АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В кой сектор ходите на мач

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач

Мнениеот turbogena » 30 сеп 2012 20:38

Сектор Б :idea:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Mark_Renton
Контакти:

Мнениеот Mark_Renton » 22 ное 2012 00:08

Б или В - зависи колко ми се гледа мача.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 ное 2012 15:22

В или В към Б, само един път съм бил в А, когато станахме предпоследно шампиони срещу Литекс, първият ми мач беше това :)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 02 фев 2013 16:14

Два пъти съм ходил в сектор В.Първо бях срещу Вихрен,точно когато бяха сложили новата трева,и един от Санданчани изора ебаси чима при шпагат.
Втория мач беше срещу Локо Сф,когато Камбуров мисля вкара 3 гола.От тогава си казах,че докато не направят нов стадион няма да стъпя,но направят ли го си купувам сезонна карта за В и седя да си гледам мачовете.Ето,че момента в,който ще седя на новия стадион и ще подкрепям отбора всеки мач наближава.Между другото още си пазя билетите от тези мачове. :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 фев 2013 17:27

gilento93 написа:Два пъти съм ходил в сектор В.Първо бях срещу Вихрен,точно когато бяха сложили новата трева,и един от Санданчани изора ебаси чима при шпагат.
Втория мач беше срещу Локо Сф,когато Камбуров мисля вкара 3 гола.От тогава си казах,че докато не направят нов стадион няма да стъпя,но направят ли го си купувам сезонна карта за В и седя да си гледам мачовете.Ето,че момента в,който ще седя на новия стадион и ще подкрепям отбора всеки мач наближава.Между другото още си пазя билетите от тези мачове. :lol:

Да разбирам, че скоро на мач на Левски няма стъпиш, тъй като сектор "В" ще го правят чак 2015 година, а щом ще си купуваш сезонна карта значи си от София или близката околност.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 фев 2013 18:06

BadBoy написа:
gilento93 написа:Два пъти съм ходил в сектор В.Първо бях срещу Вихрен,точно когато бяха сложили новата трева,и един от Санданчани изора ебаси чима при шпагат.

Да разбирам, че скоро на мач на Левски няма стъпиш, тъй като сектор "В" ще го правят чак 2015 година, а щом ще си купуваш сезонна карта значи си от София или близката околност.

Сега ако играят на нац.стадион,не ми пречи да ходя с метрото да ги гледам.Предполагам това отговаря и на въпроса ти дали съм от София. :)

Върни се в “Левски”