Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот petrof » 08 юни 2013 14:37

onceMORT написа:
petrof написа:Волен е пич и се държа достойно. К*урвата Лора за пореден път се опита да изпълни някаква политеческа поръчка с разни провокативни въпроси. Лора е уникално проста и противна жена.

Щом Шабан казва че някой е уникално прост, то ние трябва да му вярваме, експерт ни го казва. Но щом ни казва че Волен е Пич, може да го познава. Да не ходите при един психиатър?

Кретенче, нито си ми на положението, нито на образованието, нито на парите за да ми се правиш на отворен. Какъв си, що си, от къде си? Представи се да те видим. Зад клавиатурата всеки може да се прави на мъж бе лайнар.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 юни 2013 14:38

Гоце написа:
Theos написа:Аз не мисля ,че атакистите са лумпени, аз мисля ,че са психично болни и им е нужно лечение.
Сидеров е видимо душевно болен човек.

"Свестните у нас считат за луди"

Ботев за такива като Сидеров:
"Патриот е – душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!"
[offtopic]Патриот е – душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек – що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.[/offtopic]
Последна промяна от GOLEADOR на 08 юни 2013 14:39, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 14:39

petrof написа:
onceMORT написа:
petrof написа:Волен е пич и се държа достойно. К*урвата Лора за пореден път се опита да изпълни някаква политеческа поръчка с разни провокативни въпроси. Лора е уникално проста и противна жена.

Щом Шабан казва че някой е уникално прост, то ние трябва да му вярваме, експерт ни го казва. Но щом ни казва че Волен е Пич, може да го познава. Да не ходите при един психиатър?

Кретенче, нито си ми на положението, нито на образованието, нито на парите за да ми се правиш на отворен. Какъв си, що си, от къде си? Представи се да те видим. Зад клавиатурата всеки може да се прави на мъж бе лайнар.

Типичен представител на атака...орк като държание,малоумие като разсъждения и "биткаджия" зад клавиатурата ;)

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:40

Едно интересно сравнение:

При последната пълна година от управлението на "лошата" и "крадлива" тройна коалиция броят на новородените деца е 81 000, като това е най-високият брой от 1989 г. насам.

При последната пълна година от управлението на вездесъщия "месия" от Банкя (2012 г.) броят на новородените вече е едва 63 000, като това е най-ниският брой от 1989 г. насам.

Знам, че някой ще си каже "И какво от това? Децата не се правят от правителството." Да, но тези данни не представляват някакви автономни величини, а са пряка функция на социалната политика на държавата!!!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 юни 2013 14:42

Атакисти, вървете да си пиете хапчетата! Спрете с глупостите си!
Шизофренията ви вече стига ненормални граници!

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:44

dunavfc написа:
Гоце написа:
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.

БТВ,телевизия на ГЕРБ ? Слави Трифонов и той ли е кадър на ГЕРБ,предаването Лице в Лице също ли е герберско предаване ?
Така,хубаво,ама страшно хубаво запомни това си изречение "Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни"
Лошият Борисов и лошият Цветанов ги няма,нека да видим,дали сега хладилникът ти ще се напълни ;) Нека да видим,дали ще достигнеш жизненият ти стандарт от 2005 - 2009 ;) След 4 год. пак ще си говорим ;)

При вас липсва,всякакъв реализъм,ама всякакъв ! Само заблуден,ниско интелигентен и неук човек,може да си мисли,че в период на световна криза 2009 - .... може хладилникът му все още да е пълен и ако започне да се изпразва,това е вина на ГЕРБ и ББ. В Испания,Италия и Гърция и там ли ББ изпразни хладилниците на хората ?

Чакай бе, в Полша усетила ли се е световната криза? Или пък хорицата си имат стабилен икономически растеж? Но няма какво да се учудваме. Поляците все пакпредпочитат да си избират безлични политици като Доналд Туск, а не харизматични пожарникари и физкултурници, пред които благоговее Дунавеца.

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:46

Theos написа:Атакисти, вървете да си пиете хапчетата! Спрете с глупостите си!
Шизофренията ви вече стига ненормални граници!

ОООО, много ми е приятно да виждам такива реакции от гербери. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 08 юни 2013 14:46

petrof написа:
onceMORT написа:

Аз казвам , че Болен психически нестабилен и има спешна нужда от лечение.
Този човек никога не е направил нищо сам винаги е постигал нещата с измама , ако си наясно с нещата ще ме разбереш Вестник демокрация го наемат на базата на негови политически коментари , обаче се оказва , че тези коментари не са писани от него . Партия "в батака" я създаде ония смешник Валери Симеонов и Боленчо му намери чалъма и го изгони и сега си цоца кинта яко болен . Мога да опиша болен с една дума - ИЗПОЛЗВАЧ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 юни 2013 14:46

Сидеров вън от България! Предаде хиляди, гласували за него...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”