CSKA 78 написа:Цесекари! От сигурен източник знам ,че ЦСКА ще го има и ще играе в А група. Само това ще кажа за сега
Недей така, че половин България доброжелатели ще "саднат" сега.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Цесекари! От сигурен източник знам ,че ЦСКА ще го има и ще играе в А група. Само това ще кажа за сега
dreben23 написа:CSKA 78 написа:Цесекари! От сигурен източник знам ,че ЦСКА ще го има и ще играе в А група. Само това ще кажа за сега
Недей така, че половин България доброжелатели ще "саднат" сега.![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:dreben23 написа:CSKA 78 написа:Цесекари! От сигурен източник знам ,че ЦСКА ще го има и ще играе в А група. Само това ще кажа за сега
Аз предпочитам да ви има в този ви вариант, за да може да ви унижим за пореден път!
W84me написа:dreben23 написа:CSKA 78 написа:Цесекари! От сигурен източник знам ,че ЦСКА ще го има и ще играе в А група. Само това ще кажа за сега
Аз предпочитам да ви има в този ви вариант, за да може да ви унижим за пореден път!
gugushito написа:чудя се защо изобщо има армейци в нашия форум ???!!!само да усетят тема комплексарчетата от сухата река и почват.... и веднага се намират "цесекари" да им се вържат на кравешките простотии
абе я ги игнорирайте напълно,те много добре знаят,че нас винаги ще ни има и винаги ще сме в кошмарите им....изтрайте още малко,където е текло,пак ще тече !!!!КЗЛ !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта