milen.hristov написа:grasiani написа:Има да чакаш булшита да ти пусне HD, май ти си смотан щом си на най -тъпия оператор.Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
Аз съм с хд
Имат 5-6 канала хд голяма работа, други оператори имат по 30-40-50 канала,те телевизия сносна не могат да измислят до сега човека чакал даже и HD да му пусне Венци и то по саткома.