"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ще строи ли ЦСКА нов стадион?

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 20:31

Кашчей написа:
vaskonti написа:Теренът на Армията е един от най-добрите в България. Да не говорим, че ако това имаше значение за лицензирането, щеше да ми е много интересно защо например стадионите на Черно Море или Славия имат лиценз. Козирката е оправена вече, а тоалетните са си козметичен ремонт, както и да го гледаш.
Според теб дали всички стадиони в България ги гледат с тая голяма лупа, с която гледат Армията?

Теренът, като дренаж сигурно е така.Като тревно покритие-позволи ми да се усъмня.

Как дават лицензите не ми е много ясно, защото не участвам в комисията.Защо вас ви гледат с око на петел, гледащ ронена царевица, не ми е ясно.Възможно е не всичко при вас да е било наред, години наред, но пък същото важи и за други стадиони.
То си е загадка и как взехте лиценз, след като нямате стадион, а и нямате друг, постоянно заявен, ма да му бере грижата за това г-н Красин Кръстев и подопечните му.

ПП-Надявам се, че няма да причисли някой поста ми към групата на параноичните писания 8-) Да предупредя отсега още, че не страдам от мания за преследване 8-)

Да приемем, че си прав - сериозно ли смяташ, че леко рехавото тук-там тревно покритие може да е причина за отказ на лиценз? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 20:52

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Теренът на Армията е един от най-добрите в България. Да не говорим, че ако това имаше значение за лицензирането, щеше да ми е много интересно защо например стадионите на Черно Море или Славия имат лиценз. Козирката е оправена вече, а тоалетните са си козметичен ремонт, както и да го гледаш.
Според теб дали всички стадиони в България ги гледат с тая голяма лупа, с която гледат Армията?

Теренът, като дренаж сигурно е така.Като тревно покритие-позволи ми да се усъмня.

Как дават лицензите не ми е много ясно, защото не участвам в комисията.Защо вас ви гледат с око на петел, гледащ ронена царевица, не ми е ясно.Възможно е не всичко при вас да е било наред, години наред, но пък същото важи и за други стадиони.
То си е загадка и как взехте лиценз, след като нямате стадион, а и нямате друг, постоянно заявен, ма да му бере грижата за това г-н Красин Кръстев и подопечните му.

ПП-Надявам се, че няма да причисли някой поста ми към групата на параноичните писания 8-) Да предупредя отсега още, че не страдам от мания за преследване 8-)

Да приемем, че си прав - сериозно ли смяташ, че леко рехавото тук-там тревно покритие може да е причина за отказ на лиценз? :shock:

Не, не вярвам, а и не би трябвало да е причина (което не го отменя като повод обаче 8-) )
Не съм запознат с предписанията, които са ви дадени за този състезателен сезон и не мога да коментирам.За козирката..... ако с оня "специален кран" сте я оправили-браво на вас!След като не е действано отдолу, а само отгоре, дали да очаквам въжена конструкция, като на стадиона в "Надежда"?

ПП-Би ли пуснал снимки на укрепената козирка ;) надявам се, че рибята и кост е била оголена отгоре до арматура, а последната подсилена с предварително напрегнати прътове (торзиони) и след това са бити допълнителни бетонови инжекции.Това не става за 3 месеца, но вие сте гении в строителството 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 22:08

Няма проблем, още утре отивам да се кача на козирката да я снимам. Не`аш грижи.
[/center]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 18 дек 2012 22:33

vaskonti написа:
kireto2 написа:Ако извадите късмет с някой свестен собственик, ще строите ,ако Титан се задържат по-дълго време, ще се радвате на козметични ремонти!

Между другото, кой финансира вашия нов стадион? Батков ли? :)

Батков може да е всякакъв, но държи Левски да е финансово изряден и по правилата на УЕФА, и по тези на Република България! Батков успява да намери спонсори, а Титаните не! Защо ли е така!?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 22:59

vaskonti написа:Няма проблем, още утре отивам да се кача на козирката да я снимам. Не`аш грижи.

Със "специалния кран" ли ще те вдигнат :mrgreen:

На теб лично, не ти ли прави впечатление от 2-3 години, че се вдига голям медиен шум, със снимки, за започването на някакъв ремонт или строеж, свързан с ЦСКА и никога няма снимки на завършеното строителство?Като смениха седалките в част от сектор А и посяха тревата-снимки имаше.Сега, при завършен такъв голям ремонт-снимки йок :?

Превратът срещу Дуче бе извършен в сектор А, под козирката, по време, когато според картинки , рисунки и писания, там се извършваше ремонт на съоръжението.....на кого да вярвам?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 18 дек 2012 23:20

веднага казвам едно условие което е очебийно и не е изпълнено-съблекалните на домакина и госта трябва да са на едно място,а не на 200 метра една от друга+по големи съдийски стаи+допинг контрол+стая за задържане,на стадион Ботев ги имаше същите проблеми и се отстраниха,това тука дето се коментира за някоя и друга седалка и че някой сложил една боя на козирката е повече от смешно

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 09:01

Кашчей написа:
vaskonti написа:Няма проблем, още утре отивам да се кача на козирката да я снимам. Не`аш грижи.

Със "специалния кран" ли ще те вдигнат :mrgreen:

На теб лично, не ти ли прави впечатление от 2-3 години, че се вдига голям медиен шум, със снимки, за започването на някакъв ремонт или строеж, свързан с ЦСКА и никога няма снимки на завършеното строителство?Като смениха седалките в част от сектор А и посяха тревата-снимки имаше.Сега, при завършен такъв голям ремонт-снимки йок :?

Превратът срещу Дуче бе извършен в сектор А, под козирката, по време, когато според картинки , рисунки и писания, там се извършваше ремонт на съоръжението.....на кого да вярвам?

След случая с крана се видя, че ти не вярваш когато има снимки, но и не вярваш и защото нямало снимки. Тоест, каквото и да стане, ти имаш готов отговор защо това, което (не)виждаме не е вярно и е лъжа. Така че какво значение има какво ще ти отговоря?
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 09:14

kireto2 написа:
vaskonti написа:
kireto2 написа:Ако извадите късмет с някой свестен собственик, ще строите ,ако Титан се задържат по-дълго време, ще се радвате на козметични ремонти!

Батков може да е всякакъв, но държи Левски да е финансово изряден и по правилата на УЕФА, и по тези на Република България! Батков успява да намери спонсори, а Титаните не! Защо ли е така!?

Аз питах съвсем друго нещо - кой финансира новия ви стадион? Припомням, че преди 1 година Батков ревеше, че няма пари, а освен това Левски дължи на негови фирми 19 милиона лева. И сега изведнъж от някъде имате пари за нов стадион? От къде? Очевидно не е е Мтел, не е Газпром , не е ВТВ, от къде тогава?
[/center]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 19 дек 2012 09:42

vaskonti написа:
kireto2 написа:
vaskonti написа:

Аз питах съвсем друго нещо - кой финансира новия ви стадион? Припомням, че преди 1 година Батков ревеше, че няма пари, а освен това Левски дължи на негови фирми 19 милиона лева. И сега изведнъж от някъде имате пари за нов стадион? От къде? Очевидно не е е Мтел, не е Газпром , не е ВТВ, от къде тогава?

Аз ги давам :mrgreen: Ама не казвай на никого ;) Защо мислиш. че не са ВТБ или Газпром? Звездите ли ти го говорят? Аз лично чакам 27ми, за да разбера кой ще дава пари и дотогава не се наемам с мнение.
Иначе за стадион на ЦСКА - еми дано. Смятам, че ще е хубаво да има повече нови стадиони. Ама то не става само с обещания и снимки на "1ва копка", и после тишина.
Що се отнася до сегашния лиценз на Армията не се прави на ударен - има същите проблеми, които и Герена преди време, когато бетонираха секторите Б и Г, пък на Армията май нищо не се направи в тази посока и свличането си остана. Козирката "някакви си инженери" също не я одобриха май.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 10:17

Да, на 27-ми ще разберем - може би!

Проблемът на Армията въобще не се същите като на Герена. На Армията няма пропаднали трибуни и подобни неща. Проблемът са липсата на достатъчно камери, както и тоалетните - това беше при последната проверка на лицензионната комисия. Интересно дали на всички стадиони в А група има достатъчно камери и тоалетни... но карай - така или иначе въпросните изисквания трябва да се покрият от ЦСКА. А дали всички други са ги покрили... това е интересен въпрос.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”