Левски-Миньор 31.05.09г. 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Левски-Миньор 31.05.09г. 17:00

Мнениеот levski_777 » 30 май 2009 13:12

ПЕРНИЧАНИ ЩЕ ЛЕТЯТ КЪМ СОФИЯ С ГОЛФЧЕТА ЕДИНИЧКИ :mrgreen: :mrgreen: И ПОСЛЕ ОБРАТНО НО БЕЗ ТЯХ.
САМО ЛЕВСКИ :!: РЕЗУЛТАТ МИНИМУМ 2:0 НАЙ МНОГО 7 ИЛИ 8 :0

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 30 май 2009 13:50

levski_777 написа:ПЕРНИЧАНИ ЩЕ ЛЕТЯТ КЪМ СОФИЯ С ГОЛФЧЕТА ЕДИНИЧКИ :mrgreen: :mrgreen: И ПОСЛЕ ОБРАТНО НО БЕЗ ТЯХ.
САМО ЛЕВСКИ :!: РЕЗУЛТАТ МИНИМУМ 2:0 НАЙ МНОГО 7 ИЛИ 8 :0

Изтъркахте се вече с тез лафове с голфовете, ае стига вече, все едно и също си повтаряте...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 май 2009 16:38

sedem_!_dva написа:
ivo_gf написа:Я пак? На кое място сте по посещаемост, я си помисли малко: http://football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&j ... cvet=black

Миньор има двойно по-слаба посещаемост при двойно по-малко домакинства, тъй като първия полусезон нямахме стадион, което значи колкото фенове на Левски са посещавали домакинствата им толкова са били и на Миньор. А иначе викаш първи сте по посещаемост а, Ботев са пред вас дори въпреки бойкота на феновете си, ние сме колкото вас въпреки, че вие сте се засилили за шампиони , нещастници с нещастниците, смешници долни, бегай паси трева!!!

Има още едно домакинство докрая и ще видиш накрая как ще бъде подреждането, а можеш и да погледнеш предишните сезони, миналия например, когато Левски беше на 2 място на 16 точки от първия, къде бяха тогава феновете на Ботев ПД и да не са в бойкот и да са все толкова щеха да са, защото всички са били на стадиона и не е имало бойкот на мачовете с Левски, ЦСКА, Локо ПД, дербитата на Ботев и на стадиона е имало общо по 12 000-15000, ако направиш малка сметка ще видиш, че това е половината от посещаемостта им, а защо и другите мачове не е такава... друго Левски-ЦСКА не е включен в тази класация, защото се игра на Националния стадион, добави още 15 000 минимум, ако е на клубния стадион и ще видиш колко е бройката... Ако не бяха в бойкот публиката на Ботев щяха да имат още 1000 души в ТИ и толкова... това е, другото са някакви легенди за величия и комплексирани мерения на пишки... Да не говорим, че и Миньор, като Ботев са изиграли всички дербита и с Левски и с ЦСКА в Перник и е имало доста хора дошли да видят Левски и ЦСКА, иначе посещаемостта в Перник е средно 2500-3000, колкото е и на последния мач с Черноморец... С една дума не се изкарвайте някакви по-големи на фона на посещаемостта в България, че по този начин вие ставате смешни и нещастни, от Левски никой не претендира и не парадира с някаква посещаемост и т.н...

Аритметиката показва,че е включен и мача Левски-ЦСКА и няма причина да не е така.Какво като е игран на стадион"Васил Левски",нали се водите домакини,по тази логика не трябва да включват срещите ни в Кюстендил,след като не сме играли на клубния си стадион.
При нас стадиона е с такъв капацитет за момента и не може да побере повече от 4000 души и със сигурност в двете срещи с вас и ЦСКА щяхме да сме двойно повече,въпреки неубедителната игра на отбора през сезона.

Предстоящото първенство ще покаже реалната ни посещаемост,стига да бъде оправена и голямата трибуна,както е планирано и обещно.

Потребителски аватар
argento__
Контакти:

Мнениеот argento__ » 30 май 2009 23:48

Помните ли какъв срам понесе служебния участник на България в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ?!?! Два пъти по-голям го очаква утре!!!!!
Приготвена била ШАМПИОНСКАТА КУПА!! Да , БФС ще си я приберат обратно - ще оставят само КАЛЪФКИТЕ на "ГЕЙ АРЕНА"!!

БАТЕ, кака , ЖИЛИНА и компания как им го отпраха!! По-яко и от 11 голи негърчета от Беверен и по-яко и от скиорите от Тампере!! Да не споменаваме за Олимпия ( ....догодина пак ела.......... о-о-о Жилина-а-а , земи Бате и ела-а-а...........)
Гореизброените ЕВРОГРАНДОВЕ ще бъдат като СВЕТЪЛ СПОМЕН за дъбилите от ПОДХУЕНЕ след утрешния мач!!

ЛеWCки :МИНЬОР 0:2

Литекс: ЦСКА 1:3 ( Гришата ги е пуснал вече в отпуска :mhihi

И да не забравите:
чака ни новата декларацийка на агент Николай и Ганьо Батков

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 31 май 2009 18:35

Ей кюмури, много сте нагли!!! Ритате като кочове за два лева... Потурнаци сте като Гошо Славчев, да ви... у устата!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 31 май 2009 23:48

sedem_!_dva написа:
ivo_gf написа:Малко си в грешка:
http://forums.minyor-pk.com/index.php?showtopic=430

Пред доста повече сме играли не веднъж, а колкото до последните няколко години: 2000 г. Миньор - Левски 3:2 пред 15 000 души на стадион Миньор, и то отбор, предпоследен в класирането, какво ли щеше да се случва на този стадион тогава ако не се борехме да не изпаднем, а за шампионска титла срещу най-омразния отбор на Перник? Ами именно това: http://forums.minyor-pk.com/index.php?showtopic=430
Ае изчезвай от този форум, ти изглежда си някво лапе и от футбол не разбираш, щом пишеш такива глупости, при такова положение на отбора ни в последните години, имаме предостатъчно хора на стадиона, а не като вас мишки такива, отбора винаги се бори за 1-о място, а в повечето ви мачове (като изключим 1-2 мача в годината) сте 2-3000 на ГейАрена, отбор от двумилионен град с уж няколко милиона фена, а за сравнение Перник област е 144 000, айде изчезвай оттук, смешник! Ако Миньор в неделя ставаше шампион не 20, а 30 000 щяха да са на стадиона!!!

Абе путко заспала говоря ти за този отбор на Миньор и тези футболисти, че не са играли пред 20000 и няма да играят никога пред толкова публика, а не за преди 30 години, 10 години и т.н... Тогава и Левски са играли пред 40000-50000 и повече публика на "Васил Левски". ГейАрена е там, където се изявява баща ти, такъв стадион в България няма, има статистика колко хора ходят на домакинствата на Левски и не случайно всяка година е на първо място по посещаемост, значи не ходят по 2000 човека и като не знаеш недей да пишеш глупости . И стига с тази простотия за двумилионния град София, повечето изобщо не им пука за футбол, а са дошли да работят в София и едва ли имат и време да бъдат фенове и т.н Всички сте много силни като пишете, ако ставахме шампиони щяхме да бъдем 30000, а защо не сте толкова сега, като сте толкова оборотни... През кура ми е, че се събирате по 3000 човека на домакинствата на почти рухналото ви стадионче, продължавайте да си мислите, че сте някакви... :lol:

Какво стана с 20000 - те хиляди? 7300! Браво!
А какво стана със заканите, че няма да си тръгнем живи и т.н.

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 01 юни 2009 11:08

Е гати и смешните лефскари! От сега се гответе за следващия сезон- ще ви спукаме шортите!

И все пак дано се представите малко по добре в европа, че да не ви се смее цял свят!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 02 юни 2009 18:02

minyoro написа:Какво стана с 20000 - те хиляди? 7300! Браво!
А какво стана със заканите, че няма да си тръгнем живи и т.н.

Така е, нямаше 20 000, но 7500 бяха продадените билети, 4000 са с карти и още около 1000 са влезнали по други начини, абе имаше около 12 000..., като бяха разпределени 6000 в А, 4000 в Б и 2000 във В, ето това е истината. Но наистина слабо от наша страна, въпреки че като викане се чуваше добре, особено на няколко песни само гледахте умно... знам, че като се вика синьо в сектора за гости се чува страшно ехо. ;) Както и да е, аз не знам някакви закани да е имало, поне аз не съм отправял такива към никой... :?
А за мача, аз по-нещастна игра на отбор на Герена не съм гледал от доста години, то не беше симулиране, лежане по терена, бавене, 9 човека защита, бетон... чистене напред, опълчение... Не знам на вас така ли ви харесва отбора, но ако моя така играеше щеше да ме е срам. :oops:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Миньор”