Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 11:52
Руснаците са фаворити в този мач , но има едно "НО" . Не се знае "лудите българи" , както ги наричат дали са си изпяли последната песен ! оптимист съм за мача . Преди време италианския национален отбор по футбол беше раздиран от скандали с черно тото и така нататък , отидоха на световното и станаха шампиони , та в тази връзка все се надявам на нещо подобно и от нашите . Що се отнася до Радо , Андрей и Матей , моето мнение е че направиха услуга на отбора с отказването си . Скримов се представя повече от добре , Г.Братоев израсна толкова много в тези месеци , че чак не мога да повярвам как го направи , ама затова се иска и психика , а на него не му липсва такава . Може би и напрежението в отбора спадна и това си пролича и на игрището . Оттук насетне , каквото и да направят , аз ще съм доволен от представянето на момчетата . Едно голямо БАГОДАРЯ за емоциите , които ни доставиха тези дни .
Последна промяна от
zlobul на 09 авг 2012 11:57, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !