителните елементи на едното тяло, но тук става въпрос и за ангажираност, изразяване на позиция като фенове и за отстояването й. Събирането на пари в нашата мила родина винаги е било посрещано с определен скептицизъм относно оползотворяването и откланянето на средствата в незнайни насоки и облаги. Хубаво е да направим кутии за дарения на домакинските мачове, но не съм запознат как стоят нещата със закона тук, все си мисля, че ако направим сметка в ЦКБ-о е редно поне да не вземат такса за обслужването й и за движението на средствата по нея, но нямам познати в ЦКБ, а в няколко други банки, довечера ще говоря с някой от тях да видим дали е възможно да се измисли нещо подобно, тъй като някой, ако иска да даде 5 лв и му вземат 3 за превода .... :evil:

ПП Дали да не пуснем отделна тема за това, поне да проучим въпроса на ниво форум?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 01 окт 2013 08:39

proscrip написа:Дали да не пуснем отделна тема за това, поне да проучим въпроса на ниво форум?

Подкрепям!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 01 окт 2013 09:11

Това можем да го обсъдим в СПАМ-а, няма нужда да правим нова тема и да слушаме шопски глупости.

Фирма ХИТ от Велико Търново прави осветление за стадиони. Колегата ми се занимава с това, ще го помоля да се чуе с тях и да каже цена, за наше инфо. Аз съм ЗА правенето на такава сметка и дори символична сума да бъде официално дарена на Гонзо.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 окт 2013 18:35

Кролик написа:Това можем да го обсъдим в СПАМ-а, няма нужда да правим нова тема и да слушаме шопски глупости.

Фирма ХИТ от Велико Търново прави осветление за стадиони. Колегата ми се занимава с това, ще го помоля да се чуе с тях и да каже цена, за наше инфо. Аз съм ЗА правенето на такава сметка и дори символична сума да бъде официално дарена на Гонзо.

Сумата няма да я дарявате на Гонзо,а на клуба.Няма Гонзо да се занимава с подобни неща я.Малко са му другите проблеми,че и отговорник по лампите да го направим.То вярно че е инж.,ама какъв точно не знаем.От всяко дърво/инж./ свирка не става.Но в такава инициатива съм готов да се включа.Правете темата и да се броим,макар че се съмнявам да съберем пари дори за по една ракия на бъдещите майстори на лампите.Имаше преди време една инициатива на феновете/събираха пари за хореография/,дадох им 10 лева,те ме записаха в някаква омачкана тетрадка и на въпроса колко са събрали досега ми казаха с усмивка-10 лева. :) После може и да са събрали хиляди,не зная.Аз понеже си влизам от първите на стадиона и сигурно съм ги изпреварил с малко останалите дарители.Чакам инициативата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”