tprodanov написа:Виж са, няма как да се сравнява някой с барби. Щото сме различни. Аз не мога да играя на неговото ниво. Ако става въпроса за мойта свера - него никъв го няма. Не знам за кви сравнения? Ако ще си сравняваме кинтите, които сме платили като данъци, барбарела може да се гръмне някъде, щото данъците му платени тук се равняват на данъците на некоя служителка на волф, та в тоя смисъл съм чувствително напред. Дали ми знае името? Тва някакъв фактор ли е, всъщност?
Понеже чакаш отговор на конкретен въпрос - ами не, казвал съм - основната ми страст е юношеския футбол. Познавам си любимците и пиша за тях. Тоя мърльо също го познавам като играч когато беше лапе още. Всъщност, ако не е станало ясно - страхотен талант, а като човек - пълен провал. Смешно ми е като чета колко е приятен, скромен и кво ли не. Има талант - перфектен футболист, класа над всичко в България в момента. И принос за страната - нулев. Други въпроси?
И аз тук държа да получа отговор, каква е връзката между поклонението пред куклата и българщината?
Явно си вече доста пиян, че отговаряш на двама човека като един ! Това едно ! Аз ти написах принос за страната, .........е не си видял, простено е !!!.... Ти казваш, че си на заплата ?! Разбрах и в коя фирма........, ми струва ми се, че той може да ви купи !!! Не ми говори за данъци, че и кой ги плаща, щото ако зададеш този въпрос на шефа си.........