onegavon написа:Очаквам римейк на пролетния мач. След като видях как Слабия си правеха каквото искат в Пловдив съм оптимист.
Е , чак каквото си искат е силно казано...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
onegavon написа:Очаквам римейк на пролетния мач. След като видях как Слабия си правеха каквото искат в Пловдив съм оптимист.
Perroquet написа:onegavon написа:Очаквам римейк на пролетния мач. След като видях как Слабия си правеха каквото искат в Пловдив съм оптимист.
Е , чак каквото си искат е силно казано...Да , БОТЕВ допусна необичайно много грешки в защита , но не забравяй че не игра капитана Минев. В София титулярната отбрана е налице. Освен това се завръщат и Вандер , и Цветков в атака. В мача със Славия се видя , че когато мача не върви добре за БОТЕВ ,футболистите се стряскат и започват да мачкат безмилостно /така се получи и в домакинството с говедата /. Ако БОТЕВ не получи ранен гол , в течение на мача ще става все по-трудно за ЦСКА.
mistreated написа:Perroquet написа:onegavon написа:Очаквам римейк на пролетния мач. След като видях как Слабия си правеха каквото искат в Пловдив съм оптимист.
Е , чак каквото си искат е силно казано...Да , БОТЕВ допусна необичайно много грешки в защита , но не забравяй че не игра капитана Минев. В София титулярната отбрана е налице. Освен това се завръщат и Вандер , и Цветков в атака. В мача със Славия се видя , че когато мача не върви добре за БОТЕВ ,футболистите се стряскат и започват да мачкат безмилостно /така се получи и в домакинството с говедата /. Ако БОТЕВ не получи ранен гол , в течение на мача ще става все по-трудно за ЦСКА.
Цветков няма как да играе в този мач, изобщо се съмнявам, че в следващите 1-2 месеца ще играе.
vhpvhp написа:Два месеца бля...иска ти се. Дори и две години да го няма Цветков, това не ви спсява. Ботев е класа , с Вандер , Ромарио, Неделев ... в атака, ще ви дупчат - като пирон кисело мляко , ще ви дупчат !Апата не го виждам завалията...
Captain Stottlemeyer написа:0:0 или 1:1 в полза на "Левски" и Стойчо бетонира новия си хиксов прякор, без от това да загуби "правилният футбол".
mistreated написа:vhpvhp написа:Два месеца бля...иска ти се. Дори и две години да го няма Цветков, това не ви спсява. Ботев е класа , с Вандер , Ромарио, Неделев ... в атака, ще ви дупчат - като пирон кисело мляко , ще ви дупчат !Апата не го виждам завалията...
Иска ми се, не иска ми се, абсолютен факт е, че Цветков няма как да играе в този мач. Голяма е вероятността и Неделев да не е в отбора дотогава. Ботев е класа само в зомбираните ви тикви.
vhpvhp написа:Ха ха ха - комплексите на панчаревци по отминалата слава... Приемете , че вече сте един средняшки отбор като за "А" група , в това няма нищо срамно ! И престанете да се изживявате като ФАКТОР в БГ футбола. Не сте. Вижте си класирането и се успокойте , и без големи закани..........А за Неделев - те в щаба на Ботев не знаят кога ще го продадем... , но на трибуните на Армията - ЗНАЯТ !
vhpvhp написа:mistreated написа:vhpvhp написа:Два месеца бля...иска ти се. Дори и две години да го няма Цветков, това не ви спсява. Ботев е класа , с Вандер , Ромарио, Неделев ... в атака, ще ви дупчат - като пирон кисело мляко , ще ви дупчат !Апата не го виждам завалията...
Иска ми се, не иска ми се, абсолютен факт е, че Цветков няма как да играе в този мач. Голяма е вероятността и Неделев да не е в отбора дотогава. Ботев е класа само в зомбираните ви тикви.
Ха ха ха - комплексите на панчаревци по отминалата слава... Приемете , че вече сте един средняшки отбор като за "А" група , в това няма нищо срамно ! И престанете да се изживявате като ФАКТОР в БГ футбола. Не сте. Вижте си класирането и се успокойте , и без големи закани..........А за Неделев - те в щаба на Ботев не знаят кога ще го продадем... , но на трибуните на Армията - ЗНАЯТ !
ОК. Този мач за мен е троен отвсякъде. След европохада и супериграта в Германия - има спад , пресищане с футбол у някои от футболистите ни , а според мен и натрупана умора. От там дойдоха неубедителните игри с дините , а и следващите два мача... Надявам се , Мъри добре да подгрее питомците си заради големите ви усти , и показвайки това , което показахме в Германия - да ви ги запушим. Ако ли играем както със Славия - мача може да завърши всякак , вкл. и да ни победите ! Така добре ли е ?...кажи за мача нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта