X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 22:47

Ивайло Лудогорец написа:
Шампион на България , носител на купата и носител на супер купата на България за 2012 . Това са " Те" !

:mrgreen: Викаш най-успелия български тим ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 23:01

Ей. subzero, и тука налазихте....
Едно и също като латерна сте, оня мач е минало вече...
А за този ако си мислите че Херо ще излезе да се надиграва, мисля че се лъжете
Яко преса и бягане...и някой изритана топка към цветнокожите, това им е тактиката
От мача с Берое, дори като се защитаваха , не го правиха добре, а и беройци постоянно центрираха, е как да вкарат !
В никакъв случай не са слаби Чермоморец за нашите стандарти,но зависи от нашите момчета мача, как ще си го направят, време е тея вересии пред гола да спрат !!!
А относно заканите към Минев и Миро Иванов...хм..точно тези пердета ли ше плашите, бе
Минев няма какво да го коментирам, а на Деко му гърмяха бомбички току до краката в Бургас на финала за купата и той един невъзмутим..: ;)
Гордея с тези двамата , да са живи и здрави и още поне няколко години със зелената фланелка ! 8-)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 23:36

subzero написа:[Само да добавя....Вероятно се радваш и на победата в Перник. ;)

Не съм чул някой тук да се радва на това. Обаче въпроса за този мач - към техния бивш президент.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 23:40

snakebite написа:Ей. subzero, и тука налазихте....
Едно и също като латерна сте, оня мач е минало вече...
А за този ако си мислите че Херо ще излезе да се надиграва, мисля че се лъжете
Яко преса и бягане...и някой изритана топка към цветнокожите, това им е тактиката

От мача с Берое, дори като се защитаваха , не го правиха добре, а и беройци постоянно центрираха, е как да вкарат !
В никакъв случай не са слаби Чермоморец за нашите стандарти,но зависи от нашите момчета мача, как ще си го направят, време е тея вересии пред гола да спрат !!!
А относно заканите към Минев и Миро Иванов...хм..точно тези пердета ли ше плашите, бе
Минев няма какво да го коментирам, а на Деко му гърмяха бомбички току до краката в Бургас на финала за купата и той един невъзмутим..: ;)
Гордея с тези двамата , да са живи и здрави и още поне няколко години със зелената фланелка ! 8-)

Още един познавач на стила на Черноморец. Има ли значение как ще играе отбора ?? Както вече казах отбора ни има много проблеми и малко класа. Надяваме се на дух,желание и късмет. Вие сте по техничния футбол. Ние играем за точки. И за отмъщение. А оня мач свърши само протоколно. Иначе продължава в събота. ;) И никого не плашим. Просто изразяваме мнение. Представяш ли си фенове да въздействат на футболисти ??? Ми за кво са на терена и зимат пари ?? А Миро Иванов .............................. Вероятно помниш оня фаул срещу Асис ?? Всъщност не,няма как да го помниш,щото типично за вас не си го видял. Както между другото не го видя и съдията,за което отнесе няколко хилядарки в къщи. И кво ми говориш,че сме като латерни ?? Само някой да ви барне за някой мач и почвате,минута по минута,положение по положение. Имам чувството,че си водите статистика. :roll: Излишно е да се спори с вас. Интересно,че не съм първия с това заключение. Надявам се просто да не загубим. Това ще означава много за младите момчета от школата. Нещо,което вие нямате между другото. ;) Ако има контузени от вашия отбор още по-добре. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 23:43

tsonpen написа:
subzero написа:[Само да добавя....Вероятно се радваш и на победата в Перник. ;)

Не съм чул някой тук да се радва на това. Обаче въпроса за този мач - към техния бивш президент.

Да,да,да. Лудогорец няма нищо общо с такива работи. Това го знаем. Всеки ден го четем.Шампиона на България играе в друго първенство. Вярвайте си !!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 23:47

subzero,
Започна да пишеш глупости. Сигнализирах ти мнението заради това, което си написал за Деко. Такива неща и на шега не се казват!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 23:50

tsonpen написа:subzero,
Започна да пишеш глупости. Сигнализирах ти мнението заради това, което си написал за Деко. Такива неща и на шега не се казват!

Благодаря . Вниманието ти ме ласкае. ;)

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 25 окт 2012 00:15

Мисля, че Черноморец ще се саморазправят с лудогорското ПИЛЕ....във всеки случай Лудогорец не са онова което бяха до финала за купата! Оня дрогата ли им намали или е с по лошо качество не знам. Щом ние с тези БАБЕРИЦИ събрани от кол и въже без никаква подготовка им вкарахме два и изтървахме още поне пет чисти.....И ако не са работили със съдийте............. много тънко работят да знаете .... не е нужно да дава несъществуващи дузпи или засади или да пуска голове от засади. Много тънко ги подкрепат перфектна структута малко дрога малко съдийски пинизи и резултата е налице...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 окт 2012 00:41

Pldatanasbg написа: Щом ние с тези БАБЕРИЦИ събрани от кол и въже без никаква подготовка им вкарахме два и изтървахме още поне пет чисти.....

Изтървахте ги петте, ама във вашата врата :)

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 25 окт 2012 01:32

tsonpen написа:
Pldatanasbg написа: Щом ние с тези БАБЕРИЦИ събрани от кол и въже без никаква подготовка им вкарахме два и изтървахме още поне пет чисти.....

Изтървахте ги петте, ама във вашата врата :)

Разбирам че си съгласен с мен..... щом искаш това уточнение добре аз не съм против! Схвана ли дълбокия смисъл на това "събрани от кол и въже без подготовка" отбор на един месец... виждам че се пукаш от гордост от такава победа........ВИЖ КАК БОТЕВ СЕ ДОБРАХА ДО БАРАЖ ЗА ВЛИЗАНЕ В ГРУПАТА...... ТОВА Е АВТОГОЛ ДА ОТБЕЛЕЖА http://www.youtube.com/watch?v=WbCapnStugo

Върни се в “Лудогорец”