11_best написа:Все още не сме си купили акции, за да ги съдим, но все пак, билетчето редовно си плащам, за да си дам мнението...
Доказа се, че чужденци трябва да се взимат само 2-3 класи отгоре, максимум 3-ма за целия отбор. Черни, Кировски, бразилеца, португанлеца = 50 хил лева. Вместо тях предпочитам 3-ма юноши и да речем един Жуниор Мораеш.
Черни да го поставят в трансферната листа, ако могат да се вземат 50-100 евро - доволно. Писна ми да гледам балъшки голове във важни моменти (Мура, ДС Подуене), и в Стара Загора голът беше вратарски, спасяваният са малко оправдание за 15 хиляди. Колев ще свърши същата работа.
Новите Руй Мигеловците и Машадовци, ако не надскочат възможностите си в паузата - обратно към острова. Кировски има добър мениджър, видно от визитката си и няма да му е трудно да си намери отбор зимата.
Черната перла Косоко ще го гледаме тепърва.
Знам, че някои ще кажат, че е много рано за преценки, ама деня се познава от сутринта. Справка - Зику, Мораеш, Саша... Дано ме опровергаят утре, макар че предпочитам да се мъчим с повечко юноши тая година.
Аман от специалисти! Вие отидохте ли поне на един мач на отбора, докато играхме с юношите? Гледах контролата със Славия, когато ни водеше Ицо и после мача с Банско, при Стойчо. И в двата мача срещу нас бяха изключително посредствени отбори, като се вижда Славия колко са зле. Е срещу тия посредствени отбори, нашите юноши едва връзваха два точни паса и им трябваха по три докосвания до топката да я спрат. Дори един Гришо Долапчиев, с изключение на гола срещу Славия, не игра особено добре, да не кажа и нещо по-силно. Айде малко по-реалистично с очакванията към чужденците и с налагането на юношите, щото ще заприличаме на кварталното отборче дето е на първо място от долу нагоре. С тоя бюджет за заплати, отбора може да се самофинасира, само трябва да се намерят пари за инвестиция в базите.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...