OOP написа:хора като тебе и още един двама накараха цяла България да в мрази и да ви Разделя от останалите..........
Тука освен гръмко да се изсмея и да затворя страницата, друго не ми остава

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
OOP написа:хора като тебе и още един двама накараха цяла България да в мрази и да ви Разделя от останалите..........
tsonpen написа:OOP написа:хора като тебе и още един двама накараха цяла България да в мрази и да ви Разделя от останалите..........
Тука освен гръмко да се изсмея и да затворя страницата, друго не ми остава
iliyan написа:Знаем , че истината боли ! Вземи я приеми ! Избора си е твой ! Щом в родният ви Разград едвам се събирате 1200 човека колко ли ще съберете в СФ за Ле![]()
![]()
![]()
Или пак Кирето ще пуска свободен вход и ще подарява билети на детските школи а![]()
![]()
tsonpen написа:subzero написа:subzero написа:d345 написа:Не е Моци,друг му е натрошил главата.Присо е почнал да троши в тунела и е ял бой.
Ми начи трябва да има наказани. Този,който е трошил и този,който го е бил. Във втория случай-клуба.
Питам.....Ако това е вярно,къде е европейското в Лудогорец и ще бъде ли глобен клуба ???
П.П. Залисани в изключително важната контрола на титана в БГ футбола,забравихте да си честитите празника вчера. Пфффф !!!
Какво Съединение? Та няколко хора тук трябва да чествате Разединението. Само се чудите в какво да обвините Лудогорец. Може би един разстрел на отбора ще ви зарадва. Съединение? Лицемерно е да си го честитим след тенденциозното отношение към клуба ни. Няма значение гледали ли сте, не сте ли гледали. Няма значение факти - за вас Лудогорец е виновен, дори и СЛЕД доказване на противното.
hijack1 написа:Илиянчо, я гледай това клипче и виж бруталното влизане на Моци пхахахахахаха
http://www.sportal.bg/news.php?news=446271
iliyan написа:hijack1 написа:Илиянчо, я гледай това клипче и виж бруталното влизане на Моци пхахахахахаха
http://www.sportal.bg/news.php?news=446271
Съжалявам , но такава беше първоначалната информация в Гонг.бг !
А като гледам каква света вода е вашият селендур Моци имам чувство , че ЛЕ ще играете по 80 мин с 10 човека всеки мач !
И последно кой виновен за случката след фаула и кой хвана за гушата играча на румънският отбор - сигурно аз !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта