ИНаче никога няма да забравя как 2001 жена победи на Рали Дакар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:Кашчей написа:Много има общо, защото емоциите се основават на характер, до голяма степен обусловен от пола на човек.Ама май удобно си пропуснал, че жените имат по-трудно ориентиране в пространството, за сметка на други свои качества.. за което не се и учудвам.
Относно сърцето.. казах, че съм чувал това, без да го твърдя, но кой да чете?!
ПП-Моята жена живее в Русе от много години и все още не се ориентира нормално в града, но изобщо не бих казал, че е тъпа!Тъп е този, който определя хората само по един-два показателя!
1. Никъде не съм твърдял, че жените са тъпи! Написал съм, че жените не могат да се мерят с мъжете, когато става въпрос за добра памет и логическа мисъл, на което се основа шаха!
2. Какво общо има трудното ориентиране в пространството с мисловите спортове?
3. Триста пъти зададе въпрос дали има спортове, в които жените и мъжете се състезават заедно - дадоха ти се достатъчно примери за това.
За какво изобщо спориш?
Кашчей написа:
Според теб шахът е игра, в която пространственото ориентиране и възприятие нямат никакво значение ли?Че нали, силните шахматисти мислят с поне 2-3 хода напред, но това мислене е свързано и с пространственото разположение на фигурите на дъската, или не е така?!Че шахът си е една битка между военачалници, които трябва така да си разполагат армиите, та да победят противника, а питаш какво общо имало пространственото
ориентиране!
За това, че са тъпи го написа един от Винкелщадт, никъде не съм казвал, че ти си го писал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост