Въпроси към Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Въпроси към Томислав Русев

Мнениеот Deliba6 » 10 мар 2009 18:45

"Ливърпул" - "Реал" 2 и класиране на испанците.
"Байерн" - "Спортинг" Х.
"Паратинайкос" - "Виляреал" Х и класиране на испанците.
"Ювентус" - "Челси" 2.
Правя уговорката, че не съм много безпристрастен, защото "Ювентус" и "Байерн" са ми най-непоносимите отбори! "Реал" също, ама нали съм левскар...
...Малий, колко съм зле?! Ама иначе щях да кисна в "Еврофутбол", а не във Форум "Гонг"!... :oops: :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

aivano
Контакти:

За компетентността на Томислав Русев

Мнениеот aivano » 11 мар 2009 10:26

В неделя слушах мача "Левски"-"Вихрен" по Гонг и се изненадах от констатацията на "Корифея на футболната журналистика"г-н Томислав Русев,че "скъпият "ни Гонзю е вкарал 3 !!!гола на ЦСКА с бинтована глава и аз започнах да броя и все ги изкарвах 1,но може би и във БФС и комисиите трябва да се замислят дали головете на въпросния "юнак" да не се утрояват,защото само така сините ще са спокойни /донякъде/,че ще спечелят мач!Коментарът на господина Русева ми приличаше на моменти на коментара на един друг господин,който явно не заслужава да му запомня името,който изкара тима на БАТЭ/Борисов//абе къде е Баткуф?!/ отборче от някое планинско село от измислена държава,което е с класи под сините ,но се оказа,че БАТЭ-тата са с класи НАД "Леске"!Разбирам пристрастията на Томислав Русев и стремежа му както на всички сини ръководители да избиват комплексите си ,както и на Гонзю,който се радва само на головете си срещу ЦСКА,докато армейците се радват на голове срещу Ливърпул,Леверкузен и други европейски грандове!
ТАКА,ЧЕ ГОСПОДИН РУСЕВ НАУЧЕТЕ СЕ ДА БРОИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА МЕН ЩЕ МИ Е ПО-ЛЕСНО,ЗАЩОТО СЛЕД 31 Е 32,КОЛКОТО ЩЕ СТАНАТ И ТИТЛИТЕ НА ЦСКА в края на май месец!!!!!!! :D :D :D

DelPierro
Контакти:

Re: За компетентността на Томислав Русев

Мнениеот DelPierro » 11 мар 2009 10:39

aivano написа:В неделя слушах мача "Левски"-"Вихрен" по Гонг и се изненадах от констатацията на "Корифея на футболната журналистика"г-н Томислав Русев,че "скъпият "ни Гонзю е вкарал 3 !!!гола на ЦСКА с бинтована глава и аз започнах да броя и все ги изкарвах 1,но може би и във БФС и комисиите трябва да се замислят дали головете на въпросния "юнак" да не се утрояват,защото само така сините ще са спокойни /донякъде/,че ще спечелят мач!Коментарът на господина Русева ми приличаше на моменти на коментара на един друг господин,който явно не заслужава да му запомня името,който изкара тима на БАТЭ/Борисов//абе къде е Баткуф?!/ отборче от някое планинско село от измислена държава,което е с класи под сините ,но се оказа,че БАТЭ-тата са с класи НАД "Леске"!Разбирам пристрастията на Томислав Русев и стремежа му както на всички сини ръководители да избиват комплексите си ,както и на Гонзю,който се радва само на головете си срещу ЦСКА,докато армейците се радват на голове срещу Ливърпул,Леверкузен и други европейски грандове!
ТАКА,ЧЕ ГОСПОДИН РУСЕВ НАУЧЕТЕ СЕ ДА БРОИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА МЕН ЩЕ МИ Е ПО-ЛЕСНО,ЗАЩОТО СЛЕД 31 Е 32,КОЛКОТО ЩЕ СТАНАТ И ТИТЛИТЕ НА ЦСКА в края на май месец!!!!!!! :D :D :D

Тоз младеж гонзи , има само един бинтован гол с/у цска, ма има гол и с/у ливърпоол! а за тва че той винаги вкарва на цска да му изсъхнат малките ****!!!!!!последния път тряяяше 4-1 да ги тупнем чифтаците!!!!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: За компетентността на Томислав Русев

Мнениеот stenly » 11 мар 2009 10:40

aivano, иронията ти е леко неуместна. Мястото където си пуснал темата си също, така че ще бъде преместена. И ако обичаш, чуй коментара и после пускай заключенията и обвиненията си...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 мар 2009 20:01

Доброжелателна забележка към Т.Русев:
Всеки път когато води Гонг, около 17.30ч. по-време на паузата, забелязах, че Томислав си хапва по-нещо (разбрах, че обичал вафли :mrgreen: ).
В момента в който той е отново в ефир, се чува меко казано ПРЕГЛЪЩЕНЕ ( не казвам мляскане). Това е адски гадно за слушане от нас слушателите!

РУСЕВ, ПРЕСТАНИ! Моля те!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 мар 2009 20:06

еее човек па да не хапне значи...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 20 мар 2009 09:27

Отново искаш да не играем във Варна нали, нали не сме ви побеждавали от 30 години какво се притесняваш. Много стриктен стана изведнъж за една запалка която дори не уцели, а падна на метър от треньора на Ботев искаш наказание лишаване от домакинство, а на вашите мачове особенно на дербитата ако ви наказваха според правилника трябваше да ви извадят от групата до сега.
Щом си в национална медия поне се опитвай поне малко да си прикриваш пристрастията!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 23 мар 2009 02:40

Г-н Русев, направо съм отчаян от контузиите които преследват нашите нападатели. Върха беше тази на Бербо, който по принцип рядко се контузва!
Толкова чаках този мач, за да го видя Бербатов срещу британците от Ейре...Сега и Божинов за кой ли път!
Обсъдете го утре четиримата в ГОНГ - Т. Русев, Ст. Стоянов, Н. Александров и В. Грънчаров. Например кой може да ги замести!? Ще ми е интересно.
Може би Валери Домовчийски...а сега ми хрумва една щура идея...Александър Тонев от ЦСКА! :) Прави впечатление с бързината си по крилото.

marnikolov
Контакти:

"Бай" Томиславе излагаш се!

Мнениеот marnikolov » 14 апр 2009 17:57

Г-н Русев слушам предаването Ви и се питам,и се чудя при положение че преди 5 дена всички видяхме НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО във футбола, а може би и в живота-публичната уговорка на футболен мач, Вие да се занимавате с някъкво съдийство.....Мач предаван по българска телевизия и гледан може би от много деца. Както вие казахте в петък заради тези деца най-малко си заслужава ВСЕКИ ДЕН ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ публично да заклеймавате това уродливо събитие. Мисля ,че смисъла в една такава акция за честността в живота и спорта стои на мноооого по високо място отколкото някъкви съдии, някъкви засади и пр. Яд ме е,че ВИЕ като медия имате толкова много възможности за една такава акция, а не се възползвате. Не знам случайно ли е, или просто и вие сте част от по-гнилата част в родината ни. Имам син на 9г. и той след изродщиината в петък ме попита защо някой от футболистите не си признае за уговорката. И на другия ден ме попита:"Абе тате този мач(Левски-Локо) и той ли е уговорен, защото този от Локото го оставиха сам с/у вратаря?".Айде върви му обяснявай. И на края адски просташки и некоректно е да наричате в ефир Димо Момиров "бай Димо". Ако знаеш има един лаф:"Дай на простака власт (в случая микрофон) и му гледай сеира". Извинявам се ако съм ви обидил с нещо(нищо лично), ако изобщо прочетете написаното.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: "Бай" Томиславе излагаш се!

Мнениеот mursusaid » 14 апр 2009 18:03

преди малко и аз писах в една подобна тема подобно нещо като предното мнение..но сега след като престоя тя тема около 10 мин и веднага я махнаха..само не знам защо.да видим тая тема сега докога ще просъществува
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”