ИЦО с предупреждение към Неделев.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

локо до живот
Контакти:

Re: ИЦО с предупреждение към Неделев.

Мнениеот локо до живот » 29 авг 2013 20:26

stn написа:
локо до живот написа:
ntodorov написа:Ако си спомняте добре Ицо беше предупредил и Божинов, когато беше купен от Фиорентина за 19 млн. евра.
Тогава Ицо беше селекционер на националите ни, а Валери част от този отбор...От там насетне всички знаем, какво се случи с
това момче. Лично мое мнение е, че всеки човек е различен. Тошко ми се струва скромно и разумно момче. Дано да има и отговорни
покрай себе си хора. Младостта и голямата пара си пречат, ако иде реч за футбол, но пък вярвам, че Неделев ще удържи на изкушенията
и ще заиграе за кариерата и развитието си. Ако мотивацията му се съсредоточи върху тях ( кариера и развитие ) няма, кой да го удържи към големия
футбол, но ако избере лустрото от живота и то точно в тази си младост - ще загуби.

а знаеш ли защо божинов стана най-добрия млад футболист на апенините?защото е с 2 години по-голям от обявената му възраст.една жълта легенда-сашо ангелов го е оправил още като дете в малта

Твърдиш, че Божинов е на 29, а не на 27 ли?

със сигурност,а автоголаджията на ботев ''домо''е по-голям само с година

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 29 авг 2013 20:46

1.9.1.4 написа:
praistoria написа:Абе дори и 3 милиона евро да са пак си изплащаме ДЮШ базата и с парите от ЛЕ дори се генерира печалба за клуба. По-главния въпрос е теб какво те вълнува нашия клуб, кога за последно вие продадохте играч за такава сума и кой излиза от вашия ДЮШ? Рангел Абушев (вярвам че си от посетителите на съседния стадион) нали беше по-добър от Неделев?

Ти хвани обясни как 3-те милиона евро на "еврогиганта" Ред Бул надцакаха 5-те милиона паунда на Тотнъм? Че и Арсенал и Рома се надцакваха някъде в цялата картинка :mrgreen: А за юноши недей философствай, че Ботев 2002 имаше доскоро толкова общо с вашата школа, колкото и Ботев Пд е на 100 години. Кат е ваш, що почти половината от правата му се държат от Андрей Павлов? Хванахте нещо много чужди заслуги да си приписвате.

Левски изнася сакати футболяги за евреите за пари, които едва им покриват автостопа до там, моля те не ми обяснявай за някакви трансфери, чиито суми никога не е виждал отбора ти ;) . Това, че Ботев не е на 100 години вече дори и буферите го оставиха като неоснователно заяждане, но все пак ти си левскар, простено ти е дори да наглееш, че Земята е плоска :lol: . За школите на отбора пък хептен недей да говориш, защото просто си нямаш понятие от въпроса. Като цяло не знам какво изобщо дириш във форума на Ботев- Неделев ли е ял на една маса с теб, представител на Тотнъм или Ред Бул ли си, отборът ти е в такава феноменална форма, че от похвали по тях си се уморил и влизаш да излееш мъдрост при нас или какво?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 авг 2013 23:15

praistoria написа:
гражданин от село написа:
sirius123 написа:100,000 еуро месечна заплата , нека да му е зле.

Кажи сега какво ще правите с 5-те мил. паунда от Тотнъм?И на вас не вие зле. :mrgreen:

Абе дори и 3 милиона евро да са пак си изплащаме ДЮШ базата и с парите от ЛЕ дори се генерира печалба за клуба. По-главния въпрос е теб какво те вълнува нашия клуб, кога за последно вие продадохте играч за такава сума и кой излиза от вашия ДЮШ? Рангел Абушев (вярвам че си от посетителите на съседния стадион) нали беше по-добър от Неделев?

Не,аз съм от стадиона,на който ще гостувате в неделя и до скоро ви уважавах много.Но това,което се изля в/у нас от вас преди 2-3 месеца първо ме втрещи и след това отврати.Винаги сме ви подкрепяли,дори и когато не сте били съвсем прави.но всяко нещо си има граници.Пак повтарям,поне да си бяхте мълчали,а то излезе,че сме имали за приятели врагове.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 30 авг 2013 00:08

praistoria написа:
sirius123 написа:100,000 еуро месечна заплата , нека да му е зле.

Кажи сега какво ще правите с 5-те мил. паунда от Тотнъм?И на вас не вие зле. :mrgreen:

Абе дори и 3 милиона евро да са пак си изплащаме ДЮШ базата и с парите от ЛЕ дори се генерира печалба за клуба. По-главния въпрос е теб какво те вълнува нашия клуб, кога за последно вие продадохте играч за такава сума и кой излиза от вашия ДЮШ? Рангел Абушев (вярвам че си от посетителите на съседния стадион) нали беше по-добър от Неделев?

Не,аз съм от стадиона,на който ще гостувате в неделя и до скоро ви уважавах много.Но това,което се изля в/у нас от вас преди 2-3 месеца първо ме втрещи и след това отврати.Винаги сме ви подкрепяли,дори и когато не сте били съвсем прави.но всяко нещо си има граници.Пак повтарям,поне да си бяхте мълчали,а то излезе,че сме имали за приятели врагове.

:shock: :shock: :shock: "Пред "Ботев" всичките говеда и свине затанали са пак на колене" ? Никой не споменава съгражданите от Лаута, защото не го интересуват? Поставени сте на една нога с Левски и мислите, че феновете ни си мечтаят как дружно ще припкат с вашите сред поля от детелинки? Левски/ЦСКА и Ботев са в съвсем различни коловози коловози, нашите отбори нямат нищо общо и като мислене, и като публика, и като дух. Какви приятели какви пет лева? От хора зад клавиатури, които се присмиват на Неделев, че не е отишъл в Тотнъм, мнение не желае никой от феновете на Ботев. Още по-малко пък от някакви странни кръстоносци, които ще "наказват" за написаното преди месеци. Стегни се, момче, в най-общия случай хората ще си го преместят в другия крачол, маса буфери вече съм блокирал да не ми остроумничат, предполагам, че и други са последвали примера ми ;) .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 30 авг 2013 07:35

praistoria написа:
1.9.1.4 написа:
praistoria написа:Абе дори и 3 милиона евро да са пак си изплащаме ДЮШ базата и с парите от ЛЕ дори се генерира печалба за клуба. По-главния въпрос е теб какво те вълнува нашия клуб, кога за последно вие продадохте играч за такава сума и кой излиза от вашия ДЮШ? Рангел Абушев (вярвам че си от посетителите на съседния стадион) нали беше по-добър от Неделев?

Ти хвани обясни как 3-те милиона евро на "еврогиганта" Ред Бул надцакаха 5-те милиона паунда на Тотнъм? Че и Арсенал и Рома се надцакваха някъде в цялата картинка :mrgreen: А за юноши недей философствай, че Ботев 2002 имаше доскоро толкова общо с вашата школа, колкото и Ботев Пд е на 100 години. Кат е ваш, що почти половината от правата му се държат от Андрей Павлов? Хванахте нещо много чужди заслуги да си приписвате.

Левски изнася сакати футболяги за евреите за пари, които едва им покриват автостопа до там, моля те не ми обяснявай за някакви трансфери, чиито суми никога не е виждал отбора ти ;) . Това, че Ботев не е на 100 години вече дори и буферите го оставиха като неоснователно заяждане, но все пак ти си левскар, простено ти е дори да наглееш, че Земята е плоска :lol: . За школите на отбора пък хептен недей да говориш, защото просто си нямаш понятие от въпроса. Като цяло не знам какво изобщо дириш във форума на Ботев- Неделев ли е ял на една маса с теб, представител на Тотнъм или Ред Бул ли си, отборът ти е в такава феноменална форма, че от похвали по тях си се уморил и влизаш да излееш мъдрост при нас или какво?

Два въпроса ти зададох и не получих нито един отговор. Толкоз ли е трудно? За трансфери недей много да философстваш. За Дембеле Левски прибра 2.5 млн. евро, почти колкото за "мегазвездата" Неделев. Е далеч по-малко са от 5-те милиона паунда на Тотнъм :mrgreen: , ама така и не пожела да ми отговориш защо в един момент 3 млн. евро стават повече от 5 млн.паунда. А за школите съм доста наясно, благодаря. Ботев 2002 не е школата нито на Металик Сопот нито на Ботев Пд. Пак те питам, кой е Андрей Павлов и защо държи 1/3 от правата на Неделев?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 30 авг 2013 09:36

1.9.1.4 написа:Два въпроса ти зададох и не получих нито един отговор. Толкоз ли е трудно? За трансфери недей много да философстваш. За Дембеле Левски прибра 2.5 млн. евро, почти колкото за "мегазвездата" Неделев. Е далеч по-малко са от 5-те милиона паунда на Тотнъм :mrgreen: , ама така и не пожела да ми отговориш защо в един момент 3 млн. евро стават повече от 5 млн.паунда. А за школите съм доста наясно, благодаря. Ботев 2002 не е школата нито на Металик Сопот нито на Ботев Пд. Пак те питам, кой е Андрей Павлов и защо държи 1/3 от правата на Неделев?

Кво си се размучал бе?Кво точно искаш?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 30 авг 2013 09:50

El Grande Capitan написа:
1.9.1.4 написа:Два въпроса ти зададох и не получих нито един отговор. Толкоз ли е трудно? За трансфери недей много да философстваш. За Дембеле Левски прибра 2.5 млн. евро, почти колкото за "мегазвездата" Неделев. Е далеч по-малко са от 5-те милиона паунда на Тотнъм :mrgreen: , ама така и не пожела да ми отговориш защо в един момент 3 млн. евро стават повече от 5 млн.паунда. А за школите съм доста наясно, благодаря. Ботев 2002 не е школата нито на Металик Сопот нито на Ботев Пд. Пак те питам, кой е Андрей Павлов и защо държи 1/3 от правата на Неделев?

Кво си се размучал бе?Кво точно искаш?

Зададох въпрос на чист български, ама очевидно в Столипиново не говорите този език.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 30 авг 2013 09:52

1.9.1.4 написа:Зададох въпрос на чист български, ама очевидно в Столипиново не говорите този език.

Епа като искаш да си комуникираш със столипинци иди у форума на Столипиново,кво киснеш в Ботев?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 30 авг 2013 10:27

Нещо май го е яд, че Неделев на два пъти им отказа да подпише с тях и да го загробят ( да ги пита човек един Йорданов не им ли стига? ). Дембелето е толкова ваш кадър, колкото аз съм левскар :lol: . Като цяло не виждам с какво право този поред "казвач на истини", който на всичкото отгоре е и от Левски, е седнал дорида изисква да му се отговаря на глупостите.Тези хора медиите нещо ги лъжат, че като се пише само за тях => на всички им пука за тях и трябва да се зачитат, уважават и да им се обръща внимание :shock: .

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 30 авг 2013 10:34

praistoria написа:Нещо май го е яд, че Неделев на два пъти им отказа да подпише с тях и да го загробят ( да ги пита човек един Йорданов не им ли стига? ). Дембелето е толкова ваш кадър, колкото аз съм левскар :lol: . Като цяло не виждам с какво право този поред "казвач на истини", който на всичкото отгоре е и от Левски, е седнал дорида изисква да му се отговаря на глупостите.Тези хора медиите нещо ги лъжат, че като се пише само за тях => на всички им пука за тях и трябва да се зачитат, уважават и да им се обръща внимание :shock: .

Боже, слез си прибери вересиите!!! Момче, стегни се, къде съм казвал, че Дембеле е наш кадър, къде? Все едно някой да каже, че Неделев е ваш :mrgreen: Неспасяем случай сте, неспасяем. Просто кажи, пу.ка съм и не смея да ти отговоря, щот си прав и те това е. То и без това стана ясно, ама поне малко достойнство можеше да запазиш... фен на БотевЪ и достойнство :) :) :) извинявай :mrgreen:

Върни се в “Ботев”