Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката![]()
Сега очаквам и Коко да влезне с 20% дял в Цска и дет се вика " Селото спи "
Това ще обясни пролетната загуба насред Лаута.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката![]()
Asterix написа:vaskonti написа:Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката![]()
То понеже в България нито един друг отбор не върти черно тото...
Да , нали уж при нас е най-явно , затова ви даваме и най-явните участници в него
Wishes написа:delqnski47 написа:Защо Коко Динев изведнъж напусна и реши да даде толкова играчи на ЦСКА????
Ти нали не мислиш, че тези всичките ще дойдат на Армията. Най - много 2 - 3 да облекат екипа с червен цвят. Иначе не знам за какво са ви защитници - толкова ли си нямате нито един.
Бекъма написа:Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката![]()
Това ще обясни пролетната загуба насред Лаута.
PFC Litex написа:Pichichi написа:Венков е малко на възраст ама за А група е супер !!!
На 29 години въобще не е на възраст, опази ли се футболист от контузии спокойно може да играе до едно 35 години.
vaskonti написа:ralka_levskarka написа:Живи и здрави да са, но не виждам смисъл от толкова много нови футболисти и то две седмици преди началото на новия сезон.
Абе не виждаш, ама в ЦСКА в момента има 17-18 играчи, общо, като двама-трима са контузени, а на всичко от горе си имаме и една истинска машина, макар и не много работеща. Тоест, реално едвам събираме един отбор, който, обаче, е без нападение, за сметка на това 80% са дефанзивни халфове и защитници. Чудничко!
Иначе аз смятам, че от тая великолепна седморка реално работа ще ни свършат Венков, Сержиньо и... Тасио!Останалите - можем и без тях, на техните постове си имаме играчи от същата класа.
delqnski47 написа:Wishes написа:delqnski47 написа:Защо Коко Динев изведнъж напусна и реши да даде толкова играчи на ЦСКА????
Ти нали не мислиш, че тези всичките ще дойдат на Армията. Най - много 2 - 3 да облекат екипа с червен цвят. Иначе не знам за какво са ви защитници - толкова ли си нямате нито един.
А аз това се чудя..
Какво става тука?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта