Георги Илиев–Майкъла и Николай Жейнов в конфликт на Армията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Георги Илиев–Майкъла и Николай Жейнов в конфликт на Армията

Мнениеот RedeviL » 18 окт 2012 17:53

1977 написа:Добре де,като е според стандарта как така Бандаловски е с 40000 лева,а Стойчо с 50000.Колко пари вкараха тези двамата и (особено втория) в клуба,за да може клуба да им плаща тези пари?
Това ли е стандарта ???

Eстествено че не е това стандарта!Аз също не съм съгласен с практиката да се взимат играчи тип Боладо, които са записали 45 мин. с фланелката на ЦСКА, а в същото време взимат космически за българските стандарти пари, но това трябва да престане веднъж завинаги!!Вярно е, че този който яде баницата не е луд, но пък такива лапачи като Жейнов са ми адски противни и според мен напълно заслужено беше отрязан буквално пред всички журналисти..

redpride
Контакти:

Re: Георги Илиев–Майкъла и Николай Жейнов в конфликт на Армията

Мнениеот redpride » 19 окт 2012 15:54

Явно това ще е новия път на ЦСКА, пари само, за който заслужава. Няма да се взимат играчи от кол и въже, само и само да се търсят комисионни. Българските футболисти станаха алчни и не искат да ходят в чужбина, защото и тук си изкарват идеални пари, а не играят нищо. За 15 000 евро на месец без премийте, кой е луд да тръгне на запад, където ще му скъсат гъза от тренировки. Не случайно Гара Дембеле реве за Левски!

Върни се в “ЦСКА”