Позиция на НФК Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Позиция на НФК Берое

Мнениеот balgarin » 01 авг 2012 22:27

фифи перото написа:
balgarin написа:
фифи перото написа:Ти беше,така ли да разбирам?
Нали знаеш скоро какво ще се пее-Няма мое,няма твое,няма и...;)

Не съм бил там и не твърдя никъде такова нещо, но за феновете на Берое това е една от най-гадните истории случвали се на клуба. И колегата левскар, явно не напразно жегва по темата.
А какво ще се пее скоро ще видим. На мен лично петия кръг ми се иска след мача левскарите да псуват любимците си на Герена :mrgreen: . Което така като гледам ще им става практика след почти всеки мач ;) .

аз бях на мача ,пич...така,че на вашите градски легенди...
гадна гледка...

Я кажи ти как го видя, през сините очила?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 авг 2012 22:30

balgarin написа:
фифи перото написа:
гадна гледка...

[/quote]

ти нормално можеш ли да контактуваш?или загорката с много спирт ти пречи?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 авг 2012 22:43

Кое не му е нормалното? Питам те най-малко от любопитство, защото наистина ми е интересно един фен на Левски, предполагам че ти си такъв, как би ми преразказал мача, феновете, милицията, милиционерските кучета, чадърите влезли в ненормална употреба и т.нат. Защото, както писах по-горе, не съм бил роден, но баща ми, който е бил пряк свидетел на този злополучен мач, ми е разказвал много пъти какво се е случило. Така, че моля те, би ли споделил на мен и старозагорските фенове твоите впечатления от мача Берое-Левски от 1970 година? И повярвай ми, не пия Загорка-не искат да дават пари за отбора :evil: .

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 авг 2012 22:52

фифи перото написа:
balgarin написа:
фифи перото написа:
гадна гледка...

ти нормално можеш ли да контактуваш?или загорката с много спирт ти пречи?![/quote]
Кое не е нормално? Аз гледам мачовете на Берое през зелени очила, защото съм пристрастен, ти, евентуално ако си фен на Левски ги гледаш през сини очила. Или ти си морален фен и гледаш безпристрастно и ако съдията ви даде измислена дузпа във ваша полза, го псуваш и викаш Мафия! :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 02 авг 2012 07:47

kreedz написа:
T&T написа:
100 години 100 написа:Сезонът на марулите свърши.

Не ти прави чест да обиждаш старозагорци, когато си търсят правата и имат основание да го правят. Подкрепям напълно момчетата от Берое и дано ръководството им разбере, че е назначено да издържа отбора и да го води към нови върхове, а не да го прави сателит на някой от така наречените "грандове".

Благодарим за подкрепата.Въпреки,че се мразим,се радвам,че все още има такива фенове,като теб. :)

Това че някои от феновете на двата отбора се мразят помежду си си е техен проблем. Аз лично възпитавам децата си да обичат своя отбор, а не да мразят съперника. По време на футболната среща може да си скандираме един на друг каквото си искаме/все пак това не е тенис/, но след мача не е нормално да се плюем по улици и форуми.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 авг 2012 08:31

T&T написа:
kreedz написа:
T&T написа:Не ти прави чест да обиждаш старозагорци, когато си търсят правата и имат основание да го правят. Подкрепям напълно момчетата от Берое и дано ръководството им разбере, че е назначено да издържа отбора и да го води към нови върхове, а не да го прави сателит на някой от така наречените "грандове".
Това че някои от феновете на двата отбора се мразят помежду си си е техен проблем. Аз лично възпитавам децата си да обичат своя отбор, а не да мразят съперника. По време на футболната среща може да си скандираме един на друг каквото си искаме/все пак това не е тенис/, но след мача не е нормално да се плюем по улици и форуми.

Имаш бира от мен ;)
Колкото повече фенове като теб , толкова повече хора ще отиват на стадиона.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 02 авг 2012 10:56

фифи перото написа:
balgarin написа:
фифи перото написа:Ти беше,така ли да разбирам?
Нали знаеш скоро какво ще се пее-Няма мое,няма твое,няма и...;)

Не съм бил там и не твърдя никъде такова нещо, но за феновете на Берое това е една от най-гадните истории случвали се на клуба. И колегата левскар, явно не напразно жегва по темата.
А какво ще се пее скоро ще видим. На мен лично петия кръг ми се иска след мача левскарите да псуват любимците си на Герена :mrgreen: . Което така като гледам ще им става практика след почти всеки мач ;) .

гадна гледка...

На кой мач си било, моето момиче, че не става ясно?

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 02 авг 2012 14:13

Иво Иванов се е извинил на феновете на "Берое".

Мога ли да попитам какво точно е казал при напускането на клуба в посока "Левски", че не си спомням точните думи, всички медии пускат декларация без да припомнят причината...

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 02 авг 2012 15:21

"Футболистът на Берое Иво Иванов се извини вчера на феновете на "зелено-белите" за думите си докато беше играч на Левски. След тренировката Иванов се срещна с част от привържениците на клуба, помоли за прошка за казаното от него. Иванов подписа и декларация, чийто текст ви представяме тук:

Искам да изкажа дълбокото си уважение към клуба, ръководството и невероятните привърженици на Берое.

Дълбоко съжалявам за думите изречени от мен при трансфера ми на Герена, като искам да отбележа, че никога не съм предавал зелената идея и казаното от мен беше изкривено умишлено.

Искам да изкажа своето извинение на многобройните фенове на Берое и да гарантирам, че ще защитавам зелено-бялата идея с цялото си сърце и душа.

За мен е чест да нося зелено-бялата фланелка с емблемата на най – обичания отбор в България.

Гарантирам, че ще дам и последната си капка сила в борбата за възраждане величието на Берое!

Зелено-бели до гроб!!!

Иво Иванов"
http://gong.bg/view_article.php?article_id=287875

Мале, как да го уважавам, като сам си плюе така грозно на фасона! Ама, то асъл в днешно време на какво ли не е способен човек за комат хляб.
Абе, кажи нещо от рода на "аз съм професионалист и играя там където плащат повече, но се подадох на емоциите/провокациите, моля да ме извините и т.н.", а той гарантирал последна капка сила/по матросовски/ и бил зелено - бял до гроб!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 02 авг 2012 19:52

фифи перото написа:

гадна гледка...

фифи все още чакам да развъртиш перото и да ни разкажеш какво се е случило на мача :!: Или май говорим за различни мачове, а :?:

Върни се в “Берое”