Черно море - Славия | 27.07.13г.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Славия | 27.07.13г.
70 % заслуга за грозния ма има Славия,но от тях 69 са на Урсула.За толкова лежане щяха да му направят операция за смяна на пола.....каквато той отдавна си иска.Няма такъв измекярски отбор.Не оправдавам нашите,но когато срещу теб има отбор който няма за цел да играе футбол не трябва да се подвеждаш по техните курвенски номера.А иначе да не забравя......Урсула е най-гадния травестит в България,по-гаден и от Вигенин и Станишев.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Еба си грозното второ полувреме!Толкова грозен мач не си спомням и в Б група да съм гледал.Славия дали са лежали или са спали на терена за нас няма значение.Важното бе да победим,а ние не успяхме и пак сме по наклонената плоскост надолу.Росен на пейката следващият мач задължително заради глупостите които сътвори.Расим задължително титуляр следващият мач.На чие място да си решава Гонзо.А Урсула може да кандидатства за място в лебедово езеро.Специално за него да се пренапише края на историята,защото лебеда оживя на няколко пъти.Но Бог гледа и в някой момент ще му го засучи така,че цял живот няма да се оправи.Ще се търкаля НАИСТИНА по терена,а около него ще се хилят колеги и противници,мислейки че е поредната симулация.
п.п.Забравих да допълня-с тази игра сме за седмицата!
п.п.Забравих да допълня-с тази игра сме за седмицата!

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Skysah si nervite, utre ste komentiram macha.
1.Росен беше абс. неадекватен-дали проваления трансфер, дали конкуренцията от Котев, не знам ама......катастрофален.
2.Жоро се опита да убие 2ма футболисти на Славия, за млко да успее.
3.Божилов се постара, но старата песен...........бавна.......бавна.....
4.Венков е по-слаб и от Ради Бачев.
5.Дани Г. се изгуби в целия мач
6.Поздравявам Сашо Шерифа, железен!
7.Малък Саши не се хвърляше много в атака и имаше добри прояви.
8.Резервите счупиха тъпомера с представянето си, не съм вярвал, че могат да се посерат така?!?!
9.Какво по дяволите става с КАПИТАНА ни????
10.Извинете ние имаме ли нападател в отбора???
П.П.Мъчно ли ви е вече за Румен и Капитанов???
На мен много!!!
Ще се борим точно със Славия и Локо Сф тая година!
2.Жоро се опита да убие 2ма футболисти на Славия, за млко да успее.
3.Божилов се постара, но старата песен...........бавна.......бавна.....
4.Венков е по-слаб и от Ради Бачев.
5.Дани Г. се изгуби в целия мач
6.Поздравявам Сашо Шерифа, железен!
7.Малък Саши не се хвърляше много в атака и имаше добри прояви.
8.Резервите счупиха тъпомера с представянето си, не съм вярвал, че могат да се посерат така?!?!
9.Какво по дяволите става с КАПИТАНА ни????
10.Извинете ние имаме ли нападател в отбора???
П.П.Мъчно ли ви е вече за Румен и Капитанов???
На мен много!!!
Ще се борим точно със Славия и Локо Сф тая година!
-
- Контакти:
Аз ще ви кажа какво става.Става това,че е демотивиран от проваления трансфер в Китай зимата и от този в Лудогорец лятото.Това е.2 мача плюс контролите НЯМАМЕ НИТО ЕДИН СВЕСТЕН ПАС,нямаме голово положение по същата причина!!!НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,ЧЕ БЕКИР Е НА 18 ГОДИНИ,нали за Гонзо нямаха значение имената...гледахме контролите ВСИЧКИ,Бекир играе в пъти по-добре от Жоровците и от Дани Г,а дори не попада в групата,или ако попадне е резерва и то смъртна!Гонзо явно смята да се самоуволнява....Къде беше Наско днес?ЗА КЪВ Х*Й В ГРУПАТА ИМАШ 2 РЕЗЕРВНИ ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИКА???Луд ли е Гонзо,какво прави изобщо Живо Атанасов в отбора?Коконов топката не може да спре,тоя е тотален некъдърник,но те са в групата,а Бекир и Наско не са!Защо?Защото са юноши.Това става и днес като се наложиха смени...на пейката имаше САМО ДЪРВОДЕЛЦИ....ЗАЩО ВЗЕМАШ ЗА РЕЗЕРВИ 2 ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИКА ПИТАМ ПАК???И ДВА ДЕФАНЗИВНИ ХАЛФА???ПАК ПИТАМ???КОГО ЩЕ СМЕНЯШ ТАКА,КАКВИ СХЕМИ ЩЕ ПРАВИШ???ПРОСТО БЕЗУМНО,БЕЗУМНО СЪБРАНА ГРУПА ЗА МАЧА!!!Още след Бургас се видя,че Жоровците нищо не играят и вместо да бъдат мотивирани по някакъв начин - просто си ги пускаме титуляри...КАКТО И ДА ИГРАЯТ,КАКВОТО И ДА СА ПОКАЗАЛИ!!!А иначе не робуваме на имена,нали?Ако имената са обаче Наско,Бекир и т.н. тогава не робуваме.Защо дузпата я изпълни играч в най-лошата си спортна форма?Елементарна мисъл може да ти мине - щом нищо не играе,значи е ясно и каква дузпа ще бие.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Коконов и Паланков . . . пълни недоразумения - сигурен съм, че имаме по-добри младежи.
Венков - трагедия.
Гонзо най-слабият треньор идвал на Тича!
Заради такива като Петков футболът прилича на повръщано!
Венков - трагедия.
Гонзо най-слабият треньор идвал на Тича!
Заради такива като Петков футболът прилича на повръщано!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Най-грозния мач,който съм гледал в живота си.Основна заслуга за това имаше съществото Урсула,но трябва да обърнем внимание на нашата игра.Освен ГОЛЕМИЯ,ЖЕЛЕЗЕН АЛЕКАСНДЪР АЛЕКСАНДРОВ,всички други бяха на друг стадион,в друг свят.
Пълна трагедия бяхме, това е ясно на всички. Но защо за втори пореден мач Паланков влиза, за да обърне развоя на срещата? В Бургас имахме двама офанзивни играчи на пейката, като единия изобщо не се появи в игра, въпреки че Гонзо имаше право на трета смяна. Сега само един офанзивен футболист на пейката -- фамозното крило Коконов. Какво си е мислел Гонзо, че ще смачкаме Славия за 15-20 минути и ще си прави тривиални дефанзивни смени?
Нищо не е загубено все още, но с тази игра ще се борим за оцеляване и може и да не успеем. Чака ни ЦСКА, за този мач задължително трябва да има фундаментални промени в отбора и като изпълнители, и като тактика, и като стратегия за водене на мача.
Нищо не е загубено все още, но с тази игра ще се борим за оцеляване и може и да не успеем. Чака ни ЦСКА, за този мач задължително трябва да има фундаментални промени в отбора и като изпълнители, и като тактика, и като стратегия за водене на мача.
ShooterMan написа:Тополчански цървул,аз познавам нашата,а ти вашата познаваш ли я,а,келеш???Единствените фенове в историята на футбола викали против сосбтвения си отбор на собствения му стадион в полза на селски тимец и при това упражнявали насилие над деца и старци отказващи да се надупят като тях самите!!!КЪШ ОТ ТУКА
Факт!