Първо си изкарай гредата от очото и тогава ни коментирай треската![/quote]
Вие сте този отбор, Шивач, защото за добро или повече за лошо БКП я разбиха, но вие си мислите, че все още е едно време. Това не е лошо, но прекалихте с кражбите на кадри. В дивия капитализъм, в който живеем, логиката изключва политиката отпреди.
Редно ли е да се плаща за подкрепа?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Балкански Орел написа:zlatan написа:кое му е Българското бре на Лудогорец виж им групата за мача с Локото 18 човека-15 чужденци айде стига Българи.
Лудогорец си е на Лудогорец и на Разград да са живи и здрави хората от там и нека да напълнят стадин Васил Левски
А от Челси, Мана, Сити колко англичани имат ????????? Че те при тях балкаджиите са повече от Англичаните бре вие в кой век живеете ? ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ ДАМИ И ГОСПОДА !
Между дургото с малоумните си мнения ме карате да защитавам едно селско клубче от град с 70% мюсулмани тц тц тц !!
Между град Разград и област Разград правиш ли разлика
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
-
- Контакти:
Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
е обяснимо-наскоро си взе изпита по лека атлетика.
Редно е. ДОРИ и да се напълни стадиона (което всички знаем, че няма да стане), никой няма да каже 'вижте колко фенове има Лудогорец'. Но пък и не виждам защо да е срамно, че ще има 3000 души на стадиона - та дори и буквално целият Разград да се изсипе, пак 1/4 от Националния ще остане празна. Толкова им са възможностите, толкова да докарат. Само е малко нагло от страна на ръководството на разградчани, но явно такава им е визията за нещата.
daniel875 написа:
Вие сте този отбор, Шивач, защото за добро или повече за лошо БКП я разбиха, но вие си мислите, че все още е едно време. Това не е лошо, но прекалихте с кражбите на кадри. В дивия капитализъм, в който живеем, логиката изключва политиката отпреди.
Би ли бил любезен да си спреш нета за известно време?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ако ми беше в почивен за мен ден, защо да не ида да го подкрепя? Правил съм го с други отбори, Лудогорец не е изключение. Колкото и да са ми противни играчи, ръководство и фенове на този отбор, все пак той е български и може да помогне на останалите български отбори. Успех.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Teo написа:petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............
А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.
- D.Georgiev
- Контакти:
Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?

-
- Контакти:
Не, не е редно.
В сряда ще има поне 10 000
От Базел се очакват поне 500 души агитка само, още толкова от Разград и некой софиянец като дойде ще има хора.
Успех на Crazyforest !
В сряда ще има поне 10 000

Успех на Crazyforest !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............
А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.
Петко ти да не мислиш, че аз отивам заради собствениците на стадиона