Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Гонзо на Лаута?

Мнениеот batbozho » 09 окт 2012 17:37

orlando7 написа:Аз мисля че Гонзо не се отнасяше с необходимото уважение към Локомотив Пловдив докато беше футболист на Левски,но може и да бъркам! Нека пловдивчани да кажат!

Отнасяше си се с достатъчно уважение.Много пъти беше погрешно разбран от наши фенове,а освен това работеше в Левски и е най-нормалното да не се обяснява през ден,че много ни обича....Казал е че сърцето му е синьо и какво от това.Ми то и на кривия е синьо ама не виждам да му пречи да работи с успех при папагалите.Според мен Гонзо се е отнасял винаги с нужното уважение към родния му клуб без излишни "свирки с приклякания"
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 окт 2012 17:37

orlando7 написа:Аз мисля че Гонзо не се отнасяше с необходимото уважение към Локомотив Пловдив докато беше футболист на Левски,но може и да бъркам! Нека пловдивчани да кажат!

:) Не грешиш даже си много прав! Няма по - голям предател от Гонзо на черно - бялата фланелка! Забрави от къде тръгна ! За всички които са забравили - той тръгна от нас но се продаде ! Едно е да си професионалист съвсем друго да си профсионален предател !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 17:40

child in time написа:

:) Не грешиш даже си много прав! Няма по - голям предател от Гонзо на черно - бялата фланелка! Забрави от къде тръгна ! За всички които са забравили - той тръгна от нас но се продаде ! Едно е да си професионалист съвсем друго да си профсионален предател !

Предаде и нас , споко ! Стана изтривалка на "ганя" , после почна да плаща на част от една фракция , само и само да му създават комфорт , докато затрива отбора с некадърието си .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 09 окт 2012 17:46

Незнам да ви честитя ли или да ви "честитя", Гонзо вече се издъни но отдруга страна ако бие Славия и канарите незнам какво ще говорите.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 окт 2012 17:48

shwepi написа:Незнам да ви честитя ли или да ви "честитя", Гонзо вече се издъни но отдруга страна ако бие Славия и канарите незнам какво ще говорите.

А пък ако вземе да бие Славия,Левски и канарите вече ...... !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 окт 2012 17:50

shwepi написа:Незнам да ви честитя ли или да ви "честитя", Гонзо вече се издъни но отдруга страна ако бие Славия и канарите незнам какво ще говорите.

Със Славия - късмета на начинаещия! С Ботев - дерби в него вс се случва!!! Гонзо НЕ благодаря!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2012 17:56

Тук какви изрази се използван, не е истина :) :) :) Гонзо бил предател? Може ли един пример да ми дадете, когато Гонзо се е отнесъл кофти с Локо Пд, нещо е казал против Локо Пд, или нещо такова. Друг е въпросът, че вие приемате желаното за действително и затова сега искате да създадете истерия срещу него. Аз да ви питам, ако Гонзо е предател, какъв трябва да е Костадин Видолов?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 окт 2012 17:59

Аз също съм твърдо против Гонзо на Лаута.
Тоя ни плю в лицата и се врече във вярност на Левски, нека щом сините му са толкова на сърце те да му търсят място.
Гонзо е прост човек за мен, след като загърби родния си отбор!
Ето как човек никога не бива да си гори мостовете!
Марешки продължава сам да си трупа негативи с неадекватните си решения.
Изображение

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 окт 2012 18:19

[quoteот dodo7271 на 09 Окт 2012 16:56

Аз да ви питам, ако Гонзо е предател, какъв трябва да е Костадин Видолов?][/quote]

Колега, Коцето въобще не можеш да го сравняваш с Гонзо. Едва ли има локомотивец (поне такъв, който е на повече от 18-20 години), който да каже една лоша дума за Видолов. Защото и Коцето никога (никога!) не е казал една лоша дума за Локо, не е направил и нищо, с което да е дразнил публиката на Локо. Аз лично още си спомням болката, която изпитах, когато в първото дерби след преминаването на Видолов в Ботев паднахме с 1-0 с гол на Видолов и голов пас на Садъков (!), но също си спомням и как се прегръщахме с Коцето година или месеци преди това, когато мачкахме наред.
Да, в момента Коцето е легенда на Ботев - факт. Но това не променя факта, че той си остана в сърцата на локомотивците, а Гонзо се превърна в еничарин (надявам се, че няма да получа бан за това емоционално определение!).

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 09 окт 2012 18:49

Та тя ква стана... то май се оказа, че почти няма фенове които са с добри чувства към тоя! Е... тогава да бъде посрещнат подобаващо! Аман от лайнари търсещи работа в ЛОКОМОТИВ! С АПТЕКАРА отбора ни за сега е за"Б"група!

ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ИДВАНЕТО НА ТОЗ! :evil:

Върни се в “Локо Пловдив”