ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Мнениеот Бекъма » 23 юли 2012 17:34

Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката :mrgreen:

Сега очаквам и Коко да влезне с 20% дял в Цска и дет се вика " Селото спи " :lol:

Това ще обясни пролетната загуба насред Лаута.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2012 17:34

Преди се говореше,че Динев ще идва в ЦСКА!
http://www.blitz.bg/sport/article/109661
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 23 юли 2012 17:35

Asterix написа:
vaskonti написа:
Asterix написа:Набедените от нас играчи за черно тото дойдеха при вас , халал да ви са тези тримката :mrgreen:

Сега очаквам и Коко да влезне с 20% дял в Цска и дет се вика " Селото спи " :lol:

То понеже в България нито един друг отбор не върти черно тото...

Да , нали уж при нас е най-явно , затова ви даваме и най-явните участници в него :lol:

Аз ще те питам нещо сериозно. Какъв всъщност ви беше проблема с Коко Динев?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2012 17:35

Wishes написа:
delqnski47 написа:Защо Коко Динев изведнъж напусна и реши да даде толкова играчи на ЦСКА???? :shock:

Ти нали не мислиш, че тези всичките ще дойдат на Армията. Най - много 2 - 3 да облекат екипа с червен цвят. Иначе не знам за какво са ви защитници - толкова ли си нямате нито един. :?:

А аз това се чудя..
Какво става тука?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 23 юли 2012 17:36

Бекъма написа:

Това ще обясни пролетната загуба насред Лаута.

А, какво ще обясни вашите пролетни две загуби насред Лаута, умник?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 юли 2012 17:37

Глупост е да взимаме Бенжелюн и да изгониме под наем Грънчов, който след 1/2 такива наема ще разтрогне и ще отиде в друг отбор !!!
Та ние имаме 5 централни защитника за какво са ни Бенжелюн и Родригес освен ако все още не сме разбрали най-важното ->
Трансфери на Бандаловски и Крачунов примерно !!!
Валери Георгиев какво ще прави в ЦСКА където са - Т.Янчев,К.Янев,Дюлгеров,П.Стоянов,Саша,Тенгариня и Ап.Попов също може да
играе на такъв пост ??? Та ЦСКА даже трябва да разкара м/у 2 и 3-ма от тези играчи -> К.Янев и П.Стоянов или Дюлгеров или и 2-та !!!
Венков има място за него,Сержиньо също даже да не бъде по-скоро титуляр на мястото на Присо.
От гръка никаква нужда нямаме този няма качества за ЦСКА може би зимата ще го върнат някъде във втора дивизия на Гърция
с/у някаква сума освен това да е целта !!!
Бразилеца Тасио кога дойде в БГ, кога игра мачове и вкара голове та стана трансферна цел на ЦСКА ???
Отделно фактора бройка играчи извън ЕС при положение че чакаме халф от Парагвай и Платини няма БГ паспорт !!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 юли 2012 17:40

PFC Litex написа:
Pichichi написа:Венков е малко на възраст ама за А група е супер !!!

На 29 години въобще не е на възраст, опази ли се футболист от контузии спокойно може да играе до едно 35 години.

:?
Венков го мислех за над 30 годишен а той бил набор 83 !!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 17:42

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:Живи и здрави да са, но не виждам смисъл от толкова много нови футболисти и то две седмици преди началото на новия сезон.

Абе не виждаш, ама в ЦСКА в момента има 17-18 играчи, общо, като двама-трима са контузени, а на всичко от горе си имаме и една истинска машина, макар и не много работеща. Тоест, реално едвам събираме един отбор, който, обаче, е без нападение, за сметка на това 80% са дефанзивни халфове и защитници. Чудничко!
Иначе аз смятам, че от тая великолепна седморка реално работа ще ни свършат Венков, Сержиньо и... Тасио! :mrgreen: Останалите - можем и без тях, на техните постове си имаме играчи от същата класа.

Да, събират се футболисти, които не ви трябват, защото за тези постове си имате играчи. Истината е, че се нуждаете от класен нападател.

П.С. А ако Коко дойде при вас.. не знам, поне според мен - жална ви майка :|
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 23 юли 2012 17:43

Храбар сериозно ти отговарям - ние нито сме го гонили , нито нищо . Имаше няколко срещи с него на които си казахме доста неща и реакцията му беше " да да , всичко ще е наред " от този сорт . И хоп изведнъж това , което той каза не се случи , излъга ни доста гадно и чрез плакати се опитвахме да му покажем , че не е прав и да си пооправи грешките , които е допуснал ;) Мачът в Ловеч беше удобен за него , тъй като вдигнахме плакат и той се хвана за това. И сега в декларацията пише , че ние сме били голям залак за него и неможел да покрие финансовите изисквания на Локомотив Пловдив и така.

пс: Общо взето това е , не сме вадили плакати " Коко Вън " и т.н. не сме го и гонили дори ;)

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 23 юли 2012 17:44

delqnski47 написа:
Wishes написа:
delqnski47 написа:Защо Коко Динев изведнъж напусна и реши да даде толкова играчи на ЦСКА???? :shock:

Ти нали не мислиш, че тези всичките ще дойдат на Армията. Най - много 2 - 3 да облекат екипа с червен цвят. Иначе не знам за какво са ви защитници - толкова ли си нямате нито един. :?:

А аз това се чудя..
Какво става тука?

И аз не знам колко истина има в тези новини относно разтрогналите с Локомотив ( Пловдив ) играчи, но ситуацията много си прилича с тази на Литекс.
И тогава половината отбор бе уж ваш, пък накрая останахте само с Янев.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Върни се в “ЦСКА”