Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Мнениеот alexveselinov » 11 май 2013 18:36

Daniel Levski написа:
alexveselinov написа:Къде са сега герберчетата-dunavfc,styopa и много интелигентния parvanoff?

Ще се появат комунистически бо.клук. Никой не вярва на компромати

Е това е логика,който е против ГЕРБ е комунист.Малкия тия хора ти изпиха мозъка :lol: :lol: :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 11 май 2013 18:37

allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)

абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!

Не искаме, ама благодарение на барековците и славитата натам сме тръгнали! И да - ГЕРБ утре печели, колкото и да не ви се иска!!!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 11 май 2013 18:37

bilyaletdinov написа:ББ не беше ли кум на Барека :? Грешка само го е венчавал :lol: :lol:

не беше му Ку-ва :lol:

loonbg
Контакти:

Мнениеот loonbg » 11 май 2013 18:39

шамара написа:
bilyaletdinov написа:ББ не беше ли кум на Барека :? Грешка само го е венчавал :lol: :lol:

не беше му Ку-ва :lol:

Тъй като съм на футболна вълна ще го кажа така - Барека просто много обича да ли*е топки ! :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 май 2013 18:40

През цялата кампания Бареков внасяше напрежение ! Сега с право е застрашен

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 18:41

Layne Staley написа:
allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)

абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!

Не искаме, ама благодарение на барековците и славитата натам сме тръгнали! И да - ГЕРБ утре печели, колкото и да не ви се иска!!!

ами няма да признаем изборите тогава, и спираме да плащаме данъци на тая държава-след като ще ми фалшифицират вота, ми нема да плащаме бе, ае да видим...щото аз накъдето и да се обърна всеки вика-"няма да гласувам за ГЕРБ", и изведнъж ми вадят някакви бомбастични "резултати: от "социологически изследвания"-10 процента преднина, 15 процента преднина-алооооооуу, вие за идиоти ли ни имате бе?! Никога в България не е имало самозапалили се хора, даже и по турско време, и тука ше ми дават 15 процента разлика в полза на ГЕРБ?!...ма вие наистина ни имате за идиоти бе!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 май 2013 18:42

meteorit написа:Ама викате и да е вярно пак ще си гласувате за герб. Какво като искат да манипулират резултатите...
всички партийци до един сте абсолютни олигофрени; комуняги, демократи, леви, десни - ОЛИГОФРЕНИ СТЕ. Само национализмът е решението, но засега такава партия няма.

Сред простолюдието, такива мнения не са интересни, а си ужасно прав! ;) Утре ще си счупят краката до урните, вярвайки че нещата зависят от техните гласове и така до след 4 години...така си минаха 23 години, така може да минат и 230 дори. Прост народ!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 11 май 2013 18:42

Боже колко народ има тук зомбиран с болшевизъм-комунизъм!Комунягите фалшифицират изборите- нормално комунистите в момента се карат коя комунистическа банда да събере повече гласове - дали ГЕРБ, БСП,Атака,ДПС, ДСБ,СДС,НФСБ,ГОРГ,РЗС ,ВМРО и т.н - все комунистически бандити!А вие тук се карате кой комунист от всичките ще вземе повече гласове - дали другарката Бойка Борисова или другарят Сергей Станишев - и двамата комунистически престъпници! За това като ви казвам , че и за тор не ставате - не ми се обиждайте - това е истината!Гледайте им тъпите сутрешни блокове, сериали , предавания за готвене , пеене и всякакви други простотии и не ми се оплаквайте , че сте бедни - ще сте бедни като 68 години ви управляват комунистически престъпници!Заслужавате си го!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 май 2013 18:43

Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 18:43

Айде Волен ще говори по ТВ7! ХАЙЛ ВОЛЕН!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”