Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2013 21:30

ros написа:Абе от атака имаме 11т, а от блокада 6, което е страхотно разбира се

:o само 6 т. от блок ... Явно емоцията ме е подвела. :lol:

То сигурно поне 4-ри от блокадите са на Ники Николов. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2013 21:40

А Тошко днес отново прави невероятни отигравания - не са много но както са ефектни, така са и ефективни, а и важни
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2013 21:52

ros написа:А Тошко днес отново прави невероятни отигравания - не са много но както са ефектни, така са и ефективни, а и важни

С поредната затворихме и гейма. :)

Абе до тук една дума - МАШИНИ. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 сеп 2013 21:53

Браво на нашите състезатели засега! Ако победят "чисто", би било добро предзнаменование за утрешната среща с "арийците". Ясно е, че Русия не играе. Прави си сметките от самото начало. Ние трябва да бием всички и тогава възможността за призово място ще е реална.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
elloko
Контакти:

Мнениеот elloko » 20 сеп 2013 23:17

След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 сеп 2013 23:20

daniel875 написа:Браво на нашите състезатели засега! Ако победят "чисто", би било добро предзнаменование за утрешната среща с "арийците". Ясно е, че Русия не играе. Прави си сметките от самото начало. Ние трябва да бием всички и тогава възможността за призово място ще е реална.

Даниеле, Даниеле, пак си тотално скаран с правилата на турнира. Какви сметки да си прави Русия от първия мач бе, момче? Нали тази загуба на 90% ще им коства първото място в групата. Това означава допълнителен мач на 1/8 финал, вместо директно да си идат на 1/4 финал.

Иначе за нашия мач - аз не съм доволен. Толкова трагичен отбор на Чехия, а ние им позволявахме отново серии от точки. Третият гейм беше просто срам!
Дано да ме опровергаят утре, но аз лично съм песимист. Явно контролите говорят много и загубите, както и измъчените победи с по 3:2 не са случайни. Не можем да поддържаме високо ниво през целия мач, а това срещу силните не върви.
Слаба атака и блок за Виктор, за сметка на отличния му сервис. Цецо ми скъса нервите с някои отигравания в атака, особено в края на третия гейм. Има подобрение в началния му удар, но все още прави много грешки. Ники Николов и Теди са най-стабилни засега. Скримов - доста скромно. Братоев и Алексиев - средна оценка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 сеп 2013 23:21

elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.

Още две победи и сме първи. Това е. Няма сметки, трябват победи. Ако ще се правим на по - големи, отколкото сме, нищо добро не ни чака. Медали се печелят с игра.

Потребителски аватар
elloko
Контакти:

Мнениеот elloko » 20 сеп 2013 23:31

daniel875 написа:
elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.

Още две победи и сме първи. Това е. Няма сметки, трябват победи. Ако ще се правим на по - големи, отколкото сме, нищо добро не ни чака. Медали се печелят с игра.

Съгласен съм с теб, но имам чувството, че точно срещу нас руската мечка ще се събуди (утрешният мач може да го вземе и в сънено състояние).
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 сеп 2013 23:36

elloko написа:
daniel875 написа:

Съгласен съм с теб, но имам чувството, че точно срещу нас руската мечка ще се събуди (утрешният мач може да го вземе и в сънено състояние).

Почти не помня България да е започвала силно европейско или световно първенство. По стар наш обичай трябва да ядосаме зрителите и после полека да започнем да играем, както можем.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 сеп 2013 23:37

mistreated написа:
daniel875 написа:Браво на нашите състезатели засега! Ако победят "чисто", би било добро предзнаменование за утрешната среща с "арийците". Ясно е, че Русия не играе. Прави си сметките от самото начало. Ние трябва да бием всички и тогава възможността за призово място ще е реална.

Даниеле, Даниеле, пак си тотално скаран с правилата на турнира. Какви сметки да си прави Русия от първия мач бе, момче? Нали тази загуба на 90% ще им коства първото място в групата. Това означава допълнителен мач на 1/8 финал, вместо директно да си идат на 1/4 финал.

Иначе за нашия мач - аз не съм доволен. Толкова трагичен отбор на Чехия, а ние им позволявахме отново серии от точки. Третият гейм беше просто срам!
Дано да ме опровергаят утре, но аз лично съм песимист. Явно контролите говорят много и загубите, както и измъчените победи с по 3:2 не са случайни. Не можем да поддържаме високо ниво през целия мач, а това срещу силните не върви.
Слаба атака и блок за Виктор, за сметка на отличния му сервис. Цецо ми скъса нервите с някои отигравания в атака, особено в края на третия гейм. Има подобрение в началния му удар, но все още прави много грешки. Ники Николов и Теди са най-стабилни засега. Скримов - доста скромно. Братоев и Алексиев - средна оценка.

Както тръгна срещата, трябваше да бъде спечелена победа с 3:0. Пропуските в третия и четвъртия гейм са доста неприятни, но ако искаме нещо голямо, това не трябва да се повтаря утре. Германия не е случаен отбор. Щом като побеждават Русия, никакво подценяване не трябва да се допуска.
Сметките оставете в кофата с боклук ;) Победи са необходими.
Нека не се заблуждаваме, че сме богове :shock: Все малко не ни достига. Не знам дали Тодоров е здрав, но си личи, че Николов играе в титулярния състав.

Върни се в “Волейбол”