Лудогорец - Петролул (контрола) прекратена при 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Петролул (контрола)

Мнениеот tsonpen » 07 сеп 2013 13:59

OOP написа:хора като тебе и още един двама накараха цяла България да в мрази и да ви Разделя от останалите..........

Тука освен гръмко да се изсмея и да затворя страницата, друго не ми остава :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 сеп 2013 15:10

tsonpen написа:
OOP написа:хора като тебе и още един двама накараха цяла България да в мрази и да ви Разделя от останалите..........

Тука освен гръмко да се изсмея и да затворя страницата, друго не ми остава :mrgreen:

Знаем , че истината боли ! Вземи я приеми ! Избора си е твой ! Щом в родният ви Разград едвам се събирате 1200 човека колко ли ще съберете в СФ за Ле :lol: :lol: :lol:
Или пак Кирето ще пуска свободен вход и ще подарява билети на детските школи а :P :P :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 07 сеп 2013 15:44

iliyan написа:Знаем , че истината боли ! Вземи я приеми ! Избора си е твой ! Щом в родният ви Разград едвам се събирате 1200 човека колко ли ще съберете в СФ за Ле :lol: :lol: :lol:
Или пак Кирето ще пуска свободен вход и ще подарява билети на детските школи а :P :P :P

Браво! Сравни приятелски мач с такъв от ЛЕ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Петролул (контрола) прекратена при 0:0

Мнениеот subzero » 07 сеп 2013 18:41

Отново в тоя форум нещата се преиначават.
Питам,Присо бил ли е бит в тунела и ако е бил ще си понесат ли Лудогорец последствията ??? В никакъв случай не оправдавам Присо,който също трябва да бъде наказан. Отбора му също. Просто се опитвам да обясня,че монетата има две страни.
И да,ако разстрелят отбора ви ще съм доволен. Айде,отбора-не,ама собственика му.... :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 сеп 2013 18:47

tsonpen написа:
subzero написа:
subzero написа:
d345 написа:Не е Моци,друг му е натрошил главата.Присо е почнал да троши в тунела и е ял бой.

Ми начи трябва да има наказани. Този,който е трошил и този,който го е бил. Във втория случай-клуба. ;)

Питам.....Ако това е вярно,къде е европейското в Лудогорец и ще бъде ли глобен клуба ???
П.П. Залисани в изключително важната контрола на титана в БГ футбола,забравихте да си честитите празника вчера. Пфффф !!!

Какво Съединение? Та няколко хора тук трябва да чествате Разединението. Само се чудите в какво да обвините Лудогорец. Може би един разстрел на отбора ще ви зарадва. Съединение? Лицемерно е да си го честитим след тенденциозното отношение към клуба ни. Няма значение гледали ли сте, не сте ли гледали. Няма значение факти - за вас Лудогорец е виновен, дори и СЛЕД доказване на противното.

:o Баси. Не знаех,че съм виновен за това,че във форума на отбора от Разград не си честитят Съединението. :shock:
Първия ми пост в тая тема е някъде към 17 часа. Т.е. 17 часа от началото на празника. Да не говорим,че преди мен имаше и други постове.
Ще се постарая да не пиша тук до 22-ри. Дано се сетите поне за Независимостта. ;)
П.П. И къде видя да обвинявам Лудогорец в нещо този път ??? Колегата d345 написа,че Присо е ял бой и аз попитах дали е вярно. Явно не ви се говори на тая тема. Присо е лош,щото се бие и троши,ама не казваме дали някой е бил Присо. Типично !!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 07 сеп 2013 20:21

Илиянчо, я гледай това клипче и виж бруталното влизане на Моци пхахахахахаха

http://www.sportal.bg/news.php?news=446271

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 сеп 2013 21:41

hijack1 написа:Илиянчо, я гледай това клипче и виж бруталното влизане на Моци пхахахахахаха

Съжалявам , но такава беше първоначалната информация в Гонг.бг !
А като гледам каква света вода е вашият селендур Моци имам чувство , че ЛЕ ще играете по 80 мин с 10 човека всеки мач !
И последно кой виновен за случката след фаула и кой хвана за гушата играча на румънският отбор - сигурно аз !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 сеп 2013 14:13

iliyan написа:
hijack1 написа:Илиянчо, я гледай това клипче и виж бруталното влизане на Моци пхахахахахаха

Съжалявам , но такава беше първоначалната информация в Гонг.бг !
А като гледам каква света вода е вашият селендур Моци имам чувство , че ЛЕ ще играете по 80 мин с 10 човека всеки мач !
И последно кой виновен за случката след фаула и кой хвана за гушата играча на румънският отбор - сигурно аз !!!

Искам да ти вляза и аз така с бутонките и да ти видя реакцията ....... Ние играем в ЛЕ а Вие къде играете ?
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 сеп 2013 14:33

Моци е за картон заради реакцията си, както и този, който го събори. И с това инцидентът щеше да е приключил. Може би два жълти като за приятелски мач и всичко щеше да е ОК. Но Присо и останалата румънска тубма направиха екшъна - напълно ненужен, защото Моци и Камара вече се бяха успокоили. Като изключим реакцията на Моци, останалите от нашия отбор само се опитваха да успокоят ситуацията и защитят своите. След това нов екшън след влизането на Присо в тунела, но това нямаше как да го видим и няма кадри. Предполагам, че Присо е побеснял, както уж не беше побеснявал в Пловдив. Ако помните там дори го прибраха в полицията. Аз не съм чул да е бил бит, има снимки как след това върви към автобуса на собствен ход и в ослепителната си и ненакърнена хубост. А нали се сещате ако някой наистина му е посегнал, как това веднага щеше да се използва и да се извадят медицински и т.н. Според мен само е правил цирк е бил удържан до колкото може. Не че нямаше много по трибуните, които му бяха насъбрали. И донякъде с право, защото ако го нямаше на терена, тази среща щеше да продължи, което щеше да е полезно за Лудогорец, а ние щяхме да видим интересни футболисти в игра.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 08 сеп 2013 17:31

От кадрите се вижда,че Моци хваща първи за гушата черния. Неслучайно Тройчо отива да му се кара. После се чуват едни думи за които в Европа "режат" глави,но на село явно така се подкрепя. Най-впечетляващото е че от 22 футболисти на терена има само ЕДИН българин.
Това е "уникален" проект на гелосания нарцис.

Върни се в “Лудогорец”