Монтана-Черноморец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

100 години 100

Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012

Мнениеот 100 години 100 » 14 сеп 2012 00:51

Гледайте да биете, че съм ви вкарал в залозите ;)
slabia_forever

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 сеп 2012 12:18

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-то?! Ам'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана. Че и Венко си тръгнал да лансираш! Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите ;)

А, и Паланката да не го закачате ей! Тамън се разигра човеко ;)

Аааа , Венко не го лансирам . Просто отбелязвам , че той не е десен бек ( няма и изгледи да стане ) . А защо отбора е допрял до него , друг трябва да каже . Уалембо при всичките му кусури , беше класа над него . Защо беше освободен , преди да му се намери заместник ? Защо например не беше привлечен Мартин Дечев ( със свободен трансфер ) , който е младежки национал ?
На Боли не е необходимо да му търся кусурите аз ... те се виждат от самолет .
1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .

Венко не е десен бек, вярно. Но и нищо друго не е. Всъщност, за късач на нерви става! Причината за освобождаването на Уалембо сигурно е заплатата му, а вероятно Херо е мислел, че лесно ще му намери заместник за по-малко пари, ама нц :( За това, че Мартин Дечев не е бил привлечен в отбора, вината е твоя, щот не си му подсказал на Херо :mrgreen:
Боли.....
1. Ялов нападател - ялов, ялов, ама по-добър за момента няма. Голмайстор на отбора с две попадения :) ( ВСИЧКИ отбелязани голове досега :) ) Демек - 100% :mrgreen:
2. Невероятен егоист - на пръв поглед така изглежда, но ако ми кажеш с кой съотборник може да си комбинира в атака, почерпката е от мен ;) :mrgreen:
3. Трето няма ли? .......че две причини ми се виждат малко.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 сеп 2012 12:21

100 години 100 написа:Гледайте да биете, че съм ви вкарал в залозите ;)

Ако не друго, то поне заради теб ще се напънем :mrgreen: Пък после като спечелиш големите пари, да почерпиш

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 сеп 2012 16:16

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-то?! Ам'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана. Че и Венко си тръгнал да лансираш! Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите ;)

Аааа , Венко не го лансирам . Просто отбелязвам , че той не е десен бек ( няма и изгледи да стане ) . А защо отбора е допрял до него , друг трябва да каже . Уалембо при всичките му кусури , беше класа над него . Защо беше освободен , преди да му се намери заместник ? Защо например не беше привлечен Мартин Дечев ( със свободен трансфер ) , който е младежки национал ?
1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .

Венко не е десен бек, вярно. Но и нищо друго не е. Всъщност, за късач на нерви става! Причината за освобождаването на Уалембо сигурно е заплатата му, а вероятно Херо е мислел, че лесно ще му намери заместник за по-малко пари, ама нц :( За това, че Мартин Дечев не е бил привлечен в отбора, вината е твоя, щот не си му подсказал на Херо :mrgreen:
Боли.....
1. Ялов нападател - ялов, ялов, ама по-добър за момента няма. Голмайстор на отбора с две попадения :) ( ВСИЧКИ отбелязани голове досега :) ) Демек - 100% :mrgreen:
2. Невероятен егоист - на пръв поглед така изглежда, но ако ми кажеш с кой съотборник може да си комбинира в атака, почерпката е от мен ;) :mrgreen:
3. Трето няма ли? .......че две причини ми се виждат малко.

А когато играеше до Шаешу и Асис дали бе егоист. Да не забравяме двойния пас с Аатиф при втория гол срещу Левски. Шедьовър.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:20

8 гола в 16 мача. Е, верно и Боли не е същия без Шаешу и Асис :( Макар че на мача с Ботев опропасти доста положения, повечето си ги изработи сам :?
п.п. Днес четох, че Петев го иска в Лудогорец...
Последна промяна от калпазанчо на 14 сеп 2012 16:24, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:24

Съгласен съм с Петьо, че Венко става най-вече за късач на нерви. Няма такова грешно пласиране, противников играч тръгва 10 метра зад него при пас, минава го и овладява топката, минава го. Друго положение - високо центриране в зоната на Венко, Венко не знае къде да се пласира и топката го прескача...А ако Венко тръгне в атака, докато се върне назад всички се припотяваме зверски...А ако стигне някъде навътре в противниковото поле и трябва да центрира...то аз сигурно ще я центрирам по-добре :( То хубаво да играят повече българчета, ама ако са такива безхаберници...

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 14 сеп 2012 17:45

Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!! :)
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 17:47

KIL написа:Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!! :)

Мерси! И на вас, също!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 сеп 2012 18:23

KIL написа:Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!! :)

Ей Мегафоне, мерси! Благодаря ти и за компанията на мача в Бургас. Ще връщаме жеста :)

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 14 сеп 2012 20:00

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-то :shock: Ам'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана :shock: Че и Венко си тръгнал да лансираш :o Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите ;)

1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .

Ем да вземем да върнем Мартин Тошев,Жоро Андонов и Матиас Морис а? мисля че тримката имат толкова голове колкото има БОЛИ :twisted: за 16 мача а не за 100

Върни се в “Черноморец”