Phoenix_ написа:Дамм... средното IQ на футболния фен е 25, факт!... Интересно, е че масата хора, които са разконспирирали рептилите и световната конспирация.. са футболни фенове, метачи, ученици, продавачи в макдоналдс, шофьори на рейсове, хамали, общаци и тем подобни... Пичове,,, сами сте си виновни за положението..не обвинявайте някой друг.. Аре оставям ви .. позабавлявах се.. стига ми толкова..
Всъщност аз съм балакавър по икономика с един доста добър успех записан под дипломата, но нека да не ти развалям рахатлъка и смехотворното чувство за превъзходство което изпитваш на неизвестно каква база
Ти му говориш, че за теб (т.е. за мен, който вече се определих като хуманист и човеколюбивец по душа) човекът е най-висшата ценност (така трябва да е през 21-ви век, нали) и че реално съществува технологията, ресурсите и възможностите за премахване на глада в световен мащаб, то ти лае насреща с някви макдоналдси и хамали.
Ти му говориш, че щом съществуват технологията, ресурсите и възможностите, а резултатите липсват, значи го няма желанието в определен кръг с огромно политическо, финансово и социално влияние, то ти лае насреща и се подсмихва под девствения си мустак за "световни конспирации" и "рептили"
Да синко, това са ФАКТИ. Има ли ги възможностите - има ги. Става ли света едно все по-нестабилно място за живеене - става. Що така, замислял ли си се? Щото ти ако не си, доста хора сме се замисляли и на база на фактите сме стигнали до определените изводи. И ако приемем, че не всеки е склонен да повярва в съглашението рептили-илюминати, за последните сред привържениците на тази теза (а те както видяхме в този форум не са малко) предполагам няма спор. Също така предполагам, че въпросните господа не са нито ученици, нито общаци, нито хамали. Виж за тебе не съм сигурен
Едит: И само като подкрепа на теорията ми за премахване на глада, дори имбецил като теб може да провери в гугъл колко процента от храната си Хамериканците изхвърлят на година като непотребна. Ще ти помогна, достатъчно за да се нахрани цяла Африка