Кашчей написа:vaskonti написа:Теренът на Армията е един от най-добрите в България. Да не говорим, че ако това имаше значение за лицензирането, щеше да ми е много интересно защо например стадионите на Черно Море или Славия имат лиценз. Козирката е оправена вече, а тоалетните са си козметичен ремонт, както и да го гледаш.
Според теб дали всички стадиони в България ги гледат с тая голяма лупа, с която гледат Армията?
Теренът, като дренаж сигурно е така.Като тревно покритие-позволи ми да се усъмня.
Как дават лицензите не ми е много ясно, защото не участвам в комисията.Защо вас ви гледат с око на петел, гледащ ронена царевица, не ми е ясно.Възможно е не всичко при вас да е било наред, години наред, но пък същото важи и за други стадиони.
То си е загадка и как взехте лиценз, след като нямате стадион, а и нямате друг, постоянно заявен, ма да му бере грижата за това г-н Красин Кръстев и подопечните му.
ПП-Надявам се, че няма да причисли някой поста ми към групата на параноичните писанияДа предупредя отсега още, че не страдам от мания за преследване
Да приемем, че си прав - сериозно ли смяташ, че леко рехавото тук-там тревно покритие може да е причина за отказ на лиценз?