Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Jorkorazporko
Re: Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА
Не виждам поводи за радост! До две години отбора пак ще е изправен пред фалит! Ако някой си мисли, че новите ще покрият задълженията и ще наливат пари в отбора жестоко се лъже, аз очаквам тия да са по - зле и от ТИТАН! Томов е най - наглия крадец в историята на ЦСКА, тоя трябва да го убием заради това което направи преди 5 години!
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Кировец написа:russia написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:В това отношение червените са уникални- никой друг не умее да се ентусиазира като тях...което пък от друга страна е симпатично...глуповато,но симпатично някак
Разбира се, друго си е да се ентусиазираш след 0:0 с чукчите на гереня!![]()
![]()
ЕЕЕеее кой бееее??? Газпромския Левски с Наско и Батков ли бе??? ЕЕЕЕЕЕеее....![]()
![]()
Не знам кое ти е смешно-парите на ГАЗПРОМ+Сираков е много неприятна комбинация за конкурентите..справка: парите на Чорни +Сираков...нали помниш
Помниш ли как завърши първия мач Левски-Иртиш и невероятната намеса на Сираков в съблекалнята на полувремето? Играчите от единия крачол си го преместиха в другия...
Помниш ли +16 точки на Сираковия шампионско лигов отбор?

- Jorkorazporko
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Кировец написа:russia написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:В това отношение червените са уникални- никой друг не умее да се ентусиазира като тях...което пък от друга страна е симпатично...глуповато,но симпатично някак
![]()
ЕЕЕеее кой бееее??? Газпромския Левски с Наско и Батков ли бе??? ЕЕЕЕЕЕеее....![]()
![]()
Не знам кое ти е смешно-парите на ГАЗПРОМ+Сираков е много неприятна комбинация за конкурентите..справка: парите на Чорни +Сираков...нали помниш
Само да не стане така, че след няколко годинки да гледаме вечното дерби във "В" група! При вас положението не е много по различно от нащо, никой не дава пари ей така за спорта! Когато се наложи да си връщате борчовете и вие ще дойдете на нащо

- Red Warrior
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Не виждам поводи за радост! До две години отбора пак ще е изправен пред фалит! Ако някой си мисли, че новите ще покрият задълженията и ще наливат пари в отбора жестоко се лъже, аз очаквам тия да са по - зле и от ТИТАН! Томов е най - наглия крадец в историята на ЦСКА, тоя трябва да го убием заради това което направи преди 5 години!
Нека видим какво ще стане все пак. По-лошо от закриване на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА, което се канеха да направят боклуците така, или иначе няма.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- фифи перото
Jorkorazporko написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Кировец написа:russia написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:В това отношение червените са уникални- никой друг не умее да се ентусиазира като тях...което пък от друга страна е симпатично...глуповато,но симпатично някак
![]()
![]()
Само да не стане така, че след няколко годинки да гледаме вечното дерби във "В" група! При вас положението не е много по различно от нащо, никой не дава пари ей така за спорта! Когато се наложи да си връщате борчовете и вие ще дойдете на нащо
Няма.
Но за предишното ти мнение те поздравявам.
Странното е , че май си единствен.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Фифка ти пак ли се набираш по клавиетурата. Фитнесче ли правиш?
Стенли ти можеш....
- Red Warrior
- Контакти:
фифи перото написа:
Няма.
но за предишното ти мнение те поздравявам.
Ти се благодари, че Кремъл инвестира в "демократичния" Левски, и всички власти са зад вас, че иначе...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
фифи перото написа:Кировец написа:ЕЕЕеее кой бееее??? Газпромския Левски с Наско и Батков ли бе??? ЕЕЕЕЕЕеее....![]()
![]()
Помниш ли как завърши първия мач Левски-Иртиш и невероятната намеса на Сираков в съблекалнята на полувремето? Играчите от единия крачол си го преместиха в другия...
Помниш ли +16 точки на Сираковия шампионско лигов отбор?

Само да попитам.
Ти помниш ли , къде сте в момента, въпреки предварителният договор?

Ей, закова ме...

За мен днешната еуфория не означава нищо. Подписали някакъв документ някакви "група от бизнесмени" !!!
Докато не видя с очите си пресконференция на поне 3-ма от тези бизнесмени така че сам да мога да преценя
на прима виста (може и да направя грешна преценка) кои са тези хора и колко сериозни са т.е. могат
ли да не позволят на Лупинатора да повтори 2008-ма аз не мога да се зарадвам.
Ако пък и писанията по пресата за селекцията която щял да направи Ст. Младенов са верни направо не знам.
Докато не видя с очите си пресконференция на поне 3-ма от тези бизнесмени така че сам да мога да преценя
на прима виста (може и да направя грешна преценка) кои са тези хора и колко сериозни са т.е. могат
ли да не позволят на Лупинатора да повтори 2008-ма аз не мога да се зарадвам.
Ако пък и писанията по пресата за селекцията която щял да направи Ст. Младенов са верни направо не знам.
Последна промяна от Pichichi на 10 юли 2013 20:27, променено общо 1 път.
- фифи перото
Red Warrior написа:фифи перото написа:
Няма.
но за предишното ти мнение те поздравявам.
Ти се благодари, че Кремъл инвестира в "демократичния" Левски, и всички власти са зад вас, че иначе...
Знаеш ли, кое е странното.
Не разбрахте, че за разлика от вас, Левски не е отбор на "конюктурата", не зависи от правителството, което е в момента.Не се заяждам.Върни се години назад и ще разбереш.Ако можеш.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!