Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

velchev
Контакти:

Re: Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Мнениеот velchev » 21 окт 2012 19:44

THE G.A.M.E написа:Немога да разбера "Червените" как и защо си вярват, че са толко силни, че Левски второто полувреме да няма удар към вратата ? :roll:
На какво отгоре ?

На точки ли, на класиране ли, на статистиката помежду ни ли ...
Интересна работа.

Още по-интересното е, че някои левскари се съмняваме на наши победи над ЦСКА в близкото минало, ама Вие срам нЕмате, братче. ;)

Всеки що-годе нормален футболен любител ще прозре, че този ЦСКА неможе да надиграе категорично и Монтана и Гоце Делчев, пък какво остава за Левски ...
Другото е дебилщина и нездрава фенщина.

Дебилщина е да пишеш подобно мнение на фона на играта на Левски с/у Сараево, Литекс и ЦСКА :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 окт 2012 19:44

ralka_levskarka написа:
Teo написа:Знам че всичко е пари в футбола Рале, НО времената който са били едно време когато се е играло за чест и достойнство няма да се върнат, мисля че темата е изчерпателна няма какво да се коментира...

Съжалявам, че не съм била жива, за да гледам мачовете от преди, а гледам тези продажници. Как да е, Лудогорец да се радват на титлата.

колко и да се хулиме едни други, Лудогорец пак ще оберат всичко и ние пак с пръст в уста., и след 5 години когато Лудогорец ще спре да съществува все едно сме си изгубили 10 години от живота и сме ги дали на някакъв изкуствен отбор от провинцията.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 окт 2012 19:45

още преди обяд ви казах, че имам някакво предчувствие, че Лудогорец ще загуби точки във Враца,в темата за Илиян Илиев. Ами нещата са много прости бе пичове- ТИТАН удобни ли са за всички конкуренти на ЦСКА?- Удобни са.Ако ги бяхме изтумбарили вчера, щяха ли "възрожденците" начело с ГА и Дучето отново да подновят атаките?- щяха! Бетонирахме ли ТИТАН?- бетонирахме ги-глупавите червени фенове са в екстаз, няма вече "вън боклуците" поне за 3-4 месеца.Дали "сините" вчера са знаели че Лудогорец "сензационно" няма да бие във Враца?- твърде вероятно да!. От тук насетне, титлата ще се реши в преките двубои между двата отбора, като преди или след 13-ти кръг, Лудогорец ще загуби още 2-3 точки-я в Бургас, я в Пловдив. Напролет двата отбора ще вървят горе-долу с равни точки, и мача на "Герена" ще е поредният "финал" за титлата, който ще реши всичко.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 19:45

Teo написа:Докато Стойчо ни е треньор всеки мач ще ви е трудно да ни победите, защото не е мишкар като Илиан.

Ами догодина 1-0 за Левски ... И някои от вас ще се сетят, за какво всъщност става въпрос.
Но тогава вероятно някои от Тези ще са в еуфория и ще ви се пресмиват.

Омагьосан кръг ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2012 19:45

Много сте облъчени от Сашо Диков .... :(

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2012 19:47

Абе вие не може да си подавате топката какви шампиони какви купени мачове бе.Я вижте кои играчи играт във вашият отбор бе..вие нямате един стойностен играч... за каква игра ми говорите , за какви удари , положения и тн!Каква титла какви 5 лв!Ако има някаква логика лЛудогорец трябва да станат шампиони с на 10 точки пред вас!Добре ,че ви е програмата наредена така това ви помага!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 19:48

Teo написа:
ralka_levskarka написа:
Teo написа:Знам че всичко е пари в футбола Рале, НО времената който са били едно време когато се е играло за чест и достойнство няма да се върнат, мисля че темата е изчерпателна няма какво да се коментира...

Съжалявам, че не съм била жива, за да гледам мачовете от преди, а гледам тези продажници. Как да е, Лудогорец да се радват на титлата.

колко и да се хулиме едни други, Лудогорец пак ще оберат всичко и ние пак с пръст в уста., и след 5 години когато Лудогорец ще спре да съществува все едно сме си изгубили 10 години от живота и сме ги дали на някакъв изкуствен отбор от провинцията.

Ти пък много им даде :lol:
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 19:48

velchev написа:Дебилщина е да пишеш подобно мнение на фона на играта на Левски с/у Сараево, Литекс и ЦСКА :mrgreen:

Ами аз точно за това говоря бе бро.

Излишно е да навлизам в спортно-технически въпроси точно в тази тема, но повярвай ми, Левски не е толкова слаб, колкото изглежда в някои мачове. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 окт 2012 19:48

THE G.A.M.E написа:
Teo написа:Докато Стойчо ни е треньор всеки мач ще ви е трудно да ни победите, защото не е мишкар като Илиан.

Ами догодина 1-0 за Левски ... И някои от вас ще се сетят, за какво всъщност става въпрос.
Но тогава вероятно някои от Тези ще са в еуфория и ще ви се пресмиват.

Омагьосан кръг ... ;)

на футболистите трябва да им промият мозъка че по слабия в дербито наистина трябва да бъде разбит с 5:0, да видиш няма ли да изядат тревата, ако съм треньор на ЦСКА, ще им промяна мисленето точно за 1 месец и когато дойде дербито ще гледате резултати от по 4-5 гола +

OOP написа:Мачът пролетта: Чорбарите са фаворити! Имат 8 поредни победи! Ние ги бием 1:0 с гол в 47 минута на Рамос, макар че сме много зле! Мачът есента: Ние сме фаворити! Мачът завършва 1:0 за чорбата! Гол в 46 минута!Чорбата са много зле във всяко едно отношение но ни победиха! Егати и странните съвпадения!

дежа ву ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 окт 2012 19:48

kubik написа:шивач
ми нали това казвам ,че Кокича нареждаше мачове . Титаните го правят същото .Само ,че разликата е ,че нашия си тръгна ,а вашите си продължават с тотото :lol:
Верно по слаби сме от миналата година ,но поне гледаме истински футбол ,а вие гледате Цирк титански :lol:

а кога лъжехте, че не ми отговори???
продават титаните, но техното време свършва до нова година, а и не продаваха на едро, като вас :lol: та ти разбирам радостта, че гледаш честен футбол, като дете на близалка се радвате, па макар и да ви управлява новия селски :lol: на тоя му отива да е женен за Галка-топалка!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Футбол - България”