В неделя слушах мача "Левски"-"Вихрен" по Гонг и се изненадах от констатацията на "Корифея на футболната журналистика"г-н Томислав Русев,че "скъпият "ни Гонзю е вкарал 3 !!!гола на ЦСКА с бинтована глава и аз започнах да броя и все ги изкарвах 1,но може би и във БФС и комисиите трябва да се замислят дали головете на въпросния "юнак" да не се утрояват,защото само така сините ще са спокойни /донякъде/,че ще спечелят мач!Коментарът на господина Русева ми приличаше на моменти на коментара на един друг господин,който явно не заслужава да му запомня името,който изкара тима на БАТЭ/Борисов//абе къде е Баткуф?!/ отборче от някое планинско село от измислена държава,което е с класи под сините ,но се оказа,че БАТЭ-тата са с класи НАД "Леске"!Разбирам пристрастията на Томислав Русев и стремежа му както на всички сини ръководители да избиват комплексите си ,както и на Гонзю,който се радва само на головете си срещу ЦСКА,докато армейците се радват на голове срещу Ливърпул,Леверкузен и други европейски грандове!
ТАКА,ЧЕ ГОСПОДИН РУСЕВ НАУЧЕТЕ СЕ ДА БРОИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА МЕН ЩЕ МИ Е ПО-ЛЕСНО,ЗАЩОТО СЛЕД 31 Е 32,КОЛКОТО ЩЕ СТАНАТ И ТИТЛИТЕ НА ЦСКА в края на май месец!!!!!!!