IvoDivo написа:че има има, навсякаде ги има, не само тука... ама заради такива като тебе вече всеки мач е уреден, на всеки му се знае точния краен резултат 2 седмици преди мача и какви ли не глупости... а нека те попитам нещо, ти като вярваш че всичко е уредено и купено, защо продължаваш да гледаш и да се интересуваш ? какъв е смисъла ? да късаш нервите на другите хора с убежденията си ли ?
колкото до това кой изопачава нещата, не аз, а тези като тебе си променяте историята за уговорката за пореден път. Първоначално Левски трябваше да бие с 2:0, после бяхте убедени че двата отбора ще играят заедно и Литекс ще бие, а сега сте убедени че Левски бил паднал нарочно от Пирин... Последно ? Другото което ще те попитам, ти ако си на мястото на Велев, ще загубиш ли нарочно мач в този момент, като знаеш че публиката ще те разкъса ? Вземи помисли малко логично върху нещата. Левски не печели нищо от тази уговорка, това е факт просто, НИЩИЧКО! Можем да бием Литекс с игра и го направихме, играем на 100% за купата за да може Велев да спечели поне за малко привържениците, Литекс така или иначе трябва да играят на 200% срещу цска ако иска да има шансове за европа.... кажи ми специалисте каква е ползата за Левски ? левски договаря - няма купа, я вземе титла, я не; Левски играе честно - взима купата, я вземе титла, я не ? Хайде давай..
Ходя и си подкрепям местния отбор-затова!!!Факт е ,че Черно Море е едиснтвеният отбор,който за 3 години не играл в повече от 2 съмнителни мача!!!!!А заради такива като теб,дето си затварят очите и за тях всичкок винаги е идеално,футболът ни не само вече не тъпчи на едно място,а затъва все повече...Хубаво бе вие никога не влзиате в уговорки,той Платини си измисля,че не сме корумпирано първенсто!!!Айде свалете фенските очила и погледнете по-трезво на нещата!!!Никога няма да се оправим,ако заставаме зад уговрките им...
Иначе Велев не го намесвай,той е пионка и неговата дума играе най-малка роля-не ме разсмивай...Все едно шефът ти да прави някаква сделка за фирмата и да те вземе със себе си като свидетел-ти няма да имаш абсолютно никакво право на глас макар и да знаеш за сделката!!!
Ама защо си смилиш,че Левски задължително на 100% трябва да има полза.Венци Стефанов данеби да мисли и милее за Славия????? Не само,че не милее,ами хич не му пука,ама уговаря ли-уговаря!!!Кое те кара да си мсилиш,че Батков му пука за Левски??Айде спри да гледаш като фен и погледни реално на нещата-на 99% от футболните босове им е през...за отборите-те гледат да припечелят някой лев понеже са на загуба от отбора!!!!
Ей сега,ако ми кажеш,че не съм прав направо не знам с какви доводи трябва да излезеш!!!