Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив
Тоя субект не ми изглежда много надежден . Дано да греша . Успех 

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- Alex-Plovdiv
- Контакти:
hazza написа:Тоя субект не ми изглежда много надежден . Дано да греша . Успех
Предложи по-надежден. Ясно е, че за да вземе Локомотив има някаква финансова (дори политическа) схема. Истината е, че отборът ще бъде финансово обезпечен и ще има основа за изграждане на добър състав в бъдеще. Очакваме с нетърпение да се обявят някакви планове относно инфраструктурата на стадиона. Лично аз съм оптимист.
Б.Б. бе страшен
! Направи си страшна пиар акциа! Доста се зачудихме да да не скандираме за това негово политпредставление! Ние сме все пак обикновени хора стоящи далеч от тази мръсотия -политиката може би затова и живеем унизително зле! Но как един не се сети да попита за обещанията им относно осветлението на стадиона! Така де и "марко" Тотев бе там!
[i] Админе трий и това мнение ако не ти хареса![/i]

[i] Админе трий и това мнение ако не ти хареса![/i]
Като го слушах тоя - Марешки, м изглежда яко "изтърмъчен", все едно насила става спонсор на клуба, или пък услуга на някого - то е ясно на кого. Но не изглежда футболен човек и при първа възможност ще си бие камшика.
То Домусчиев защото до миналата година цял живот само с футбол се беше занимавал...
Добре дошъл на новия собственик. Много успехи!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Кирил Домусчиев е светлия пример в нашето тъпо първенство,ако Марешки е същия като него -едно голямо ЕВАЛА на Б.Б.-Дано ,Дано,Дано!!!
- ralimavridov
- Контакти:
ralimavridov написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=287879
Ужас!
Кое е ужасяващото? Всеки един български отбор си е една губеща фирма. Дано да е наясно, че за да се превърне в печелившо предприятие, трябва да се изгради база, школа и Локомотив да има постоянно присъствие в европейските турнири. Едва ли някой фен ще има нещо против това.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
От днешното интервю на Марешки станаха ясни няколко неща.
Потвърди се, че Локо е трамплин за по-голяма популярност за Марешки. Съжалявам за симпатичните варненци, но президент на най-полярният извънстолечен отбор, носи много по-голяма известност отколкото собственик на ЧМ или на Спартак Варна. За два дена има интервюта на Марешки: във всички телевизии, на-популярни спортни ежедневници и сайтове, в БНР!!! Доста по-добре от вестника на майка му или сайта оле, нали?
Потвърди се, че Локо ще помогне на политическите му амбиции. Премиерът казал вземи ги и той се съгласил за 5 минути? Ала-бала. Той е толкова чепат характер, а и както каза HEATSEEKER, във Варна Бойко не пее в хора. Просто Марешки, като умен човек, опортюнист, е съзрял ползите от Локо. Последно. Човек, който купува губещи предприятия прави, 2 неща. Санира им дълговете, създава организация и им вдига пазарната цена. Второто нещо, което такъв човек прави е: продажба с печалба. Освен известност, Локо ще му донеси и печалба. Няма лошо. Нека направи добре организирана и функционираща фирма, способна да се само издържа, пак да ни продаде.
За мен днешното интервю на Марешки, даде отговори на много въпроси, които ни вълнуват. Аз лично, не се чувствам обиден или разочарован от него. Локо е много голям. Затова и за него винаги ще има кандидати. Но нека да е в добро финансово- и организационно здраве!
Само ЛОКО!
Потвърди се, че Локо е трамплин за по-голяма популярност за Марешки. Съжалявам за симпатичните варненци, но президент на най-полярният извънстолечен отбор, носи много по-голяма известност отколкото собственик на ЧМ или на Спартак Варна. За два дена има интервюта на Марешки: във всички телевизии, на-популярни спортни ежедневници и сайтове, в БНР!!! Доста по-добре от вестника на майка му или сайта оле, нали?
Потвърди се, че Локо ще помогне на политическите му амбиции. Премиерът казал вземи ги и той се съгласил за 5 минути? Ала-бала. Той е толкова чепат характер, а и както каза HEATSEEKER, във Варна Бойко не пее в хора. Просто Марешки, като умен човек, опортюнист, е съзрял ползите от Локо. Последно. Човек, който купува губещи предприятия прави, 2 неща. Санира им дълговете, създава организация и им вдига пазарната цена. Второто нещо, което такъв човек прави е: продажба с печалба. Освен известност, Локо ще му донеси и печалба. Няма лошо. Нека направи добре организирана и функционираща фирма, способна да се само издържа, пак да ни продаде.
За мен днешното интервю на Марешки, даде отговори на много въпроси, които ни вълнуват. Аз лично, не се чувствам обиден или разочарован от него. Локо е много голям. Затова и за него винаги ще има кандидати. Но нека да е в добро финансово- и организационно здраве!
Само ЛОКО!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!