V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"
Нали разбрахте,че с вашето поведение на стадиона"любовта"ни с вас свърши !!!
-
- Контакти:
А за тези врътки с даване и пущане само при вас става при нас това не върви.Не умаловажавайте това което си направихме сами!Все едно да кажа че сте станали шампиони щото Гошо ви е купил мачовете-моля,моля.!
Те лудогорци ходят по повече на гостувания от марулите,точно от тях да чакат да им пълнят сектора хахах.На Лаута тази година за първи път ги видях да дойдат повече от 50 зарзавата 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Маирус ,радвам се,че си притеснен за нашето здраве,но гледайте вие да не ядете пак бой от ботевистите,че сте им абонати!Още ли идвате по 6 човека в една кола в Пловдив,прикрити с очила и шапки,сякаш очаквате масово изнасилване!Споко,готини хора сме!
Мариус,ти гадже ли си търсиш и за каква любов ми говориш?!Ние ви имахме уважение,но вие сами си го направихте ,като скандирахте определени работи ,типични за нашите градски съперници!За много големи се помислихте,а забравихте как се криете в Пловдив и бягате с колите!Уважавайте,за да получите същото,но знам,че създаденото напрежение е от малките ви лепиларчета,които бързо станаха хулигани и спринтьори!Ние не идваме по 200 човека макс във вашия град,но вие тази бройка не можете да я минете тук!
-
- Контакти:
Явно,че не следиш градските си съперници скоро нямат даже равен с нас.
-
- Контакти:
В нашият град вие сте все екскортирани от ченгетата ние иначе не сме толкова страхливи нали знаеш нашата история.Най малко нас някой може да обвини в страх.А за посещенията на други стадиони ние отдавна знаем колко дузпи ще се дадат срещу нас,колко засади и картони,но както знаеш това е много дълга тема с много факти и точни оценки. Нали знаеш,че за случки все ни гонят от групата Гледам,че си по залозите ,което подсказва,че липсва при тебе девиза на старото Локо !Апропо аз съм доста по стар Пловдивчанин-кореняк от теб с 5 поколения родословно дърво,но имам любов и тя е футбола.Затова съм си избрал отбор с чест.......
Мариус,жив и здрав бъди,но да ми говориш за бг футбол и чест -все едно да говорим за дружба между нацисти и евреи!Честта на един отбор е в публиката ,която го подкрепя дори след загуба!Интересно как кореняк пловдивчанин избира Берое,но хора всякакви!
- anihilator
- Контакти:
Победа за локото , а лудогорец на концерт на роджър уотърс

-
- Контакти:
3-2
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”