13 кръг ЦСКА София - Берое FT 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 13 кръг ЦСКА София - Берое |18.11|

Мнениеот Teo » 13 ное 2012 19:52

j0rka7aa написа:Сигурно ли е, че ще играем на "Овча Купел"?

Да.

БОТЕВ 1912 написа:Абе тя цяла България е червена, но като се стигне до "всички на стадиона" започва излагането :lol:

Това че не ходят на стадиона не значи че се излагаме, повечето наши фенове са като падаме ги няма, като биеме са там..... жалка работа....

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2012 19:58

Тео не е от това, просто и Левски, и ЦСКА имат фенове в цяла България и нали се сещаш, че няма как всичките да са на стадиона, а техните фенове са само от Пловдив и е много лесно стадиона като ти е до г*за. Примерно аз с някои мои приятели не можем да сме на всеки мач на Левски, колкото и да искаме.
Последна промяна от ralka_levskarka на 13 ное 2012 20:16, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 13 ное 2012 20:12

ralka_levskarka написа:Тео не е от това, просто и Левски, и ЦСКА имат фенове в цяла България и нали се сещаш, че няма как всичките да са на стадиона, а техните фенове са само от Пловдив и е много лесно стадиона като ти е г*за. Примерно аз с някои мои приятели не можем да сме на всеки мач на Левски, колкото и да искаме.

Ало, София 2-милионния мегаполис да не би да подкрепя Миньор Перник? И бъди сигурна, че Ботев има много привърженици не само в Пловдив 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2012 20:15

БОТЕВ 1912 написа:
ralka_levskarka написа:Тео не е от това, просто и Левски, и ЦСКА имат фенове в цяла България и нали се сещаш, че няма как всичките да са на стадиона, а техните фенове са само от Пловдив и е много лесно стадиона като ти е г*за. Примерно аз с някои мои приятели не можем да сме на всеки мач на Левски, колкото и да искаме.

Ало, София 2-милионния мегаполис да не би да подкрепя Миньор Перник? И бъди сигурна, че Ботев има много привърженици не само в Пловдив 8-)

Ало, не знаех, че в София са само ЦСКА и Левски ;)

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 13 ное 2012 20:17

ralka_levskarka написа:
БОТЕВ 1912 написа:

Ало, не знаех, че в София са само ЦСКА и Левски ;)

Моя грешка, Локо Сф и Славия също имат "фенове милиони". Нищо, че от десетилетие са на дъното на таблицата по посещаемост.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2012 20:23

БОТЕВ 1912 написа:Моя грешка, Локо Сф и Славия също имат "фенове милиони". Нищо, че от десетилетие са на дъното на таблицата по посещаемост.

[offtopic]Аз не съм казвала, че имат много фенове, но си ги имат достатъчно. Ти от тези 2 милиона в София да не мислиш, че всичките гледат футбол? Има такива, които въобще не се интересуват нито ЦСКА, нито от Левски, от Локомотив София и Славия. Въпроса беше там, че на всеки му е лесно стадиона като му е на 20-30 минути път и ооо верните фенове. Защо тези, които са на 200,300 км от София и ходят, когато имат възможност това по- малко фенове ли ги прави? Аз съм на 17 и дали мога да бъда на всеки мач на Левски? Дали мога да отида винаги в Пловдив където са сигурно над 300 км или във Варна?[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2012 20:30

БОТЕВ 1912 написа:

И какво като е 2 милионна?! истинските софиянци знаеш ли колко са?! ще ти отговоря малко! Както казва Ралето стадиона в Пловдив ви е пред носа и нормално да имате по 7-8 хиляди всеки мач, айде примерно играйте вие в София ние ще играем в Плевен(не ме разбирай погрешно че в София нямаме фенове, казах как са повечето наши фенове от София, падаме няма ги биеме там са), да видим на кой стадиона ще е по пълен!

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 13 ное 2012 20:35

ralka_levskarka написа:
БОТЕВ 1912 написа:Моя грешка, Локо Сф и Славия също имат "фенове милиони". Нищо, че от десетилетие са на дъното на таблицата по посещаемост.

[offtopic]Аз не съм казвала, че имат много фенове, но си ги имат достатъчно. Ти от тези 2 милиона в София да не мислиш, че всичките гледат футбол? Има такива, които въобще не се интересуват нито ЦСКА, нито от Левски, от Локомотив София и Славия. Въпроса беше там, че на всеки му е лесно стадиона като му е на 20-30 минути път и ооо верните фенове. Защо тези, които са на 200,300 км от София и ходят, когато имат възможност това по- малко фенове ли ги прави? Аз съм на 17 и дали мога да бъда на всеки мач на Левски? Дали мога да отида винаги в Пловдив където са сигурно над 300 км или във Варна?[/offtopic]

В Пловдив също има хора които не се интересуват от футбол или са фенове на чужд отбор. Освен това София е 3 пъти по-голям град, на всеки мач на Герена или Армията се виждат знамената на фенклубове от цялата страна, но ето какво казва статистиката: http://football24.bg/leagues/attendance/league_id/4 Ботев събира толкова колкото ЦСКА и Левски взети заедно :oops: И разбира се другите 2 софийски отбора са заели мястото си на дъното. А от колко време Ботев не е бил шампион? В коя дивизия бяхме до преди 1 година? Всъщност неотдавна не се знаеше дали въобще ще го има Ботев! Ако повече от 10 години Левски или ЦСКА се борят за оцеляване в групата дали ще събират и толкова публика? На Ботев-ЦСКА жълточерните фенове бяха колкото червените и сините на прехваленото ви дерби. Мога да говоря още много, но ще спра дотук....

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2012 20:44

БОТЕВ 1912 написа:
ralka_levskarka написа:

В Пловдив също има хора които не се интересуват от футбол или са фенове на чужд отбор. Освен това София е 3 пъти по-голям град, на всеки мач на Герена или Армията се виждат знамената на фенклубове от цялата страна, но ето какво казва статистиката: http://football24.bg/leagues/attendance/league_id/4 Ботев събира толкова колкото ЦСКА и Левски взети заедно :oops: И разбира се другите 2 софийски отбора са заели мястото си на дъното. А от колко време Ботев не е бил шампион? В коя дивизия бяхме до преди 1 година? Всъщност неотдавна не се знаеше дали въобще ще го има Ботев! Ако повече от 10 години Левски или ЦСКА се борят за оцеляване в групата дали ще събират и толкова публика? На Ботев-ЦСКА жълточерните фенове бяха колкото червените и сините на прехваленото ви дерби. Мога да говоря още много, но ще спра дотук....

[offtopic]Какво ме интересува тази статистика ? Аз ти казах как стоят нещата. Мач с Монтана (без да се обиждат феновете на отбора) например мислиш ли, че ще се изсипят 12 хиляди души или повече?С Лил бяхме 25, с Гент също, а да не говорим за други евротурнири, които са минали. П.С. не мисля, че това е за тази тема, това беше от мен
П.С2. и много отдавна казах, че откакто се върнахте в А група и много ви порасна работата.[/offtopic]

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 13 ное 2012 21:17

Феновете на Ботев са много по-верни от тези на ЦСКА и Левски ;) Пълнят си стадиона независимо дали са в А група или не...За това винаги ще ги уважавам :)

П.С-Много се отнесохте,коментирайте само мача....
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”