Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
germibobi написа:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/07/07/4100678/klopp-lewandowski-will-play-for-bayern-next-season
Бива
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Колко е хубаво, да си мече
[center]
[/center]
[center]
[/center][center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
[center] Робен: Хвалбите на Гуардиола ме правят горд [/center]
[center][/center]
fcbayern.de: Добре дошъл, Ариен! Как прекара ваканцията?
Ариен Робен: Много добре. Радвах се на почивката и релаксирах със семейството си. А това беше важно, имайки предвид миналия сезон.
Още ли си мислиш за трофеите?
Естествено! Хората все ме питат за това. Но дори и сега, аз още не съм осъзнал какво направихме. Трябват няколко месеца. А най-хубавото е, че постигнахме нещо, което ще бъде помнено вечно.
Ти беше във върхова форма в решителните мачове миналия сезон, а във финала в Шампионската лига вкара гол. Как го направи?
Първият полусезон бе труден за мен, но след това формата ми се подобри малко по малко. Радвах се, че тялото ми беше добре, а при това положение мога да допринеса много за отбора. А начинът, по който нещата се случиха, може би бе награда за труда ми.
Но времето не спира. Миналият сезон туко-що отмина, а сега се готвите за новия сезон.
Сериозно ли? Вече очаквам новия сезон, с нови играчи и нов треньор, въпреки че предсезонната подготовка ще бъде трудна, както винаги.
Има три седмици до мача за Суперкупата с Дортмунд. Ще бъдеш ли здрав до тогава?
Всяка година е еднакво, понякога имаш три седмици, понякога четири, а сега аз имам пет седмици до старта на Бундеслигата. Това е достатъчно. По-важното бе да се възстановя по време на ваканцията. Сега отново съм готов.
Пеп Гуардиола е обект на голямо медийно внимание в момента. Следиш ли това?
Всъщност не много. Не съм от хората, които четат всичко в интернет по време на ваканция. Сега е времето да съм със семейството. Но получих няколко съобщения от съотборниците, нещата звучат добре.
Значи не знаеш, че Гуардиола те описа като „подарък“ в една от последните си пресконференции?
Знам за това. Когато пресконференцията свърши, телефонът ми не спря да звъни.
Какво е мнението ти?
Страхотен комплимент е това и съм горд. Очаквам предстоящите моменти с него. Той е чудесен треньор и чух, че се хвърля в тренировките и говори много с играчите. Наистина съм развълнуван.
Какво очакваш от работата си с него?
Имал съм някои невероятни треньори в кариерата си, а сега идва друг такъв. Опитен съм, но винаги съм отворен за нещо ново. Искам да продължа да се подобрявам, а Пеп Гуардиола е точният човек да ми помогне.
Привличането на Марио Гьотце увеличава конкуренцията в атака. Какво ти е мнението за трансферите?
Ще бъдем дори по-силни с него в отбора. Марио е страхотен играч на такава възраст. Но и Ян Кирхов ще ни помогне, той е голям талант. Имаме много качество в отбора, невероятно е.
В петък Бастиан Швайнщайгер заяви, че е жаден за още повече успехи. Ами ти?
Аз също. Ние знаем колко невероятно е да печелиш трофеи, искам да го изживея отново.
В последните години за нещастие нямаше възможност да играеш много през първия полусезон, заради контузии. Надяваш ли се този път да е различно?
Какво да кажа? Ще се опитам, въпреки че обмислях да не се връщам от почивката чак до октомври месец (смее се). Оптимист съм и съм спокоен. Просто искам да съм здрав през цялата година.
Източник
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Билд твърдят, че Гомез е продаден на Фиорентина за 16 + 4 млн. евро. Не разбирам защо Байерн правят този трансфер, при положение, че Левандовски идва догодина. Сигурно ще налагат юношата (забравих му името). Гомез е доказан реализатор и не трябваше да го продават. Манджукич за мен е по-слаб.
^^^
Защо да не се залага на младежа, макар че ме съмнява
Пичът е Патрик Вайраух
[center]
[/center]
Роден на 03.03.1995 г.- 181 см, 73 оки. Картотекиран е с номер 20, но вероятно ще играе за БАЙЕРН II.
Защо да не се залага на младежа, макар че ме съмнява
Пичът е Патрик Вайраух
[center]
[/center]Роден на 03.03.1995 г.- 181 см, 73 оки. Картотекиран е с номер 20, но вероятно ще играе за БАЙЕРН II.
Последна промяна от MCMXIII на 08 юли 2013 16:48, променено общо 1 път.
- Neron
- Контакти:
Явно вече няма връщане назад. Гомес е продаден. Благодаря му за всяка една минута, огромното му раздаване и всички вкарани голове. Дано ги размазва и в Италия.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Не ми се искаше Гомес да напуска...
Все пак му желая много успехи занапред.
Все пак му желая много успехи занапред.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Жалко за Гомес. Тоя ми е късал нервите повече и от Ван Бомел, ама през последния сезон, когато изгуби титулярното си място, показа израстване в играта си. Доста по-добре се справяше с овладяването на топката и пр.
Може би Гуардиола щеше да го направи още по-добър, но сякаш ако испанеца държеше много на него, щяха да го задържат.
Такъв нападател за 20млн. евро... никъде няма.
Може би Гуардиола щеше да го направи още по-добър, но сякаш ако испанеца държеше много на него, щяха да го задържат.
Такъв нападател за 20млн. евро... никъде няма.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
[center]Danke SuperMario![/center]
[center]
[/center]
Благодаря на Марио Гомес за головете. Псувал съм го понякога
Иначе не може, какъв фен съм?
Желая му късмет и да вкарва много на разни госпожи и другите
На добър час шампионе! Бъди щастлив!
[center]
[/center]Благодаря на Марио Гомес за головете. Псувал съм го понякога
Желая му късмет и да вкарва много на разни госпожи и другите