Гласувай за Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Гласувай за Бербатов

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:41

tprodanov написа:Виж са, няма как да се сравнява някой с барби. Щото сме различни. Аз не мога да играя на неговото ниво. Ако става въпроса за мойта свера - него никъв го няма. Не знам за кви сравнения? Ако ще си сравняваме кинтите, които сме платили като данъци, барбарела може да се гръмне някъде, щото данъците му платени тук се равняват на данъците на некоя служителка на волф, та в тоя смисъл съм чувствително напред. Дали ми знае името? Тва някакъв фактор ли е, всъщност?
Понеже чакаш отговор на конкретен въпрос - ами не, казвал съм - основната ми страст е юношеския футбол. Познавам си любимците и пиша за тях. Тоя мърльо също го познавам като играч когато беше лапе още. Всъщност, ако не е станало ясно - страхотен талант, а като човек - пълен провал. Смешно ми е като чета колко е приятен, скромен и кво ли не. Има талант - перфектен футболист, класа над всичко в България в момента. И принос за страната - нулев. Други въпроси?

И аз тук държа да получа отговор, каква е връзката между поклонението пред куклата и българщината?

Явно си вече доста пиян, че отговаряш на двама човека като един ! Това едно ! Аз ти написах принос за страната, .........е не си видял, простено е !!!.... Ти казваш, че си на заплата ?! Разбрах и в коя фирма........, ми струва ми се, че той може да ви купи !!! Не ми говори за данъци, че и кой ги плаща, щото ако зададеш този въпрос на шефа си......... :D , чак и ние ще се посмеем ! А дали ти знае името и дали това е фактор ?! Ами ти като винтче в една фирма, момченце на заплата си позволяваш да коментираш някого, на който му знаеш името !!!! А той не те е коментирал, понеже не ти знае името ( и аз не го знам, ............срамувам се честно !!!!)..........., а и дори да ти го знае, съм сигурен, че няма да те коментира ! .... И аз не бих...........наистина си жалък....., аз не съм на заплата !!! Имам си фирми, сам си вадя парите, не чакам число на месеца !!!!! Да те успокоя де !!!..... ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:44

Keanu^Reeves написа:kartago,
Много повече бих се гордял, ако някой Българин вземе, че стане Президент на САЩ(което не е невъзможно само трябва да си променят Консистуцията), та тогава помни ми думата не само, ще се вдигне такъв огромен шум за България, ами цял Свят ще научи за България и най-важното ще бъдем мноооого облагодетелствени и пред Европейския Сьюз и пред НАТО и ще бъдем непрекъснато подпомагани във всяко едно отношение отвънка! Отделно цял Свят ще ни гледа с Добро око, за това, че сме създали такъв Велик човек станал Президент на САЩ. Или ако не Президент то поне един Губернатор на някой Щат, или пък да имаме Председател на НАТО - Българин, да не изброявам още куп други възможности не само България да бъде прославане, ами да се помогне и на Българите чрез Лобиране! Тогава този Човек, който постигне такъв огромен Успех в Чужбина не само, че ще го призная от цялото си Сърце, но и той ще е Човек, който помага на Българския Народ със своето Международно Влияние!

Аве пич, кви простотии ми пишеш ?!............. Де се чука, де се пука ?!.............. Изпии един валидол, успокой се малко, върни се тука..................

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 01:48

аз пък имам 300 декара заградена мъгла в бълкана , маза с тераса и баня с паркет, почнахте да избивате комплекси тука

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 01:52

:shock: :mrgreen:

че съм пиян е ясно, то нема друга причина да пиша в тоя форум. Но? На бас, че си нямаш и идея коя ми е фирмата, геройче. И на бас, че тя може да купи и барби и отбора му, причината е проста - моята фирма изкарва реални пари, а барбалета дали го прави? Един ден ще им ограничат рекламите и са до там... но това е друга тема. И не схванах - да съм те питал дали си на заплата? Ше си мерим доходите ли, кво? И пак не разбрах, кое направи барбалета по-българин от който и да е в тоя форум? Ти като самоосигуряващ се дали не си дал на държавата доста повече от него?

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 01:53

Внимавай с Приказките, защото си зависим от Закона, туко виж утре дойде някой на Власт и вземе ти фалира на бързо Бизнеса! Защото е важно в каква среда си развиваш бизнесчето!
Така, че се съсредоточи в нещо градивно, отколкото да се занимаваш кой в какъв отбор играе и дали носи успех на България, при положение, че едва ли ще станеш по-богат от това, освен емоционално изпълнен, трябва да се концентрираме върху собствения си труд, какви цели гоним и да се катерим по-нагоре по стълбицата, а все някой ден, един от нас ще се издигне и на Световно равнище, но не в Спорта, ами в Бизнеса или Политиката, та тогава ще видим кой повече прославя България, Спорта, или другите Успели Българи в своите области на дейност и професии!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:54

enterprise написа:аз пък имам 300 декара заградена мъгла в бълкана , маза с тераса и баня с паркет, почнахте да избивате комплекси тука

Eeeeee, пич, Балкана бре ( и с главна буква и с А) започваш изречението, поне едно главно Аз напиши, не се комплексирай и ти, имай вяра в себе си ! Накрая една точка да беше хакнал, а ?!.................... :D

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 01:55

tprodanov
Кой говори за поклонение?
Аз лично говоря за дразнещо плюване.
За нагледно оправдание на вица за Българите в адския казан.
Ние Българите с колко неща по тоя свят можем да се гордеем?
Толкова ли са много,че когато има нещо което да ни прави горди,да се появи...(цензура)...като теб,който да размазва с лайна приятния пейзаж. Като си толкова над нещата,моля те,ти работника във тъй великата фирма,която може да ни купи всички нас,да оставиш нас простосмъртните да се гордеем с него. Ти ни гледай безмълвно от високия си скъпоплатен пост,плащай си огромните данъци,с които да спонсорираш безработните,неграмотни малцинства и остави нас,да гласуваме за него по всякакви анкети и да се кефим на "слабата" му игра.
Приятел,всеки може да плюва.
Това го знаем.
Знаем колко сме добри в това ние Българите.
Стига с негативните коментари.
Призовавам всички в това.
Аз лично с удоволствие се заяждам с "естествено създадения отбор" но никога не плювам играч от него,направил някакво име по света. Та дори да е най-противният ми играч от него.
Последна промяна от vlado_vdv на 26 апр 2009 02:04, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:58

tprodanov написа::shock: :mrgreen:

че съм пиян е ясно, то нема друга причина да пиша в тоя форум. Но? На бас, че си нямаш и идея коя ми е фирмата, геройче. И на бас, че тя може да купи и барби и отбора му, причината е проста - моята фирма изкарва реални пари, а барбалета дали го прави? Един ден ще им ограничат рекламите и са до там... но това е друга тема. И не схванах - да съм те питал дали си на заплата? Ше си мерим доходите ли, кво? И пак не разбрах, кое направи барбалета по-българин от който и да е в тоя форум? Ти като самоосигуряващ се дали не си дал на държавата доста повече от него?

Пич, имам предложение, да си поговорим като си трезвен, иначе преливаме пусто в празно.......ти не си прочел какво съм ти написал вече, забравил си и какво си написал и става сложно да водим диалог ! На въпросите .......... бе да ти отговоря, ама кел файда ! Наистина, дай да се зачекнем на тая тема, като си в "кондиция "....., правя ти честно предложение ! Иначе, сега пак ще те "насея" и какво от това, че ще ми отговориш на последните две изречения ?!........

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 02:01

Keanu^Reeves написа:Внимавай с Приказките, защото си зависим от Закона, туко виж утре дойде някой на Власт и вземе ти фалира на бързо Бизнеса! Защото е важно в каква среда си развиваш бизнесчето!
Така, че се съсредоточи в нещо градивно, отколкото да се занимаваш кой в какъв отбор играе и дали носи успех на България, при положение, че едва ли ще станеш по-богат от това, освен емоционално изпълнен, трябва да се концентрираме върху собствения си труд, какви цели гоним и да се катерим по-нагоре по стълбицата, а все някой ден, един от нас ще се издигне и на Световно равнище, но не в Спорта, ами в Бизнеса или Политиката, та тогава ще видим кой повече прославя България, Спорта, или другите Успели Българи в своите области на дейност и професии!

Естественно, че съм зависим от Закона на република България, ти не си ли ?!...... Няма защо да ми затварят "бизнесчето", щото си го работя както трябва !!!..... Виждам, че ти вече си се съсредоточил където трябва, тогава защо ти трябваше, да се отклоняваш от основната си линия и да дразниш "нормалните" хора, такива които са без твоите амбиции ?!.... Следвай си пътя, дерзай, и ни остави ние "нормалните " сами да си решаваме " пътя " на развитие !.......... Апропо, освен "Бизнеса и Политиката"..........забрави да добавиш и "Духовенствето"......."Екстрасенсите".......( радвам се, че подсказах на Един Успял Българин !!! )........ :D

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 02:11

Не ми прави забележки как да пиша ако обичаш!!! Почнахте да си спорите с доходите си и да се мерите с Бербата което вече е върха на комплексарщината , вие сте известни със своята безизвестност и сте бизнесмени без бизнес, ако ще и какъвто и ще бизнеш да имаш не може да си повече от един спортист, защото един спортист постига всичко сам а бизнес се наследява или се прави с знаем какви пари

Върни се в “Национален отбор”