Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

joro65
Контакти:

Re: Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?

Мнениеот joro65 » 05 яну 2013 00:40

Не знам как може да се плаче толкова за Стойчо след толкова издънки и слаби игри,а човека който беше уволнен когато отбора бе първи и имаше 8 национала да е последен избора на феновете.......май феновете си заслужават и президентите.....така ни се пада!
Изображение

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 05 яну 2013 02:49

Никой. Не че смятам Стойчо за Велик, има колкото заслуги, толкова и провали. Но ТОВА не е нормално. На всички е ясно, че ТИТАН го махат както заради заплатата (кой ги е карал да подпишат за нея?), така и заради характера му, а не заради слаби резултати или.. Формалния повод, който са посочили (неявяване на работа).

По тази логика на ЦСКА треньор не им трябва. Ако е добър, ще го тормозят ТИТАН-ите. Ако е слаб, за какво ви е?

Жалко.. мразя, когато 1 отбор, кой ще да е пропадне по подобен цървулски начин. После защо в страната имаме винаги само 1-2-3 що годе читави отбора... Е как няма да е така, като винаги се намира 1 собственик, който да унищожи всичко.

Нема нужда от конспирация, врагът с акциите е достатъчен...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 яну 2013 06:48

Аз не мисля, че ще имаме право на мнение. Според мен всичко вече е решено и е въпрос на часове да се разбере кои ще са новите треньори. В този смисъл искам да припомня едно изказване преди няколко дни на Д.Борисов, че искат да разширят бизнеса си в Сърбия, а именно Нови Сад и Ниш, както и за Крагуевац. От тук на татък пъзелът за смяната на треньора и сръбско лоби в ЦСКА се разплита, като Стойчо никак не се вписва в него! Споменава се , че за помощник ще имаме синът на сръбския президент Томислав Николич - Бранислав Николич, който е селекционер на юношите до 15 години! Както се казва - всичко е бизнес! Въпросът е дали ЦСКА ще бъде някакъв приоритет, като издигане на клуба или поредният параван за бизнеса. Надеждата за ЦСКА е, че самият Бранислав признава, че баща му, брат му и майка му Бранкица са страстни привърженици на Партизан (б.р.-Йешич пък е бивш играч на "гробарите"). Бранислав Николич е играл в Партизан под ръководството на Йешич. Партизан пък е сръбският исторически варинат на ЦСКА - армейски, което все пак навежда на мисълта за футболни страсти. В общи линии, бъдещето на ЦСКА отново е обвито в мъгла.

cumst
Контакти:

Мнениеот cumst » 05 яну 2013 06:51

Според мен- само Иван Абаджиев може да ги оправи :)
Но балеринките ще го сменят след втората среща....

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 12:25

Teo написа:Съгласен за Ангел Червенков, но боклуците ще го изгонят преди да опита да направи нещо добро за ЦСКА.

Не е лошо да се направи една тема "Пророчества и видения".

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 12:30

BRF написа:Стойчо,просто според мен през миналата година той спаси отбора от разпад!

И една "Митове и легенди за Стойчо"

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 05 яну 2013 12:38

Аз съм за треньорски тандем Борисов и Иванов, така или иначе са собственици поне няма да се харчат за треньорски заплати. Те доказаха че за последните 4 години изгониха доста треньори-те колят и бесят. Само немога да разбера едно, защо имаме двама изпълнителнии директори какъв го играе полицая??? Такъв позор ЦСКА не е търпял никога, изкараха Любо некадърник и го махнаха, а той човека стана национален селекционер, донякъде и РАдуканов се справяше всичко след тях нестава. Чест и почитания за БАте Стойчо но той просто нетрябваше да им вярва на боклуците и да се връща, жалко много жалко когато си играеш по такъв долен начин със хора и фенове.

ПС: Ако някой измисли схема за спасяването на ЦСКА и го върне там където му е мястото заслужава нобелова награда!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 яну 2013 13:04

Любо Пенев!!!!!!!!!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 яну 2013 14:01

Сердар Даят :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 яну 2013 14:25

Всички по-добри тренери ще откажат да застанат начело на отбора при това меко казано Скапано управление, като нищо ще си останем със Сашо Борисов или ще викнат някой недоказан чужденец от Македония например, който ще махнат в средата на сезона заради незадоволителни резултати. Всичко това се отразява на играчите ни и не очаквам нищо добро да се случи през предстоящия полусезон. Хората са казали както ти започне новата година, така ще е до нейния край, скандали ще има още много, освен ако не се вземат "някакви" мерки за изгонването на тия боклуци, но и това няма как да стане защото не сме единни, 300 човека които не могат направят кой знае какво, всеки който милее и обича отбора си трябва да е на стадиона и там да си изрази позицията, а не пред ТВ или по форумите да седи, да се кахъри и да псува като каруцар, аз си ходя на всяко домакинство на отбора и там си изразявам свободно позицията относно собствениците, заедно с още 100 човека, щото по толкова се събирахме на последните мачове, резултати по този начин на протестиране срещу Боклуците няма как да има и те са си още на постовете си, правят си простотиите, разбиват клуба ни и това е, явно обикновенния червен запалянко се е примирил с това и не му пука особенно, което е много жалко.
Вторник ще ми е много интересно, кой ще е "новия ни/стар" тренер, ако въобще някое по-голямо име се съгласи да поеме отбора и дали ще продължим да се примиряваме, като едни добрички и мили привърженици на отбора, фенове мечта за всяко футболно ръководство, които не посещават мачове на отбора си защото не "играе добре"-например. Ние сме тези които трябва по всякакъв начин че Боклуците не са желани на Армията, всички ние обединени, не 200-300 човека.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Върни се в “ЦСКА”