ЦСКА - Пирин, Дискусия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Пирин, Дискусия
[offtopic]SAMO CSKA =- TVA OFFTOPIk li e be administrator4e - abe zashto administratora e ot Lefski ???? i cenzurira pristrastno ?????? Kuf si ti be "Smash the reds " kvi sa teq gluposti !!!????[/offtopic]
tihomirsky написа:SAMO CSKA =- TVA OFFTOPIk li e be administrator4e - abe zashto administratora e ot Lefski ???? i cenzurira pristrastno ?????? Kuf si ti be "Smash the reds " kvi sa teq gluposti !!!????
Кога ще почнеш да пишеш на кирилица?

- smash_the_reds
tihomirsky написа:SAMO CSKA =- TVA OFFTOPIk li e be administrator4e - abe zashto administratora e ot Lefski ???? i cenzurira pristrastno ?????? Kuf si ti be "Smash the reds " kvi sa teq gluposti !!!????
Бате,май сбърка нещо

PFC Litex написа:Само не мога да разбера логиката Ви
Когато Левски и ЦСКА губят първенството е слабо, а когато същите бият значи е силно.
А когато Литекс спечели първенството значи е купено

само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
- smash_the_reds
ilian78 написа:PFC Litex написа:Само не мога да разбера логиката Ви
Когато Левски и ЦСКА губят първенството е слабо, а когато същите бият значи е силно.
А когато Литекс спечели първенството значи е купено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По българските ширини никога на никой не може да се угоди.
Във всяко нещо се търси конспирация.

- levskar in CY
- Контакти:
smash_the_reds написа:Както кажеш,Бате.Ти си по-голям от мене........и по-космат
И може да пише на латиница-ПОЧТИ разбираемо!!!

- smash_the_reds
levskar in CY написа:smash_the_reds написа:Както кажеш,Бате.Ти си по-голям от мене........и по-космат
И може да пише на латиница-ПОЧТИ разбираемо!!!
Полуграмотен-да,но не дотам културен!!!

- sedem_!_dva
PFC Litex написа:ilian78 написа:PFC Litex написа:Само не мога да разбера логиката Ви
А когато Литекс спечели първенството значи е купено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По българските ширини никога на никой не може да се угоди.
Във всяко нещо се търси конспирация.
Абе той самия Гриша Ганчев индиректно казва, че е купил двете титли, а ти къде си тръгнал да се оправдаваш

NON MOLLARE MAI
Е това немога да го приема,това излишно грандоманство...ЦСКА отпадна от купата на България и край света се срути и шепа глупаци почнаха да псуват отбора и да си покажат расистките наклонности...неможахме да си вкараме положениата,Пирин си вкара гол и после се отбраняваха...неможе,когато има напрежение в самия отбор от към ръководство да искаме стабилни изяви...та ние преди 6 месеца бяхме пред закриване,какви са тия очаквания ???
Много се дразня на подобни лумпени,с удоволствие бих им НАБИЛ малко разум в ограничените мозъчета.
Другото нещо което немога да разбера е ... Радващите се благи телешки кратуни!
Левски побеждава Вихрен след келява игра и 2 гола ... всичко е спокойно и радушно без излишна радост,ЦСКА пада и усмивки до ушите,бахти криворазбраната идея за футбола дето имат...пък заглавията на разните медии не ми се коментират направо...бива бива толкова злоба да се насажда от тия вестници и сайтове бляк доповръща ми се от тях от безумната телешка радост и лумпенизираното поведение на глупаците обиждали футболистите на ЦСКА ... 70% от хората ходят на мачове за да си излеят злобата от живота ... едните скандират К.Р за Левски други К.Р за ЦСКА и това е едно и също всеки път,аз като отида на стадиона скандирам ЦСКА ЦСКА ЦСКА ... е отпаднахме за купата,сега да очакваме да ги освиркват в Бл-д ли на мача с Беласица?
Дано се решат проблемите и клуба мине в ръцете на Титан и се окажат сериозни хора,че дотука само дивиденти трупаха от името на ЦСКА ... Свети Христо е прав,шут в гъза на Томов и да се почне от начало и ще кажа нещо , което всеки фен на ЦСКА трябва да знае...
НЕМОЖЕ ДА ИСКАМЕ ОТБОРА ДА Е ШАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА С НЕДОДЯЛАНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ 20 ЧУЖДЕНЦИ ...ОТБОР СЕ ПРАВИ С ВРЕМЕ.
ПО ДОБРЕ ДА ОТПИШЕМ СЕГАШНИЯ СЕЗОН И ДА ПОЧНЕМ ДА ГРАДИМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ...ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПИСНА МИ !
Незнам още колко ще издържа,но нивото на българския футбол не отговаря на моите изисквания за футбол ...мамка му дори не отговаря на интелектуалното ми ниво...та той е пълен с ниски страсти,псувни и расистки намеци от фенове,идиотско и лицемерно поведение от страна на ръководители:Батков,Боримиров,Ганчев и Лечков
Лъжи лъжи и пак лъжи:Лупи!
До кога ??? че аз дори тук в форума срещам 3-4 свястни момчета от 2-та лагера другото е пълнеж! пълнеж! и само пълнеж! ниски страсти обиди и расистко отношение да не говорим за излишния национализъм,който се е обърнал от обич към страната си във омраза на малцинствата живеещи живота си в България...2 неща,които крайно не се свързани оф...и да си изливам душата тук няма смисъл...просто ако продължава така с тая омраза по стадионите ... абе мамка му днеска на стадиона в кюстендил агитката на Левски 50% от нея са от региона и какво да чуя...викат СЕЛЯНИ на агитката на Вихрен(Сандански) WTF
на път съм да се откажа от цялата помия и да си гледам Английски и Испански футбол и да ме обвиняват разните "Националисти",че съм чуждопоклонник
Много се дразня на подобни лумпени,с удоволствие бих им НАБИЛ малко разум в ограничените мозъчета.
Другото нещо което немога да разбера е ... Радващите се благи телешки кратуни!
Левски побеждава Вихрен след келява игра и 2 гола ... всичко е спокойно и радушно без излишна радост,ЦСКА пада и усмивки до ушите,бахти криворазбраната идея за футбола дето имат...пък заглавията на разните медии не ми се коментират направо...бива бива толкова злоба да се насажда от тия вестници и сайтове бляк доповръща ми се от тях от безумната телешка радост и лумпенизираното поведение на глупаците обиждали футболистите на ЦСКА ... 70% от хората ходят на мачове за да си излеят злобата от живота ... едните скандират К.Р за Левски други К.Р за ЦСКА и това е едно и също всеки път,аз като отида на стадиона скандирам ЦСКА ЦСКА ЦСКА ... е отпаднахме за купата,сега да очакваме да ги освиркват в Бл-д ли на мача с Беласица?
Дано се решат проблемите и клуба мине в ръцете на Титан и се окажат сериозни хора,че дотука само дивиденти трупаха от името на ЦСКА ... Свети Христо е прав,шут в гъза на Томов и да се почне от начало и ще кажа нещо , което всеки фен на ЦСКА трябва да знае...
НЕМОЖЕ ДА ИСКАМЕ ОТБОРА ДА Е ШАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА С НЕДОДЯЛАНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ 20 ЧУЖДЕНЦИ ...ОТБОР СЕ ПРАВИ С ВРЕМЕ.
ПО ДОБРЕ ДА ОТПИШЕМ СЕГАШНИЯ СЕЗОН И ДА ПОЧНЕМ ДА ГРАДИМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ...ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПИСНА МИ !
Незнам още колко ще издържа,но нивото на българския футбол не отговаря на моите изисквания за футбол ...мамка му дори не отговаря на интелектуалното ми ниво...та той е пълен с ниски страсти,псувни и расистки намеци от фенове,идиотско и лицемерно поведение от страна на ръководители:Батков,Боримиров,Ганчев и Лечков
Лъжи лъжи и пак лъжи:Лупи!
До кога ??? че аз дори тук в форума срещам 3-4 свястни момчета от 2-та лагера другото е пълнеж! пълнеж! и само пълнеж! ниски страсти обиди и расистко отношение да не говорим за излишния национализъм,който се е обърнал от обич към страната си във омраза на малцинствата живеещи живота си в България...2 неща,които крайно не се свързани оф...и да си изливам душата тук няма смисъл...просто ако продължава така с тая омраза по стадионите ... абе мамка му днеска на стадиона в кюстендил агитката на Левски 50% от нея са от региона и какво да чуя...викат СЕЛЯНИ на агитката на Вихрен(Сандански) WTF

на път съм да се откажа от цялата помия и да си гледам Английски и Испански футбол и да ме обвиняват разните "Националисти",че съм чуждопоклонник

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,