Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- RobiVanPersie
- Контакти:
Re: Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари
хахахаха тръгнал съм да давам пари за бг първенство те трябва на мен да плащат да гледам тази трагедия!!!
Още от сега да се приготвят за фалит. Ако пък се направи абордаж на канала да не говорим. 

Тая PPV телевизия ще катастрофира много бързо, сигурен съм. Аз лично няма да гледам нито един мач, ако направят тая глупост!
deepblue написа:Нероден петко ... У нас според мен това е неприложимо . ППВ е абсурд за БГ.
+1
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Фенове и фенове.Аз бих дал пари за да гледам всеки един мач на Берое!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- bilyaletdinov
- Контакти:
ehh написа:Аз съм "за". Стига с това "в България няма как да стане". Нека най-накрая го направят този платен канал и мачовете да могат да се гледат само чрез заплащане. Ако ще и 1000 човека само да се абонират. Рано или късно българинът трябва да се научи, че за да получи нещо, трябва да плати и да се освободи от комунистическото си мислене за безплатния обяд.
Нека само 1000 човека да се абонират, но поне да знаят, че са дали нещо на бг футбола, а не са седели само да мрънкат по форумите. Платена тв и това е. Който не му изнася - да гледа мачовете по радиото, да се дзвери в стриймове с лошо качество или пък да си гледа европейските първенства.
Ами нека ! Нека веднъж завинаги да се покаже на клубните ръководители , че 20 години безотговорност имат последствие

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Така е , прави сте , всичко опира до средствата , ав България това е действителността ... !
Дано да измислят нещо по креативно !
Дано да измислят нещо по креативно !

ehh написа:Аз съм "за". Стига с това "в България няма как да стане". Нека най-накрая го направят този платен канал и мачовете да могат да се гледат само чрез заплащане. Ако ще и 1000 човека само да се абонират. Рано или късно българинът трябва да се научи, че за да получи нещо, трябва да плати и да се освободи от комунистическото си мислене за безплатния обяд.
Нека само 1000 човека да се абонират, но поне да знаят, че са дали нещо на бг футбола, а не са седели само да мрънкат по форумите. Платена тв и това е. Който не му изнася - да гледа мачовете по радиото, да се дзвери в стриймове с лошо качество или пък да си гледа европейските първенства.
Ти прочете ли ми поста?
Nil satis nisi optimum

- Bartolomej
- Контакти:
Нямам търпени да пускат канала вече
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Нещата със сигурност са осъществими.
1. Всеки клуб инвестира в техника, необходима за излъчването на мачовете. Осигурява и средства за текущи разходи - коментатор, каквото друго трябва.
2. Каналът се предлага по 2 начина:
- PPV - примерно, по левче на мач
- през кабелни оператори, като част от техните пакети - примерно, 2 лв. на месец за този канал
Ако гледаш по 1-2 мача месечно, ще предпочетеш PPV. Ако гледаш повече - взимаш си канала през Булсатком или който ти е оператор, и срещу 2 лв. на месец гледаш без ограничения.
Българското първенство бие по рейтинг всякакви премиършипи, ла лиги и т.н. След като има хиляди хора, които са на Булсат само заради испанското, ще има поне тройно повече хора, които биха си платили 2 лв. месечно за български мачове. Аз съм сред тях.
Ще се предават всички мачове - просто ще ги направят пак в 3 дни, и всеки мач по различно време, за да може всеки да си гледа отбора. Примерно, в петък един мач, в събота - 4, в неделя - 3.
Елементарна сметка:
250 000 на месечен абонамент х 2 лв. = 500 000 лв. х 12 месеца = 6 000 000
Ако половината отиват за оператора - ето ти 3 милиона на сезон, и без да броим рекламите, които биха покрили оперативните разходи за техника и персонал. Отделно продажбата на репортажи на други телевизии.
Парите могат да се разпределят като в Англия - съобразно класирането на отборите. Така ще има и повече интрига в първенството, защото ще се играе и за пари от ТВ права.
А клубовете ще могат да ползват техниката и за излъчване на мачове за купата, например, и така да си докарват допълнителни приходи.
Ако потръгне - могат да пускат евротурнирите на PPV.
Май се размечтах....
1. Всеки клуб инвестира в техника, необходима за излъчването на мачовете. Осигурява и средства за текущи разходи - коментатор, каквото друго трябва.
2. Каналът се предлага по 2 начина:
- PPV - примерно, по левче на мач
- през кабелни оператори, като част от техните пакети - примерно, 2 лв. на месец за този канал
Ако гледаш по 1-2 мача месечно, ще предпочетеш PPV. Ако гледаш повече - взимаш си канала през Булсатком или който ти е оператор, и срещу 2 лв. на месец гледаш без ограничения.
Българското първенство бие по рейтинг всякакви премиършипи, ла лиги и т.н. След като има хиляди хора, които са на Булсат само заради испанското, ще има поне тройно повече хора, които биха си платили 2 лв. месечно за български мачове. Аз съм сред тях.
Ще се предават всички мачове - просто ще ги направят пак в 3 дни, и всеки мач по различно време, за да може всеки да си гледа отбора. Примерно, в петък един мач, в събота - 4, в неделя - 3.
Елементарна сметка:
250 000 на месечен абонамент х 2 лв. = 500 000 лв. х 12 месеца = 6 000 000
Ако половината отиват за оператора - ето ти 3 милиона на сезон, и без да броим рекламите, които биха покрили оперативните разходи за техника и персонал. Отделно продажбата на репортажи на други телевизии.
Парите могат да се разпределят като в Англия - съобразно класирането на отборите. Така ще има и повече интрига в първенството, защото ще се играе и за пари от ТВ права.
А клубовете ще могат да ползват техниката и за излъчване на мачове за купата, например, и така да си докарват допълнителни приходи.
Ако потръгне - могат да пускат евротурнирите на PPV.
Май се размечтах....

Върни се в “Футбол - България”