Спрете с Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

deceitt
Контакти:

Re: Спрете с Левски и ЦСКА

Мнениеот deceitt » 29 юли 2013 21:27

daniel875 написа:
deceitt написа:Адски забавно е как фенове на отбори, дето нямаше да съществуват (бирой, черно мурие, кюмюр перник) ако не беше комунизма, сега вият против комунистите :lol: Левски не е ставал шампион в доста по-голям период от този, не се притеснявайте.. ще го има и след още 100 години ;)

Казва се "Боруй".

Аз пък слушайки феновете на този отбор как му произнасят името съм останал с впечатлението, че е бирои или бирой :cry: Освен тва знам, че и много мразят шопити..

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юли 2013 22:10

deceitt написа:
daniel875 написа:
deceitt написа:Адски забавно е как фенове на отбори, дето нямаше да съществуват (бирой, черно мурие, кюмюр перник) ако не беше комунизма, сега вият против комунистите :lol: Левски не е ставал шампион в доста по-голям период от този, не се притеснявайте.. ще го има и след още 100 години ;)

Казва се "Боруй".

Аз пък слушайки феновете на този отбор как му произнасят името съм останал с впечатлението, че е бирои или бирой :cry: Освен тва знам, че и много мразят шопити..

Защоо първо не научиш български, преди да пишеш на някакъв неизвестен диалект? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

gamslila
Контакти:

Мнениеот gamslila » 29 юли 2013 22:17

Rather amusing answer
Vendo Coumadin. Vendo GenГ©rico Warfarin Sin Receta
comprar Coumadin

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 юли 2013 23:12

petrof написа:Влиянието на двата соц. гранда бавно и мъчително се стопява за ужас на масово намаляващите им фенове. Витрините на социализма - отбора на народната армия и на народната милиция отиват към нормален упадък. Феновете им се стопяват като мартенски сняг. Тези 200-300 човека на домакинствата им скоро и те ще изчезнат. Това е живота. Всички изкуствени неща имат своя горчив завършек.

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 29 юли 2013 23:33

Ориентирайте се към БНР. Няма да съжалявате :!:

Reckless

Мнениеот Reckless » 29 юли 2013 23:35

Нека говорят, като ги влече. То това ще им остане, приказките:-)

dani1771
Контакти:

Мнениеот dani1771 » 30 юли 2013 00:53

Ще спрат май месец,когато нема да има Левски и Цска в пьрвата седмица.Тогаваще питаме защо А група не можела без тех,и да видим какво ще отговори на Алисия свекьр и

Awancalo
Контакти:

Мнениеот Awancalo » 30 юли 2013 06:22

I can not participate now in discussion - it is very occupied. But I will be released - I will necessarily write that I think on this question.
Acheter Septilin En Ligne. Acheter Sans Ordonnance
acheter Septilin

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 30 юли 2013 07:54

petrof написа:Влиянието на двата соц. гранда бавно и мъчително се стопява за ужас на масово намаляващите им фенове. Витрините на социализма - отбора на народната армия и на народната милиция отиват към нормален упадък. Феновете им се стопяват като мартенски сняг. Тези 200-300 човека на домакинствата им скоро и те ще изчезнат. Това е живота. Всички изкуствени неща имат своя горчив завършек.

Я се огледай в Перник и ми кажи колко хора са привърженици на животинските отбори и колко на Миньор ама честно . Дори и в развихрилия се в момента Пловдив след първата загуба на Ботев ще си станат пак Левскари и ЦСКАри. Да не говорим за ония отбор с 2 титли дето още в града му не могат да го припознаят като пръв избор за поддържане. А на стадионите още няма хора и за това са виновни не политико икономическите обстоятелства ,а не липсата на привърженици.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 30 юли 2013 09:49

bobo_13 написа:Моля Ви в България само Левски и ЦСКА ли съществуват? Футболът в България не се изчерпва с тези два скапани и комунистически отбора. Кога ще говорите за останалите 12 отбора(изключвам Слави и Локо Сф) поотделно толкова колкото говорите за тия два "гранда"????? Вече повече от 35 мин. ме занимавате с глупости искам да слушам и за останалите отбори...

като не искаш , бий си камшика

Върни се в “Футбол - България”