Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

barman
Контакти:

Re: Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Мнениеот barman » 24 ное 2012 21:39

mite.1979 написа:
barman написа:
mite.1979 написа:Някъде да видяхте из сайтовете видео със скандиранията ББ ПЕД___Т,ПЕД___Т спортал къде им е видеото гонг къде им е видеото или някакво отразяване -НЕ нали! ББ е най-големия комунист в тази държава

Аз видях, не знам ти къде си гледал:

Има ги и днешните "пожелания" към премиера и Боби М, а иначе за забраната, мисля че на всички е ясно кой е принудил ръководството на ЦСКА да я спусне ;)

този линк е за мача с берое

http://www.livesport.bg/Vijte-kogo-nahr ... a-na-77747

Заповядай, мислех че и сам можеш да се справиш откривайки видео и от днешния мач, но уви, явно съм те надценил.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 24 ное 2012 21:46

McLovin написа:БСП никога не са били и никога няма да бъдат по-малкото зло...

абе крадяха вярно, ама малко от малко животът беше по-добър при Сергей- не фалираха фирми, всяка година коригираха пенсиите и заплатите съобразно инфлацията, и не тормозеха народа с нови и нови такси и данъци като сегашните идиоти...сега е ужас просто, не се трае! А това че крадяха БСП не е хубаво, но в края на краищата корупция има навсякъде- ей го Берлускони го осъдиха на първа инстанция за корупция, бившия премиер на Франция и него го разследват...но въпреки това и италиянците и французите живеят стотици пъти по-добре от нас-там може и да крадат политиците, но дават и на народа ;)

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 24 ное 2012 21:52

barman написа:
mite.1979 написа:
barman написа:
mite.1979 написа:Някъде да видяхте из сайтовете видео със скандиранията ББ ПЕД___Т,ПЕД___Т спортал къде им е видеото гонг къде им е видеото или някакво отразяване -НЕ нали! ББ е най-големия комунист в тази държава

Аз видях, не знам ти къде си гледал:

Има ги и днешните "пожелания" към премиера и Боби М, а иначе за забраната, мисля че на всички е ясно кой е принудил ръководството на ЦСКА да я спусне ;)

този линк е за мача с берое

http://www.livesport.bg/Vijte-kogo-nahr ... a-na-77747

Заповядай, мислех че и сам можеш да се справиш откривайки видео и от днешния мач, но уви, явно съм те надценил.

Това е видео от самия мач,питам къде е акцентирано мнението на феновете спрямо ББ защо го няма,защото медиите са зависими и са кукли на конци. Иначе благодаря ти,че ми показа как да се оправям с техниката,все пак ти си барман , а аз прост инженер

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 ное 2012 21:56

[wrapimg=]http://www.sportal.bg/uploads/tinymce/11111/vladkoizicu/511_n.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

lautarulez
Контакти:

Мнениеот lautarulez » 24 ное 2012 22:07

Не понасям ЦСКА! Фен съм на Локо Пловдив. Но това, което се случва е отвратително. Стадионите( в частност на по-големите отбори) са единствените места, където може да се кумулира относително голяма критична маса. Футболните фенове останаха единствените, които са в състояние( все още) да се изправят, да негодуват, да протестират. И за това трябва да бъдат смачкани. От наглата комуидна върхушка на РБ( за който не е разбрал- няма значение, коя партия е на власт). Нещата стават сериозни. Добре е да се вникне много, ама много, хубаво от страна на противниковите фенове в проблемите на даден "мразен" отбор. Всички сме на прангата. По един или друг начин. Ама и вие не си го правите лесно, взимайки пари от собствения си клуб. И вие, и говедата, и жълтурите. Толкова ли нямате акъл? Само правите дюшеш на тия олигофрени горе. Подхвърлят ви мангизи, вие се трепете един-друг и ви гледат сеира. Аз ви казвам- ако "лудите" фенове на по-големите отбори се осъзнаят малко и свържат политиката със спорта, ще стане страшно за тия горе!Осъзнаване трябва!Волята за действие ще е въпрос на време.
Изображение

ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ- ТАМ,
КЪДЕТО ЛОКОМОТИВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ

lubomir78
Контакти:

Мнениеот lubomir78 » 24 ное 2012 22:10

За мръсния тъпунгер Бойко повече никога няма да гласувам.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 24 ное 2012 22:34

За да псуваш премиер на една държава на обществено место не е престъпление според вас ок....
Аз сега ще напиша ,че на всички червени фенове майките са долни мръсни шантонерки.....ще видим каква е реакцията..Нали сме демократична държава.Оставете написаното от мен.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 24 ное 2012 22:37

Когато ние го псуваме трябва да влезнем в затвора едва ли не, когато обаче други го направиха преди нас получиха два спонсора, които им издържат отбора. После се чудете защо мрънкаме.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 24 ное 2012 22:55

Пуберчетата много лесно се оставят да ги водят за носа като смешни будали. Бойко бил лош, не успял да повлияе на най-влиятелната корпорация на света да избере любимият им отбор, всякаш на някой в Газпром му пука за мнението на който и да е. В излагането си дори се канят за изборите догодина. Ало.....малки сте и не се осъзнавате, но алтернативата на Бойко е чумата бсп+дпс източила държавата и която вожда с мустаците обвинява за вземането на лиценза ви. Красив, грозен, какъвто и да е ББ няма алтернатива, няма реално отношение към въпроса Газпром, таке че не смесвайте спорта с политиката когата не знаете нищо за второто. На всичкото отгоре ББ е единствения политик след 89-та обърнал внимание на спорта у нас.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 24 ное 2012 23:03

McLovin написа:Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?
:|

Алтернативата е в протести, сваляне на правителството, политически елит или държавен преврат. Вместо само да ми изброявате някакви партии тука и да разсъждавате коя е най- малкото зло, се замислете че може да се почне на чисто като изметем цялата измет. Не е толкова трудно- днес група хора са се опитали да хвърлят домати по парламента. Може и повече, много повече,

Върни се в “ЦСКА”