НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот botzy » 25 мар 2009 00:47

Браво бе пича е на 18,чест му правят зрелите мнения.Браво братле!!!
Иначе малко го обърнахте на махленски спор-"Абе ти мен уважаваш ли ме?"В крайна сметка всички сме тук с една идея-Черно Море,от спора ви е ясно само едно-Черно Море-няма възраст ,няма поколения,стари,млади,"Една религия,един Живот"!!!!Дайте го малко по ведро,особено стария пич Чарли(извинявай ако греша ника).
Няма да се повтарям за безхаберния отбор-мнението ми е някъде посредата,ако някой му е интересно да чете.
GO HARD OR GO HOME!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 мар 2009 10:54

josefina написа:абе Морски,тъкмо те мислех за голям ,пък ти се оказа младо момче! Тъкмо щях да те харесам! Ама нейсе,ще потърся друг. :oops: :oops:

Вземи Чарли ;) Стига да не е женен де :roll:

istinata_boli
Контакти:

Мнениеот istinata_boli » 25 мар 2009 11:24

MORSKI написа:
josefina написа:абе Морски,тъкмо те мислех за голям ,пък ти се оказа младо момче! Тъкмо щях да те харесам! Ама нейсе,ще потърся друг. :oops: :oops:

Мерси за сватосването Морски )))))) не съм женен но това няма значение. Хайде да разделяме тези две хубави неща в живота на един мъж ... Жените и Футбола )))))) И за двете има време стига да ни стиска ))))) успешен ден на всички ииии последно къде е мача в събота от 11часа къде ще се играе в Констанца или в София ..???или ги е срам да обяват /???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 мар 2009 11:40

istinata_boli написа:
MORSKI написа:

Мерси за сватосването Морски )))))) не съм женен но това няма значение. Хайде да разделяме тези две хубави неща в живота на един мъж ... Жените и Футбола )))))) И за двете има време стига да ни стиска ))))) успешен ден на всички ииии последно къде е мача в събота от 11часа къде ще се играе в Констанца или в София ..???или ги е срам да обяват /???

Албена предполагам.....Иначе що бе момичето явно се интерсува от футбол :lol: Може да си паснете :?

josefina
Контакти:

Мнениеот josefina » 26 мар 2009 23:13

:D :D :D :D :D :D :D
Последна промяна от josefina на 28 мар 2009 18:22, променено общо 2 пъти.
СиАнА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 00:09

josefina написа:Morski; Благодаря за поканата на имейла ми! Няма да се възползивам обаче! Аз съм от София и естествено от Левски! Все пак желая успех на радиото Ви и форума Ви! Няма как обаче да се отзова на поканата! Само Левски!!! :lol:

Е,че защо да няма :cry: Няма значение откъде си и от кой отобр си в екипа е пълно с левскари :idea: Нямаш жеание явно :oops: Разби ми сърцето да знаеш :idea: :(

jozefina
Контакти:

Мнениеот jozefina » 27 мар 2009 09:10

MORSKI написа:
josefina написа:Morski; Благодаря за поканата на имейла ми! Няма да се възползивам обаче! Аз съм от София и естествено от Левски! Все пак желая успех на радиото Ви и форума Ви! Няма как обаче да се отзова на поканата! Само Левски!!! :lol:

Е,че защо да няма :cry: Няма значение откъде си и от кой отобр си в екипа е пълно с левскари :idea: Нямаш жеание явно :oops: Разби ми сърцето да знаеш :idea: :(
Желание нямам да. А сърцето ти ще бъде тотално разбито като Левски ви бие във Варна!!! :lol: А че има много Левскари в радиото ви е добре,може и да успеете,то левскарите са навсякъде.Чао морски! :P

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 09:49

Няма как да биете във Варна пък и не са навсякъде :!: 8-) Еми щом няма жеание добре то насила нищо не става,ама да не се разбие твоето сърце на 4 ти :lol: Хем си изпуснала шанса с радиото,хем ЛЕВСКИ ДА ПАДНАТ :twisted:Чао Жозефина :lol:

jozefina
Контакти:

Мнениеот jozefina » 27 мар 2009 10:46

И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен? :roll:

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 27 мар 2009 13:01

хахахаха и това ако не е греда :D :D :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Черно море”