"A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - 1:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Re: "A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - 1:1 FT

Мнениеот IvanGit » 19 авг 2012 21:46

Това е пътя...колкото по-неизвестни момчета играят толкова го правят от сърце.Богат собственик и жадни за слава младоци-ще млатим наред......следващия сезон.Този квото дойде,важно е момчетата да се забавляват и да изпитват удоволствие от играта!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 авг 2012 21:47

Момчета - мноооого сме слабички, майна...много!
Честно не очаквах Литекс да са толкова слаби...отдавам го на това, че са респектирани от името Локомотив, а и сигурно и те не са очаквали да сме толкова зле.
Първото полувреме имаше 2-3 положения, при които защитниците ни с последни шпагати предотвратяваха гол в нашата врата.За онова положение, когато Дани от центъра го удари на спринт, настигна нападателя на Литекс, който се беше устремил сам срещу вратаря ни и Дани го чукна, та оранжевия загуби контрол и топката излезна в тъч.Никаква идея в средата, майна...нашите като я земат топката и не знаят какво да я правят.Добре, че Златински и Дани се мъчеха момчетата да равят нещо, но в нападение сме ужасно беззъби.Димо Атанасов не ми хареса - има техника, но в повечето случаи или не знаеше, на кой да я подаде или му я взимаха.Кокалът пак с безумна смяна - вместо да извади Димо и да пусне Илиян ми вади атакуващ играч и ми пуска защитник :shock:
Марин Петров е конник без глава - тича, бори се, но бе най-слабия на терена, въпреки че вкара гол.
Много мъки ни чака с тоя отбор в този състав.Дано да вземем Янев и Светльо, че не ми се мисли...много сме зле.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 авг 2012 22:00

Ванко_Ултраса написа:Момчета - мноооого сме слабички, майна...много!
Честно не очаквах Литекс да са толкова слаби...отдавам го на това, че са респектирани от името Локомотив, а и сигурно и те не са очаквали да сме толкова зле.
Първото полувреме имаше 2-3 положения, при които защитниците ни с последни шпагати предотвратяваха гол в нашата врата.За онова положение, когато Дани от центъра го удари на спринт, настигна нападателя на Литекс, който се беше устремил сам срещу вратаря ни и Дани го чукна, та оранжевия загуби контрол и топката излезна в тъч.Никаква идея в средата, майна...нашите като я земат топката и не знаят какво да я правят.Добре, че Златински и Дани се мъчеха момчетата да равят нещо, но в нападение сме ужасно беззъби.Димо Атанасов не ми хареса - има техника, но в повечето случаи или не знаеше, на кой да я подаде или му я взимаха.Кокалът пак с безумна смяна - вместо да извади Димо и да пусне Илиян ми вади атакуващ играч и ми пуска защитник :shock:
Марин Петров е конник без глава - тича, бори се, но бе най-слабия на терена, въпреки че вкара гол.
Много мъки ни чака с тоя отбор в този състав.Дано да вземем Янев и Светльо, че не ми се мисли...много сме зле.

другите отбори играят извън земен футбол , нали :lol:
оранжевите биха цска , ние правим хикс с тях-отбор сглобен за две седмици .
Още е рано да се каже ,колко сме слаби .
трябва търпение и най важното да подкрепим момчета ,като сме на стадиона ,а не по форумите и пред радиото !!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 авг 2012 22:11

Не мога да разбера защо на един отбор в който няма синхрон, което е напълно нормално за Локомотив в момента, всички казват, че бил слаб. Футболистите са се запознали преди десетина дена и правят втори мач, в който предварителните очаквания са да загубят с разлика а след мача съжаляваме, защото сме имали шансове дори да победим. В днешният мач, Литекс беше по-можещият отбор а Локомотив беше по-желаещият да играе отбор. Аз за втори път гледам мач в който футболистите на Локомотив, въпреки доста грешки, играят с огромно желание.

В момента сме свидетели на нещо невиждано в Българският футбол. Ако тези футболисти на Локомотив излязат с екипите например на Калиакра, Своге, Светкавица или Сливен, който ги хване ще ги бие с разлика, но когато са с черно-белият екип и когато зад тях са традицията и историята на Локомотив, когато зад тях са Любовта на феновете и град Пловдив, се получава нещо коренно различно.

Вярвам, че ако нямаме някакви грандомански и нереални очаквания, този отбор има добро бъдеще и ще ни донесе доста радостни мигове.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 авг 2012 22:12

Брат мен не ме интересува, какво играят другите отбори!
Ако не се вземат спешно опитни футболисти, които имат качества и класа да ни вдигнат нивото ще са големи мъки с този състав.
Не мога да си спомня, кога за последно сме имали толкова слаб отбор. Дани и Златински бяха над всички в този мач, Ковачев и Мраков горе-долу стават, но останалите не са на ниво "А"гр.
Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 19 авг 2012 23:26

Искам да кажа на "другаря" Ивайло Йовчев,дето ни е скалъпил статийката с мнението на Марешки,друг път да скрива пристрастията и собственото си мнение,като не ги добавя в "материалите" си! ...........Най-вече не е професионално!!!!!!!!!!!!! Кво е тва "............ изчетка ултрасите на Локомотив босът."! Йовчев,Локомотив може да не ти е любим клуб,но това не значи,че можеш да плагиатстваш с него,като изказваш мнение! Знам,че като четеш това,ще се хилиш високомерно,но това не променя нещата! Научете се ти и някои от колегите ти да бъдете първо професионалисти,и тогава фенове! Добре е просто да има уважение към големите клубове,не само към тези,които "ни изнася" да го правим!............Иначе ще продължим да тънем в "блатото',в което сме в момента!

ПП: Споделям,че днес посещаемостта ни не беше завидна ,и че се очакваше повече,но има куп обективни и субективни фактори за това,..........да не бъде Лаута пълен! Това не означава,че трябва да се иронизира една от доказано най-големите и уникални публики у нас!!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 20 авг 2012 00:16

Ванко_Ултраса написа:Брат мен не ме интересува, какво играят другите отбори!
Ако не се вземат спешно опитни футболисти, които имат качества и класа да ни вдигнат нивото ще са големи мъки с този състав.
Не мога да си спомня, кога за последно сме имали толкова слаб отбор. Дани и Златински бяха над всички в този мач, Ковачев и Мраков горе-долу стават, но останалите не са на ниво "А"гр.

нали ги чакаме -Янев и Тодоров
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 20 авг 2012 00:17

Момчета, отборът ни е създаден преди седмица. Имахме гостуване в София и домакинство срещу отбор, който в последните 3 години 2 пъти стана шампион. И все още нямаме загуба!!!! Нека да не критикуваме Велев поне още известно време! Можеше тази вечер вместо Киро да включи някой, който можеше да помогне за победата (Абушев или Йорданов), но поне се мъчи и не се оплаква. Бай дъ уей, ние нямаме все още загуба!!!! Въпреки кошмарната програма.

Не знам дали Курдов ще дойде, но ако дойде, нека да му дадем шанс. В момента имаме нужда от добри резултати. Освен това Марешки също се застъпва за него! Нас той никога, ама никога, не ни е слагал на... Други обаче ги е слагал. Ние сме Локо и ние населяваме космополитен град. Ние не сме еснафи и желаем доброто на Пловдивския любимец. Като чета оня див селянин B&W в портала, ме избива на садизъм. Няма ли някой, който да му каже, че е тъпак!!!!!‌ Докога, тая гнида ще си прави безплатно реклами в портала? Докога? Ближе .... на Васко Камбуров, оня му подхвърля по някоя информацийка и той се прави на много отпушен! Само ЛОКО. Монката Райков ми напълни душата тази вечер!!! Браво.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 авг 2012 00:37

sure thing1926 тоя B&W e безопасна игла в сравнение с the suspect & dlb ;)
Колкото до Курдов при условие, че имаме Георги Стефанов, за какво ни е?
На мен лично Стефанов много ми хареса, като го пусна - гонеше топката до откат, движеше се, бореше се момчето, а и паса към Златински беше един път.
Той няма вина момчето, че отбора е слаб и не достигат топки до него. Та предпочитам да гледам Стефанов, отколкото Курдов.

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=48834 :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2012 01:16

demy27 написа:
ralka_levskarka написа:1:1 :roll:

Е, хубава работа. Толкова интелигентни и верни мнения имаш в този форум, че няма как да не реши човек, че разбираш много от футбол а сега какво е това 1:1?

Не ми се сърди :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Локо Пловдив”